Şimdi Ara

Elektrolux ENF4450AOW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dun aksam bu urunu gordum.. malzeme kalitesi falan hosuma gitti.. avusturalya uretimi oldugunu soyledi yetkili arkadas (ayrıca etiketten bakmadım)
    tek dezavantajı yuksekliginin fazla olması.. onun dısında kombi tipi olması, eninin 70 cm olması aradıgım ozelliklerdi..
    bu urunle ya da elektrolux'le ilgili kotu/iyi deneyimlerinizi paylasabilirseniz sevinirim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeaksoy -- 13 Eylül 2012; 15:27:59 >

• Ürün İtalya üretimidir. Üst bölümde nemli soğutma yaptığı için ağzı açık gıdalarınızı veya sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze tutar. Malzeme kalitesi son derece iyi, derin dondurucusu ise no frost. Tavsiye ederim.
  • tesekkurler candogan bey.. dun bu urunu almaya gittim artık orada neyin gazına geldiysem bilmiyorum siemens 57NAW22 aldım cıktım
    umarım problem yaratmaz.. hafta sonu gelicek.. bir fırsatını bulursam inceleme yapıp foruma gonderirim..
  • Merhaba Candoğan Bey,

Yakında evleneceğim. Buzdolabı için azami 2000tl, kombi, 70cm genişlikte ve mümkünse no-frost (low-frost olayı nişanlımın kafasına takılıyor) kriterlerine göre uygun modellerden biri bu (Kargo Dahil: 2,169.76 TL) olabilir mi? Alternatif olarak;
    Bosch KGE58AW40N (1,680 TL)
    Electrolux ENB43499W (1,799 TL) modellerini buldum. Benim ısrarımla (aslında ikna ederek:) low-frost da alabiliriz. Mediamarkt'ta Bosch'u inceledik ve dolabı beğendiğini belirtti, ama aklı no-frostta. Bu kriterlere göre önerebileceğiniz başka buzdolabı var mıdır? Bu modelleri ve ilaveten önereceklerinizi karşılaştırabilir misiniz?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.