Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • swissair sanırım ankara da stüdyo ortamında dersten bahsediyordu. swissair sanırım bloodshed'e yardımcı olursun....
  • morbid kardeş öncelikle processor programları ile ilgili fazla bi bilgim yok sadece o şekilde kullandıklarını duydum.

zafer abi yaşamaya çalışıyorum :(:(:((( çok kötü durumdayım abi ne yapacam bilmiyorum.

bloodshed kardeş yardımcı olurum tabiki. benimle pm den yada maillerden irtibata geçin. çok uygun fiyata çok iddalı güzel bi ders stüdyo ortamında hemde. tanışıırz maksat sadece ders değil ar kadaş olmak ok.
  • swissair icq na msj ı attım
    studyo konusunun detayını ordan hallederiz

şimdiden saol...
  • tamam bloodshed. ben ıcq ya ekledim seni bi ara görüşürüz gelebilirsin tanısırız. ok
  • OK..
  • P.o.D efekt aleti satmak istiyorum nerde satabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: necroshine

P.o.D efekt aleti satmak istiyorum nerde satabilirim?

kardeş fiyatını özelliklerini bildiğin herşeyi yaz burada satabilirsin işte :)
  • up
  • birazdaha cık yukarı bakalım..
  • valalhi diplerdeyiz abi
  • bu aralar kimselerde muhabbet yok milletin sınawları başladı heralde (benim de).
  • abcdefg....
  • ya arkadaşlar bildiğiniz çok hızlı olmayan gitar solosu olan bir şarkı var mı ya? Marty Friedman'ın Night şarkısı başı falan gibi. Artık baştan sona çalabildiğim bir şarkı olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 26 Kasım 2004, 22:09:05 >
  • arkadaslar guitar fx programı benim onboard ses kartımda gayet guzel calıstı hicbir sorun cıkartmadan.. sizde deneyin belki sizdede calısır...
  • quote:

ya arkadaşlar bildiğiniz çok hızlı olmayan gitar solosu olan bir şarkı var mı ya? Marty Friedman'ın Night şarkısı başı falan gibi. Artık baştan sona çalabildiğim bir şarkı olsun istiyorum
    joe satriani - the forgotten part 2...
  • ya tabları buraya yazabilirmiyiz arkadaşlar bende çalışmak istiyorum bu aralar boş kaldık :(
  • Marty Friedman - Night' ın yarısı falan bu.

• Bu arada nereden buldum hatırlamıyorum ama şu gitarlara bakın.
    Özellikle ikincisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 27 Kasım 2004, 14:45:07 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.