Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş pc yi görmek lazım bende 5+1 creative vardı o da aynı problemi yaptı bir de prosseseor programı indir onla dene ankarada isen bizde ankradayız arkadaş olabiliriz görüşebiliriz okiş :)

anaconda dün cazesar ankarya gledi o yetişemedi biz gittik stüdyoya yarın da onla gidicez atla sende gel :P
  • oohoo ne diyosun aldım ben biletimi çoktan

galumoz küçültücüyü alıp gitarın jakının ucuna bağadıysan o ucu ses kartının mikrofon girişine tak.ses ayarlarından kaydetme kısmında mikrofon seçili olsun sesi kısıksa sesini de aç.büyük ihtimalle sorun burdan kaynaklanıyordur zaten.hoparlörün sesini iyice aç öyle dene bi de.çünkü clean toneda kısık seslerde pek bişiy duyamıyorsun.
  • anaconda dediklerini ben hep yapmıştım hiç bi sonuç elde edemedim umarım galu eder :)
    BU ARADA BANA BLUES ALIŞTIRMALARI BLUES SOLO TABLARI LAZIM VARMI ELİNDE OLAN...
  • guitar pro olarak var bende
  • isim olarak bilmiyorumda internette oldukça fazla.!
  • [Deleted by Admins]
  • swissair ile anlaştık sonunda :)
    ikimize de hayırlı olsun.
    kullan swis
  • galumoz 5.sayfaya gir bi orda yazdığım bi alıştırma var,1234 falan gibi bişiyler.o mesajımı oku oradakiler işine yara gibime geliyor sağ el ve sol el uyumunu sağlaman için.

sorduğun soru kişiden kişiye göre değişik yanıtlanabilir örneğin bazısı hiç kursa gitmemesine rağmen teknikleri kusursuz öğreniyor bazısı da kursa gidip bildiğini de rezil edip geliyor.eğer sen gidişinden bir problem görmüyorsan kursa gitmene gerek yok derim.demek istediğim,eğer tekniğin yanlışsa zaten çalışındaki anormalliklerden bunu farkedersin.burada başkalarının yorumu pek işine yaramaz.kendine göre tartacaksın durumu.

zaferle anlaşmanız da hayırlı olsun.

caesar şimdi birşeyler diyorlar yok 2 sene stajer gibi dolaşacakmışsın da ehliyet alamaycakmışsın da 2 sene sonunda hata yapmamışsan ancak ehliyet alabilecekmişsin de...miş miş miş,bu olay böyle mi oldu harbiden??

bu arada klasik gitarla ilgili olarak hiç bir zaman elektro gitarla karşılaştırılmaması taraftarıyım.klasiğin tadı tamamen başkadır.elektro çalmak niyetiyle işe başlayan birine klasik verip "al bunu çal biraz alış" deyince adamın klasiğe ısınamaması doğal gerçi .hem yıllarca elektro çalıp sonra klasik çalmaya başlayınca elektroyu bırakıp ona geçenler bile var.

ben her ikisiyle de çok mutluyum daha önce de dediğim gibi yalnızca biri üzerinde yoğunlaşan birine kıyasla daha yavaş gelişiyorsunuz her ikisinde de.ama virtüöz olma planlarınız yoksa bu pek sorun olmaz gibime geliyor.

• bu arada klasik gitarla ilgili olarak hiç bir zaman elektro gitarla karşılaştırılmaması taraftarıyım.klasiğin tadı tamamen başkadır.elektro çalmak niyetiyle işe başlayan birine klasik verip "al bunu çal biraz alış" deyince adamın klasiğe ısınamaması doğal gerçi .hem yıllarca elektro çalıp sonra klasik çalmaya başlayınca elektroyu bırakıp ona geçenler bile var.

ben her ikisiyle de çok mutluyum daha önce de dediğim gibi yalnızca biri üzerinde yoğunlaşan birine kıyasla daha yavaş gelişiyorsunuz her ikisinde de.ama virtüöz olma planlarınız yoksa bu pek sorun olmaz gibime geliyor.

