Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BU KONUYU ÇOKTAN HALLEETİĞİNİZİ SANMIŞTIM.
    BİZ BURADA BİRŞEYLERİ PAYLAŞMAK BULUNMAKTAYIZ. LÜTFEN TOPİC İÇERİSİNDE BU ŞEKİLDE YAZILAR VE DAVRANIŞLARDA BULUNMAYALIM. 1 KEZ UYARICAM. BU ŞEKİLDE TARTIŞMA VE AĞIR SÖZ KULLANILAN MESAJLARI SİLDİĞİM GİBİ. BU KİŞİLERİN TOPİC E YAZI YAZMASI ENGELLENECEKTİR. HEPİNİZEEE HOŞ DOSTLUKLAR GÜZEL KARDEŞLİKLER DİLİYORUM.. (sorunlarınızı özelde halledin.)
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • BURADA KÜFR OLURSA BUNDAN SONRA FORUMU KOMPLE KAPATICAM BİLGİNİZ OLSUN... :(:( AYIP YAPTIĞINIZ YAA COCUKLAR YAPMAZ BÖYLE ŞEYLER..
  • galumoz ve ceasar isimli üyeler, tartışmaları ile kendileri ile birlikte forum dışına alındı
  • dizman tşkler çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  • EN İYİ GİTARİSTLER BÖYLE SIRALANMIŞ SİZİN YORUMLARINIZ NELER?
    01. Tony Iommi (BLACK SABBATH)
    02. Kirk Hammett & James Hetfield (METALLICA)
    03. Angus & Malcolm Young (AC/DC)
    04. Randy Rhoads (OZZY OSBOURNE)
    05. Eddie Van Halen (VAN HALEN)
    06. Jimmy Page (LED ZEPPELIN)
    07. Dimebag Darrell (PANTERA, DAMAGEPLAN)
    08. Zakk Wylde (OZZY OSBOURNE, BLACK LABEL SOCIETY)
    09. Adam Jones (TOOL)
    10. Kerry King & Jeff Hanneman (SLAYER)
    11. Dave Murray & Adrian Smith (IRON MAIDEN)
    12. Jimi Hendrix
    13. Glen Tipton & K.K. Downing (JUDAS PRIEST)
    14. Ace Frehley & Paul Stanley (KISS)
    15. Slash (GUNS N' ROSES)
    16. Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW)
    17. Yngwie Malmsteen
    18. Joe Perry & Brad Whitford (AEROSMITH)
    19. Dave Mustaine & Marty Friedman (MEGADETH)
    20. Chuck Schuldiner (DEATH)
  • SEVDİĞİM BİR PARÇA ÇALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR TABLAR.

ANATOLIA

PENTAGRAM

Asus2 Em F5 G#5 B5 E5
    E5 F#5 G5 A5

e ---------------------------------------------------------------------------
    B ---------------------------------------------------------------------------
    G ---------------------------------------------------------------------------
    D ---------------------------------------------------------------------------
    A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2-----------------------------------
    E -0-------3-2----0-----3----------0-------3-2----0-3-2-0-2-3-0--------------

A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2-----------------------------------
    E -0-------3-2----0-----3----------0-------3-2----0-3-2-0-2-3-0--------------

A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2--------------1-2-4-2^4^2-1-2-4----
    E -0-------3-2----0-----3----------0-------3-2----0-2-3----------------------

A ---2-1-2----------2-1---1-2-4------2-1-2--------------1-2-4-2^4^2-1--------
    E -0-------3-2----0-----3----------0-------3-2----0-2-3---------------3-2----

D -----------------------------------------1-2-------------------------------
    A -----------------1-2-----------------2-3-----------------------------------
    E -0-2-3-2-5-0-2-3---------0-2-3-2-5-0---------------------------------------

D -----------------------------------------1-2-------------------------------
    A -----------------1-2-----------------2-3-----------------------------------
    E -0-2-3-2-5-0-2-3---------0-2-3-2-5-0---------------------------------------

