Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şöyle aylık dergi gibi bir gitar sitesi düşünüyorum. Forum vs falan da olur. Dizayn hazır sayılır(birazcık çalıntı ama olsun. Biz ona esinlenme diyelim. ). Tek sorun benim gitar hakkında o kadar tecrübeli olmayışım. Bir de çok boş zamanım olmuyor. İçeriğin hepsini kendim sağlamam imkansız gibi bir şey. Aranızda düzenli yazı yazabilecek, içeriğe yardım edebilecek falan var mı? Ortaklaşa idare ederiz siteyi.
    Bir de görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 2 Aralık 2004, 17:40:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: swissair

bi ara bi washburn vardı bu forumda 6-7 sayfalarda ama o değil sanırsam MG-40
    gitarlar hakkında fazla bilgim yok.

ama şu S.b Dreams 325 doalra nasıl les paul bire bire taklidi?

hayırdır swiss gitar mı alıyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 2 Aralık 2004, 21:51:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draugnar

Arkadaşlar, şöyle aylık dergi gibi bir gitar sitesi düşünüyorum. Forum vs falan da olur. Dizayn hazır sayılır(birazcık çalıntı ama olsun. Biz ona esinlenme diyelim. ). Tek sorun benim gitar hakkında o kadar tecrübeli olmayışım. Bir de çok boş zamanım olmuyor. İçeriğin hepsini kendim sağlamam imkansız gibi bir şey. Aranızda düzenli yazı yazabilecek, içeriğe yardım edebilecek falan var mı? Ortaklaşa idare ederiz siteyi.
    Bir de görüşlerinizi bekliyorum.

çok güzel olur draugnar,ben de elimden geleni yaparım eğer istersen.zaten illa çok mükemmel olacak diye birşey yok.ne yapabilirsek.

çok hoşuma gitti bu fikir

swiss walla gitarı ellemeden çalmadan burdan sallamak pek doğru olmuyor o yüzden pek yorum yapamıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Anaconda
    çok güzel olur draugnar,ben de elimden geleni yaparım eğer istersen.zaten illa çok mükemmel olacak diye birşey yok.ne yapabilirsek.
    çok hoşuma gitti bu fikir

Benim vizeler bir bitsin. Şöyle rahat rahat oturacak zamanım olsun. Beleş bir server bulup. Kaba taslak halini orada açarız. Sonra da kalanını hallederiz.
  • yok abii ne gitarı.. sadece gördüm. vitrinde. hoş bi gitar alacaklar olsa yardımcı oluruz. benim gitar var fazlasıyla satamadım bile neylen gitar alayım zafer abi :( param olsa sana vericem..
  • draugnar baktım çok güzel.. güzel bi site olmuş..
    yardımcı olmaya çalışırım. bol tablı bi site istiyorum bede dehşet olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

draugnar baktım çok güzel.. güzel bi site olmuş..
    yardımcı olmaya çalışırım. bol tablı bi site istiyorum bede dehşet olur.

Saol.
    Harddisk'te tabdan bol bir şey yok. Arşiv manyağı olduğum için , hiç bilmediğim şakıların bile tabları var. Çoğu da Guitar Pro formatında.
  • up town
  • s.b dreams konusunda ben de fikrimi söylemeden yapamayacağım.
    swiss in bahsettiği gitarı kullanmadım ama...
    s.b.dreams ler bazı kişiler tarafından kötülense bile diğer kore gitarlardan farkı yok.
    s.b. serisi ilk çıktığında s.b. heavy diye bir gitar almıştım piyasadaki benzerlerinden yaklaşık 100$ daha ucuzdu.
    ses kalitesi klavyesi işçiliği... çok iyi bir gitardı. şu anda jackson ke-2 modeli s.b. dreams kullanıyorum ve memnunum.
    3 ay önce yaklaşık 600 milyona maloldu bu gitar bana.200 küsür dolarlık gitarları da var s.b. dreamslerin.bu gitarlar da diğer kore yapımı ucuz gitarlar ne kadar dandikse o kadar dandiktir.yeni başlayan birisi de olsanız en alt sınıftan uzak durun derim.
    swiss in bahsettiği gitarı da bence les paul meraklıları denesinler ön yargıyla yaklaşmanın anlamı yok.bir gitardan herkesin kendine göre bazı beklentileri olabilir ama ben olsam ilk önce klavyesine,sesine,kullanılan malzemenin kalitesine ve işçiliğine bakarım.tipini de beğeniyorsam markasına falan önem vermeden alırım.tabii ben olsam diyorum çünkü ben bu işten para kazanan birisi değilim.param çok olsa ya da verdiğim parayı müzik yaparak kazanabiliyorsam gider en iyisini alırım.

