Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • not: Washburn bt4 Bantam serisi Solak üretim, gitar ilk el,
    2. senesini yeni doldurdu,
    Teller 1 aylık Galli marka, Vibrato kolu mevcut,
    Yanında verecegim Jac, Kabel marka profesyonel seslendirmede kullanılan Jac'lardan.
    Kılıfı gitar ile beraber almıştım, Kumaşı kalın ve su geçırmez.
    Gitar askısı Galli marka mavi renkli, uzunluk ayarlı, kendi üzerinde çıkartma klipsleri var.
    Köprü ince akor ayarı tam yapılmış durumda.
    Gitarın sol alt kısmında bir ezik, arka kısmında da (gözükmeyen tarafında) birkac küçük çizik var. Çok dikkatli bakmadıkca anlaşılmıyor.
    Gitar ile ilgili bütün artı ve eksileri yazdım.
    Gitarı satın almak isteyen arkadaşlar Ankarada oldukaları müddetçe gitarı istedikleri zaman görebilirler,
    Alıcı ankarada oturmuyorsa, kargo yada otobüsle anlaşmali olarak da gönderebilirim. Gitari cok acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.

Erdem ALTUN
    GSM : 0536 256 71 87
    Ev (21'den sonra) : 0312 478 17 52
    erdem@digidreams.info

AMMAAAA COK YAZDIM DA KARDEŞ BU İLAN SENİNMİ???????

• Zuhal Müzik (İstanbul)
    İle konuştum Samsunada onlar dağıtım yapıyormuş heralde, W BT4 e 220 dolar dediler tam bir şok geçirdim buradaki fiyatı 400 dolar Samsuna pahalı derlerdide bukadar olacağı aklıma gelmezdi, off off
    Aradaki fark nerdeyse 200 dolar,
  • ANINDA cevap geldi saol kardeş montagee sıfırı 220 dolarmı??? umdugumdan cok az fiyatı yaa
  • Koskocaman gitar hayallerim suya düştü, Türkiyede kazığın en fazla atıldığı yer gitar piyasasıymışta haberim yokmuş, Biraz önce burdaki firmayla konuştum 220 dolara alacağın gitara garanti vermezler dediler, bende bunun sırf garantisimi 180 dolar dedim çıktım gittim, eğer belki bir gün istanbula gerlisem alırım bi Elektro..
  • son fiyat ikisi 210 dolar..

gitar=175 dolar
    amfi 45 dolar

indir diyeni döverim

siyah sağak gitar.

ayrıca hemen alana matrix chromatic tuner askı ve standart olarak çanta verecem

msn;

tristania1919@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 6 Eylül 2004, 17:56:53 >
  • evet benimkide öleydi...
  • Biliyorum zaten Samsunada ordan geliyormuş galiba, Butarz şehirlerde yaşamanın sıkıntıları işte, isteyen istediği fiyata satıyor 200 dolarlık gitara az kalsın 400 dolar verecektim, İyiki vermişsiniz şu telefon numarasını. İnternetten alabileceğim biyer olsa alırım, Baskuda, hepsiburada, ideefixe, gibi ünlü alış veriş sitelerinde bile yok müzik aletleri,,
  • internette benden alırsın.175 dolara
  • nemesis returned :
    Şu gitarın resimlerini yayınlasana,
  • hoca valla gitar müzik hocamda taksime çıkıcam ondan alıcam ondan sonra yayınlarım
  • caesar seninkilerin marka modelleri neydi ya baktım önceki sayfalara da çok uzun üşendim tek tek okumaya

bi de fiyatları sorcam.2.el processora talip arkadaşlarım var.
  • [Deleted by Admins]
  • güle güle harca caesar :)))) az önce stüdyodan geldim baba yavaş yavaş kıvama geliyoruzzzz
    kurban mor ve ötesi pentegram falan filan derken ilk blues denememizi de yaptkkk helal olsun bizeee... eksiliği belli oluyo caesarr kazan şu sınavı gel artık bende bekliyom direksiyon gelse bitse artık :) c.tesi günü grubua bi solist kız geldi eskiden punk heavy grupları varmıs falan filan uçuk bi kız baktım sesi iyi değil manyağın teki kovmayı düşünüyom baba sensiz olmuyooooooo sevgilerle
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • mıllet bi sey sormustum ibanez rgx 140 nası der sıınız washburn x20 ye gore
  • [Deleted by Admins]
  • doruk hoşver aslında gitarın nasıl çalacağın sana kalmış birşeydir,kimse için kalıplaşmış biçim ve stiller yoktur fakat seninki biraz anormal bi durum.aslında öyle olduğunu iddia edenler de var ama ben katılmıyorum.

örneğin steve vai serçe parmağını ve yüzük parmağını havada tutar,malmsteen gitarın üstüne koyar,böyle durumlarda nasıl rahat ediyorsan öyle yaparsın.

ama dedim ya seninkinde biraz fazla anormallik var.yalnız alttan vurarak çalarsan belirli hızlara ulaşman gerektiğinde tökezlersin gibime geliyor.özellikle tremolo tekniğiyle çalman gerektiğinde notalara bakakalırsın.

öbür türlü alışmak zor gelebilir ama birkaç hafta uğraş eminim halledersin.biraz kolayladığın zaman gerisi kolay zaten.
  • judas priest painkiller yada hammerfall çalamazsın elekrocunun kesinlikele sahip olamsı gereken bir özellik alt üst gitme.

heee ama sadece yavaş şarkılarda üstten de vuravilirken alttan vuruyosan daha iyi bile olur.ince tel den kalın tele gitmek daha temiz olur
  • caesar pazartesi günü sınav sonucları acıklanıyor diye duydum ne kadar dogru bilemiycem. ınav sonucları acıklandıktan 1 hafta sonrada direksiyon sınavı var.. onu da geçince zaten m.e.b sana sertifika vericek istediğin zaman emniyete gidip 2-3 saat içinde ehliyetini alıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.