D --2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2-----------------
    A --0--------3------0---------------0--------3------0------------------------
    E ---------------------------------------------------------------------------

D --2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--2-1-2--------2--5-4-5-----------------
    A --0--------3------0---------------0--------3------0------------------------
    E ---------------------------------------------------------------------------

• bence kirk in ilk sırada olması gerekir :))
  • yahu neler gelmiş topimizin başına.nazar değdi herhalde

şu listeye bir baktım da,bence büyük dengesizlikler var.zaten bana sorarsanız böyle bir liste oluşturmak saçma olur şöyle ki bu adamların hepsi aynı tür çalmıyor.hani nerde yılların blues gitaristleri,klasik gitaristleri,andres segovia,paco de lucia nerde?onlar gitarist değil mi?

neyse bunu geçtik diyelim solocu elektro gitarisler olsun,yine sıralama yapmak doğru olmuyor.tamam mokunu çıkarmış olabilirim ama ben şu adam şundan daha iyidir diyemiyorum hiçbir zaman.yani kafamda bu şekil bir liste oluşturamıyorum.ama bunun üzerinden konuşacak olursam,orada ilk göze batan kişi james hettfield.kendisinin çok iyi bir gitarist olmadığını o da zaten röportajlarında belirtir,solonun kirk in işi olduğunu,onun işine karışmayacağını,hiçbirzaman da onun kadar hızlı olamayacağını aynen söylemiştir yani.

neyse bence bu liste şu şekil olmalı,bunların başlarındaki sayılar silinip "bakınız bunlar en iyi 20 gitarist" şeklinde yapılabilir.

• en iyi 20 gitarist demek te doğru olmaz bence (şey... ben joe satriani ve steve vai yi göremedim de...)
    iyi gitar çalan bazı kişilerden 20 tanesi olabilir bence :)))))
    hatta biraz kafa yorarsak daha kimler gelir insanın aklına.aaa bak şimdide marty i hatırladım :))) haa pardon onu dave in yanına yazmışlar... bu sıralamayı kim yapmış swiss merak ettim doğrusu?

Bu Deleted User olayı da ne yaw.. üzüldüm yani.yakışmıyor bu foruma.hele bu tarz bi topice hiç...
  • öncelikle merhaba topicimizde olan bazı kötü söz vetartışmaların ardından bu kişiler topicten silinmiştir. :(:(:(((( olan bu olaydan dolayı hepimiz üzgünüz.

bu sıralamaya gelince bende bi siteden aldım. ilk 100 ü yazmışlar ama. ilk yüz metal gitarist demişler bende şaşırdım metal gitaristlerin arasında jimi hendrix demi var :))))))))))

ayrıca zafer abimin dediği gibi satriani tamamıyle olması gereken bi liste bende biraz farklı gördüğüm için sizlere sunmak istedim. insanoğlu yazdımı yazıyor dilin kemiğim yok neyse acil iş cıktı birazdan devam ederim.
  • herkes sustu arkadaşlar :(:(:(:(
  • swissair görüyorum ki heveslisin
    sana bazı konularda yardımcı olalım istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ytsejam

swissair görüyorum ki heveslisin
    sana bazı konularda yardımcı olalım istersen

neye hevesliyim baba????
    ne konuda yardımcı olacaksınn. biz burada zaten bildiklerimizi paylaşıyoruz forumu sende tanıyorsun.
  • yaw bende çok hevesliyim :))))
    yardımcı olmak isteyenler ilanıma bir gözatıversin lütfen...(para lazım da ns-2 alıcam)

http://forum.donanimhaber.com/m_1138611/tm.htm
  • valalha amfi benimdi işte ben verdim zafer abime. daha 5-6 kez çaldım desem dorudur yanii amfi kullanılmadı bile 0 .))))))))
  • selamlar b
    ende gitar çalana ve çalıcak olan arkadaşlara ekipman nota gitar vs.. şeklinde elimden gelen yardımı yapmaya çalışıcam.
    10 senedir elektro çalmaktayım.

saygılar..
  • cathedral hangi ildesin?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.