haluk ankaraya geldiğinde bizim arkadaş alabilir.!!!
Peki türkiyede ESP M-II yi alabileceğimiz yer var mı?
Evde Elektro bağlamam var isteyene ucuzdan verebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: ReaL
Peki türkiyede ESP M-II yi alabileceğimiz yer var mı?
Yanlış hatırlamıyosama zuhal esp satıyo ama aradığın modeli bulabilirmisin bilmiyorum.
[Deleted by Admins]
Ibanez Rg170dx nasıldır?
[Deleted by Admins]
bi abinin esp var bi soruyum neerden almıs zuhal washburn un bayii esp de var ama
[Deleted by Admins]
biri beni mi çağırdı?
vay anam,ibanezler,espler,neler dönüyor ortalıkta bakalım öss de iyi bişiyler yaparsak bizi de görecekler
Doruk sakın öyle bir hata yapayım deme. Zoom 606 dan bahsediyorum. Bende zamanında 505II alarak hata yaptım. Bunun yanında gfx-8 bile kullandım. Adam bedavaya verse almam. Ben ettim sen etme yani Prosessör düşünüyosan digitech yada boss al. Sakın laylaylom daki heriflerin lafına filan kanayım deme. Saygılar,
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
Herkese merhaba,
Uzun zamandır Elektronik almak istiyordum çevremde yardım alacak kimse yoktu, arkadaşın biri bu siteyi önerdi iyiki önermiş. Neyse uzun lafın kısası bir elektronik gitar almak istiyorum fakat gitarlar hakkında hiçbir bilgim yok aslında bir gitarı sadece cam arkasından gördüm 450 milyonu gözden çıkarttım, almışken iyi bir gitar istiyorum bu fiyata alabileceğim en iyi gitar hangisidir, Oturduğum yerde bir gitarcı istediğim markayı getirebileceğini söyledi, yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..
(Sadece Elektronik gitarla yapılmış dinliyebileceğim besteler varmı, sizlerin kendi bestelerinizide dinlemek isterdim, intternette bulabileceğim yerler varsa yazarsanız sevinirim.. )
Samsun
öncelikle merhabalar,
şimdi bu fiyata alabileceğin en iyi gitar şudur diye biri çıkarsa sakın inanma ona ehehe bu tamamen senin çalacağın tarza göre falan deişir.ya da ritm mi çalacaksın solo mu çalacaksın gibi.
şimdi bir de yok önce klasikle başla yok başlama tartışmasına gireceksin,kaçınılmazdır.uzun işler var önünde
Tek başıma çalacağım çünkü çevremde fülüt çalmış adam bile yok , belki kursta tanışırım birileriyle, Elektronik gitarın sesini sevdiğim için elektro ile başlamak istiyorum ama içimde biraz kararsızlık var klasik gitarla başlamak daha iyi olur herhalde ama işte kararsızım, sizce klasik gitar ile bir başlangıç yapmalımıyım iki gitar için para biriktirmek zor zaten bunuda taksitle alacağım, eğer yararlı olacaksa ilk olarak klasik alabilirim...
Şuan çevremde bir yer umarım yanlış hatırlamıyorumdur corn mu cort mu öle bir marka gitar satıyor acaba bu marka iyimidir, veya Washburn, Aria gibi markalaramı yönelmeliyim hangi marka hangi gitar, (Birde gitar çalmak için özel bir yetenek gerekiyormu yoksa çalışarak öğrenerek olacak bir şeymi.. )
Çok soru sordum galiba :) Yardımlarınız için teşekkürler...
yok yaw biz de usta olamadık daha
rem mania şimdi iş elektro gitar almakla birmiyor.sana boşver amfiyi,bağla bilgisayara diyenler çıkarsa dil çıkar onlara
eheh gitarı aldığında bu güzel seslerin çıkması için bir de amfi alman gerekiyor.
unutmadan az yukarda caesarın yazdığı ilan sahiciyse ve hala adam satmadıysa aslında pek de düşünmene gerek yok derim ben.biraz ilerleyince ibanez ile senin dediğin cortun farkını göreceksin.aslında ben onu almayı bile düşünüyorum.ama düşünmek yeterli değil :P
klasik gitar konusunda kim ne derse desin olay sende bitiyor.ilk baştaki boşluğu bilirim şimdi diyorsun ben nerden bileyim ama kimsenin söylediğinin sana yararı yok.kendin düşün.yalnız insanlar daha çok önce klasikle başlamak konusunda hemfikirler.gerek elektroya geçmeden önce parmak tekniklerini öğrenmen,gerek parmaklarını güçlendirmen adına.
gitar çalmak içinse özel yetenek sayılır mı bilmem ama "gitar aşkı" denen birşey var,işte ondan gerekiyor.
Anaconda Gerçekten bu işin bukadar zor olacağını bilmiyordum,, şuan için anfiyi dert etmiyorum 150w lik Marshall almayı koydum kafama. Gitar markası belirliye bilmiş değilim CaesaR sattığını almak isterdim fakat birikmiş hiç param yok direk taksitle alacağım için almam imkansız, sizlere kısmet artık , ibanez mi almalıyım, hangi modeli, hangi ülkeyi tercih edeyim, biraz araştırma yaptım her kafadan farklı ses çıkıyor İbanez i çok kötülüyenler, beğenenler olmuş kafayı tırlatacam bu gidişle ... 450 milyona kadar alabileceğim için İbanez in hangi modelini tercih etmeliyim.
Bu gidişle ilk olarak elektronik alacam, elektroniği kullandıktan sonra klasiğe geçebilirim, çünkü elektronik gitar görünce kendimi tutamıyorum..
Bu internette aramadığım yer kalmadı sadece elektro gitarla yapılmış parça veya elektro gitar sesleri çıkartan program varmı,.
burda olsan senle stüdyoya falan giderdik
malmsteen in parçaları elektro gitar ağırlıklıdır.malmsteen-amberdown dinle bulabilirsen.şimdi onu dinliyordum da :D
yaw bu iş böyle olmayacak.icq ya da msn varsa gel orda konuşalım tartışalım.istersen ben birşeyler kaydedip yollarım sana sadece elektro sesi duymuş olursun.