Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtiçi kargonun sitesine giremedim abi.. neyse ya zaten biraz sonra gelir abi.
  • ehuehue bu topiği de mekan belledik
  • saolasın anaconda kardeşim sizin gibi güzel dostlarım olduktan sonra bende hep burada olacağım sizleri de yanımda görmekten cok mutluyum :) saat 12 den beri kargo arabası bekliyorum bi gelseydi :)
  • sabah 08:00 de öveçler e indirilmiş.sanırım şu anda elindedir.
    benimkinden hala haber yok :(
    hangi firma olduğunu biliyormusun bari.şirket neyle göndermiş kargoyu?

aslında pm atacaktım ama yanlışlıkla buraya yazdım artık :) mekan sakinlerini rahatsız etmedik umarım
  • bu seneye odtüye girersem inşallah gelcem ankara'ya

sadece oraya basmak olarak anlattığın şey hammer-on ise,yani pena ya da parmak ile vurmadan sadece basan el ile perdenin üstüne hamle yapmak,clean toneda o şekilde ses almak pek kolay değildir.amfi de olsa ses az gelir.ama distortionda diyorsan daha çok senin eksiğinden kaynaklanır.sürekli hammer-on,pull-off alıştırmaları yaparak parmaklarını güçlendireceksin.[bunu tam anlamıyla yapmak yıllar alıyor.]gittikçe daha temiz ses alırsın.

processor distortion dahil başka efektleri de içinde bulundurur,marka modele göre bu sayı artar-azalır,evet istediğin tonları yakalamanda işine yarayacak şey budur.fiyatları değişiyor 100 dolardan falan başlayıp uçuk fiyatlara çıkıyorlar.
  • abi kankalar çok teşeküürlerrr İNANIN BU GÜN O KADAR MUTLUYUMKİİ ÇÇÇÇOOOOOOOOOKKK MEMNUNUMM ALET COK İİ :) BEN Bİ ZAFER ABİME PM DEN YAZYIM
  • gelelim şimdi tekrar işlem tamamdır. arkadaşlar artık babam ile kavga sorumun bitti ehehehe. oğlummm kafanı kırdırma hayvan herifff kıs lan sesini yukarıda aşağıda insan varr kırdırma bana o gitarı muhabbeti kapandı. sabah babamın kulağının dibinde alete kulaklığı taktımm son ses çalıyom bizim peder gazete okuyoo eheh hiç ses yok :):):):):) bu olay çok ii oldu. artı processor umduğumdan çok daha iyi detaylıı saatlerde uğraştıktan sonra temel olarak olayı çözdüm caesar demişti. kombinasyon olayı. 40 tane efekt var ama bu 40 evektinde 4000 tane daha tonları ve ekstra efektleri var. 30 tane davul tonu var. çok bambaşka bi olayyy yanii bu alet olmadan gitarı boşa çalıyormuşuz onu söyleyim ... şimdi manyak blues sololarından tutun death metal bile çalıyorum bre hatat kemal sunalın film müziklerini bile çalıyorum öyle efekt var yane ....
    Herkese Şart.

Anaconda hemen odtü ye bekliyorum kardeş sevgiler.

• [Deleted by Admins]
  • teşekkürler.benim için pek de sorun olmayacak geçen sene iyi kastım çünkü.şimdiden 275 yapıyorum,sene sonuna 290 falan yaparsak össde de o civar olursa güzel olacak

hiç girmemekten iyidir bir yere kafayı sokmak,girilen yerler de tam anlamıyla seni kurtarmasa da değil mi ?

kitap konusuna gelince pena tutuş falan kitaptan pek de sağlıklı öğrenilemiyor,bunlar için en iyisi [paran varsa tabi ] özel ders almak.gerçi iyi bir metod alayım dediğinde de pek ucuz olmuyor.ama duyduğum kadarıyla "bora ulusoy" un kitabı çok iyiymiş.
  • +
  • ham mı 290 olay tüm puan mı 320 den aşağı ankara kurtarmıyo da :)
  • arkadaşlar çok yakında kendim bazı devreler yapmayı planlıyorum.
    eğer elektronikten anlayan ve ben de yapabilirim bunları diyen varsa işte link

www.tonepad.com

burda fx projects başlığı altında bi sürü gitar efect devreleri var.bir çoğu denenmiş devreler.status bölümünde verified diye belirtilmiş zaten.ben ilk olarak mxr noise gate yapmayı planlıyorum.çok mükemel tonları olan mt-2 min tek sorunu dip gürültüsü...
    bu gürültüyü yok etmek ya da en aza indirgemek için yapacam bu devreyi.
    sonuçları burda açıklarım.tabii yapmam biraz zaman alabilir.işten güçten falan fırsat buldukça yapacam devreyi.
    bu devreler içderisinden deneyenler olursa yaşadıkları sorunları burda paylaşırlarsa iyi olur.mesela bulunamayan malzemeler.bunların yerine kullanılan eşdeğerleri ya da baskı devre yapımında kullandığı teknikler vs..

• swiss ya görmemişin senin yukardaki mesajını.hayırlı olsun processor tepe tepe kullan hiç acıma

galumoz tavsiyelerin için teşekkürler,aklımda olacak.

şu videolar internette çok var.eğer bağlantın hızlı ise p2p işine girip baya bulabilirsin.bazı dükkanlarda falan çekerler bu gitar satan falan ama 1cd başına 5ml alıyor adiler.ben burda günde 3 tane çekerim

genelde bulacakların john petrucci,yngwie malmsteen,paul gilbert falan olur.internetten çekme olasılığın falan yoksa ben sana burdan 10-15 cd derleyeyim toptan bi ara ulaştırayım sana.
  • şu videolar için link verir misin dostum
  • ben bir tane link buldum google da aratırken
    sanırım sadece ders niteliğinde audio ve tablar falan var.
    video için link verirseniz makbule geçer ;)

http://www.intimateaudio.com/psycho_licks.html
  • zafer666 genelde sitelerde pek bulunmuyorlar,ben paylaşım programlarından çekiyorum,dc++,emule,torrent falan yani.galumoza da dediğim gibi bağlantın falan iyiyse rahat bulabilirsin ama sorun oluyorsa bu ara galumoza toparliyacağım cdleri sana da kopyalayıp yollayayım.

yalnız bi sorunları var kaliteleri pek iyi değil,idare edecez artık.

mail : ilkecokay@hotmail.com

paylaştıkça büyüyelim
    büyüdükçe paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 23 Eylül 2004, 12:56:32 >
  • takıldımı be forum yazamıyorum
  • takıldımı be forum yazamıyorum
  • ben dün gece biraz aradım.satriani falan buldum.kısa dersler gibi ama şov niteliğinde.iyi şeyler bulursam ben de buraya link yazarım.
  • zafer abi bu processor un türkçe kullanım klavuzu yokmu alet cok karışık ya niye böyle karışık yaparlar anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.