araştırırız internetten.. ama o kadar karışık değil yaw.
horoz kargo için atf no lazım. hala gelmedi kargo :(
atf no nedir abi?..
bi aksilik olursa şirketi arayıp alıyım abi istediğin bilgileri
ikinci el bölümünde birisi distortion pedal satıyordu,ilgilenenlere duyurulur
alprens sormuştu galiba
www.horozkargo.com.tr de kargom nerede kısmına baktım da atf no istedi.gebze şubesine de tel açıp sordum.bilgi veremediler numara olmadan bulamayız dediler.
zafer abi alamadınmı kargoyu hala şu anda faturası elimde. adrese teslim fatura seri no C398506 ankara-kolej şubesinden çıkmış yola. 23,09,2004 te cıkmış kargo abi
kargo geldi sağol swiss
Software Distortion olarak ne var bildiğiniz.GuitarFX veGuitarFX BOX dışında
revalver var oner.bak ben de senin yazdıklarını bilmiyordum
eee hayırlı olsun zafer abi. nasıl beğendinmi?
ARAKDAŞLAR BLUES ALIŞTIRMA SOLOLARI SORDUM HİÇ CEVAP GELMEDİ. BİR DE DİGİTECH RP100A NIN TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM.
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
eee hayırlı olsun zafer abi. nasıl beğendinmi?
Sonunda gözümü kararttım para biriktiriyorum Ankara'da Washburnleri sağlam nereden bulabiirim.Bacınoğlunda var ama nedense bi türlü güvenemedim oraya. Sanırım x10 alıcam ama belki babamı kandırabilirsem (modelini tam bilmiyorum) maverick series bi gitar var 300$. x10 Nasıldır? Bide fiyat nasıl? Bikaç yıldır gitar çalıyodum. Metal ve Rock tonları arıyorum.Proccessor almam biraz gecikebilir.. Sanırım çok uzun süreli para biriktiremeyeceğim Orda durdukça yiyesim gelir paraları. Şimdiden teşekkürler.
merhabalar aranızda s540 serisi ibanez arayan var mı ? uzun zamandır kullandığım gitarımı satıyorum.
picasso aradığın gitar o dur kardeş.. emin ol güzel gitar. bende benzerini kullanıyorum.
ytsejam kaç para istiyosun fotosu varmı baba*
ya hala blues solosu olan yokmmu yani bagıra bagıra dilimde tüy bitti bee en azından birileri yok desin ya :):):)
ne tarz blues solo lazım sana ?
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
picasso aradığın gitar o dur kardeş.. emin ol güzel gitar. bende benzerini kullanıyorum.
ytsejam kaç para istiyosun fotosu varmı baba*
Hangisi? x10 mu maverickmi?? fiyatı hakkında bilginiz var mı?
Picasso Mavarick in hangi modelinden bahsediyorsun, Mavarick serisi X serisine göre biraz daha sert diye duydum,. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese merhaba: Daha gitarı alamadım fena bunaldım ne yapacağımı şaşırdım doğrusu sizlere danışayım dedim :) .. Washburn BT4 almak üzereydim WI14 ü gördüm BT4 den daha iyi dediler Solo ya daha yatkın bir gitarmış, nette yaptığım araştırma sonucu WI24 olduğunu öğrendim ve galiba WI14 ile fazla bir fiyat farkı yok, x-20 i gördüm X-20 nin de kaliteli bir gitar olduğunu söyliyenler oldu BT4 ile kıyaslama aşamasındayım, Cort marka gitarı araştırdım G254 ve X-6 marka gitarlarına baktım Cort'un fazla tutulan bir marka olmadığını öğrendim, aslında ses ve şekil yönünden iyi buldum büyük bir kararsızlık içerisindeyim almak için çok fazla acele etmek istemiyorum. Şuan için Washburn düşünmekteyim, Washburn olarak neyi önerirsiniz ve Cort neden bukadar kötümseniyor aslında bazı sitelerde Cort un çok iyi olduğunu söylemekteler. Bu böyle giderse 40-50 yaşlarımda bir gitar sahibi olacağım anlaşılan :), saygılar..
galumoz Alacam BT-4 e karar kıldım. Zuhal Ankara şubesini aradım önerebileceğiniz gitar varmı başka dedim WR-154 önerdiler, özellikler nelerdir nasıl bir gitar, birde nekadar ödedin ?