HELALSİN ANACONDAAAAA BURADA SNA KAATTT KATT HAK VERİYORUM +++++++++++1
  • saolasın zafer abi ikimiz içinde iyi olur inşallah :) gece rüyama girdi sabaha kadar prosessor diye sayıkladım bi gelsede öttürseydim :)))
    az önce caesar ile tanıştık. ilk stüdyo deneyimimizi yaptık. birbirimize biraz alışmamız lazım çalışarak üstün seviyelere ulaşabiliriz.!
    anaconda da olsaydı keşke

• gitarım ayrı ağlar,ben ayrı ağlarım
    hüzünlü notaları birbirine bağlarım
    şimdi orda olmayı isterdim
    ayrı kaldım buralarda,neyleyim?

• [Deleted by Admins]
  • tamam ben de zaten sana karşılaştırma yapmışsın demedim yargıların doğru,benimki yalnızca bağlantılı bir konuda görüş belirtmekti.

derine inmek konusuna gelince buradaki arkadaşlarla da zaten bu forumda tanıştım o yüzden istediğin gibi yaz takıl kafana göre

eğer sıkı çalışırsan zaten klasik tecrüben de varmış 3-4 aya birşeyler yaparsın.tabi bu senin kabiliyetine de bağlı.aman acelecilik ediyim deme.3-4 aya olmaz da 1 senede olur.sen istersen bir yolunu bulup olduruyorsun zaten

galumoz sen nerde oturuyorsun bu arada?

• ben distortion istiyorum arkadaşlar varmı satacak olan??electro da alıcam ama aranızda satacak olan varsa düşüneyimde yoksa sıfır alacam..
  • alprens bende bi tane distortion pedalı var arkadaşın daha dün akşam konuştuk satarım dedi 55-60 dolar istiyo fiyatta bişeyler yaparım ciddi düşünürsen..

ARKADAŞLAR BEN BİRDE TEMİZ BLUES SOLO ALIŞTIRMALARI SORMUŞTUMVARMI ELİNDE OLAN__???
  • galumoz merhaba bende ankaradayım daha doğrusu biz de ankaradayız diyim. :) sen ne tarz çalıyorsun ? sweet dreams tek gözdem ama prosessor ü bekliyorum ona kavuşunca sololarını tam eksiksiz atıcam euhauuha. :):):) çalalaım bi gün kardeş gel beraber ..nerede okuyorsun ankarada ev nerde?
  • yaw bütün gitar çalanlar ankara'dan çıkıyor bu nasıl iş anlamadım gitti
    ben istteyim

galumoz eğer processorun ya da pedalların falan yoksa,sadece amfi ve gitarla ne kadar yaklaşabilirsin bilmem.amfinin ayarlarıyla falan ne kadar yapabilirsen.
  • pronun gelmesini sabırsızlıklaa bekliyorumm bi yarın olsaydıı:))
  • 1 İstanbul Pınar 20/09/2004 20:33 İstanbul Marmara Aktarma Merkezi Yüklendi.
    2 İstanbul Marmara Aktarma Merkezi 20/09/2004 23:19 Ankara Ankara Aktarma Merkezi Yüklendi.

hadi iyisin bak yarın eline geçer processor.takılırsın sweet dreams falan...

yukarıdaki bilgileri yurtiçi kargonun sitesinden takip ediyorum.
    sen de bana takip no sunu yollasan iyi olurdu.anfim şu anda kimlerin elinde ben de çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 20 Eylül 2004, 23:40:06 >
  • şirkete sorayım. sanırım abi horozla da yollarlar.. onların kargoları cok ya aradan bende sıvıştırıyım işimi dedim faturayı kesebilirsem şirkete kesiyim dedim :) ama sağ sağlim geliyo amfi abi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.