• ŞOOOOOOKKKKKKKKKKK OLAY....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ARKADAŞALR çok acil bütün müzik malzemelerimi satıyorum

Washburn X series. cok temizz kalvye mükemmel. elektro gitarımı + Hard Case = 300$ son fiyat

DigiTech RP100a Guitar Effect Processor = 150 $

Stero MC9A KLavye (amatör) = 100$

Prince Indonesia Çok Temiz AKustik Gitar = 80$

ÇOKKK ACİL SATILIKTIR ARKADAŞLAR.
  • Ayrıca;

Fender Squer China fildişi beyaz bu gitar hakkındaa ne biliyorsunuz bu gitarı alıcam sizce güzelmi işe yararmı clean tonları cok iyi.
    ayrıca hard müziğe şu an itibariyle veda etmişş bulunmaktayım :((((((((((( hepimizin başı saolsun...

bundan sonraki yaşamımda BLUES, JAZZ , ROCK'n Roll sadece bu 3 dalda ilerleteceğim kendimii..

bana yardımcı olmanızıı. bu sorduğum gitar hakkında bildiklerinizi ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

HEPİNİZ CANIMSINIZ ŞİMDİDEN TŞKLER.
  • arkadaşlar yokmuu yaw kimse??
  • nolyuo ya? niye satıyon gitarını?? niye jazz a geciyon?? anlat hayırdır.....?_
  • ya başımı arıtmaya başladı o müzikler.. ne kadar benden büyük abilerim var 30 yıllık davulcu birisi 25 yıllık gitarist bütün prof. abilerime bakıyorum hepsi blues ve jazzdan yetişme. çok sevdiğim bir müzik tarzı blues.. bi de gitarı ondan değiştircem fender alıyorum. işte. start yada squer. ama arkadaşlar burada her gün gereksiz şeyler yazarken :))))))))))))))) dönüm noktam olan görüşümü sordum alacağım gitar hakkında kimse bişi yazmadı 3 gündür. bilen yokmu yaaa
  • arkadaşlar sizin bişey yazmaya niyetiniz yok :((((((
    hevesim kursağımda kaldı
  • İstediğin gitar hakkında bilgim olursa, söylerdim. Bence, şu adreslere bir bak.
    http://www.music123.com
    http://www.ultimate-guitar.com
    Bu iki sitede gitar incelemeleri bulabilirsin.
    ....
    Bence Jazz ve Blues'a ağırlık vermen çok güzel bir fikir.
    İşin içine Jazz girdi mi, mecburen müzik teorisine ağırlık vermen gerekecek. İyi bir temelin olacak. Blues' da hem dinlemesi hem de çalması çok zevkli bir müzik tarzı. İki türe hakim oldun mu istediğin her türlü müziği zorlanmadan çalarsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 6 Aralık 2004, 21:57:00 >

• ya bi gitar var da resim nasıl ekliyoduk :)
  • Fast eply'da ekliyemiyorsun galiba. O yüzden "Post Reply" dan, buraya resim koymak için diye bir link var onu kullanıyorsun.
  • bi inceleyin. bu gitar nasıll. yanlız o resimde göreckesiniz bi yer kırılmış tekrar aptırırken zedelenmiş sesi bozamı bu olay?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.