Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdilik karar verdim Anaconda ilede konuştum Klasik gitar alacağım anfi için para biriktirmeye başlicam ben yanlış yazmışım 15w demek istedim satıcı 15w sana yeter dedi kendide 15w kullanıyormuş, araştıracakmış bulabilirse anfiyi 2. el alacağım.. Keşke 150w olsa

• eahueuahu burada yarılırım işte
  • üheheüühe rezil olduk cümle aleme

• [Deleted by Admins]
  • arkadaslar cort x6 we 9 un fiatları neler bilenler varsa yardımcı olabılırlermı.bi internet sitesinden bilgi almak ıstedim ama hala cewap gelmedi saolun simdiden.ha bi de onerdiniz iii ba amfi war mi
  • Her türlü gitar fiyatlarını öğrenebileceğimiz site varmı bende merak ettim, 2-3 site buldum onlardada her model ve çeşit yok.. İnternet alış veriş sitelerine müzik aletleri bölümü açmaları için mail atıyorum habire inş. dikkate alırlar..
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • [Deleted by Admins]
  • merhaba arkadaşlar 150 watt mattt diyoo az önce yarım sat önce stüdyodan geldim 150 watllık çift kafa marshallar var :)))))
    duman ve mor ve öteside çalmıs buralarda. :):=)))))))))))))))))
    caesar ortak manyak bi stüdyo buldukkk acayipp bi yer gör kafayı yiyeceksin sabırsızlıkla bekliyorum seni

seni arar seni sorar sevdaaa çiçeğii :P
  • Merhabalar nick deiştim bu arada.. Eski Nick REM_Mania

Amfiyi alcaktım satıcı 2. el bulamama ihtimali çok yüksekmiş, sıfır alacam bu gidişle şimdi 30w alabilirim belki fiyata bağlı, bu amfilerin 2 çeşidi varmış ben lambalı ve normal gitar amfisi arasındaki farkı merak ettim lambalı olanlar neden bukadar pahalı, artı veya eksi özellikleri nelerdir..
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim,,

Bu arada CaesaR yazdığın siteler için teşekkürler..
  • [Deleted by Admins]
  • Şu an her yeri gezdim cord düşünmüyorum, Washburn M..rick BT4 600 milyon peşin fiyatına 10 taksit piyasada sadece amerikan ve çin malı varmış bu çin malı almalımıyım,, birde Washburn 20x çin malı 500 milyon peşin fiyatına 10 taksit (peşin alırsam daha ucuz oluyor tabi) ,, ne dersiniz BT4 ün sesi çok süperdi bu fiyata alimmi, satıcının biri bana cord markada çok ısrar etti ne yapem,, (alacağım yer samsunda lay lay lom)
  • behringer mi yoksa marshall ampli tercih etmeleyim ikisinde sesini denedim ESP F-50 gitar ile valla bir fark göremedim siz ne dersiniz??
  • [Deleted by Admins]
  • cortları satamıyorlar ellerinde kalıyor öyle olunca yeni başlayanlara kakalamaya çalışıyorlar :P
  • Büyük ihtimalle Washburn M..rick BT4 alacam Mavarick serisi mi neymiş, sadece 1 yer satıyor burada biraz pahalı geldi BT4 ün diğer illerdeki fiyatı nedir,
    istanbulda Washburn satan gitarcıların telefon numaralarını bilen varmı bi arayıp konussam, Washburnun Türkiyedeki dağıtıcı firması hangisi, çünkü bu gitarın 2. eli 200USD diye gördüm nette kazık yemek istemiyorum, herkese yardımlarından dolayı teşekkürederim,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: peace

behringer mi yoksa marshall ampli tercih etmeleyim ikisinde sesini denedim ESP F-50 gitar ile valla bir fark göremedim siz ne dersiniz??

behringerlerin üzerinde 99 tane efect var bence marshall dan daha güzelll zevk meselesi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.