Bildirim
elektromanyetizma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi zorluğu yok milleti dinleme oturur 2 günde bitirirsin ben Ertan Sinan Şahin’den çalışmıştım sende bi bak istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zor bir konu değil abartıyorlar çıkarsa 1 soruda çıkmış sorulara bak zorlamıyorlar da
-
-
Kolay konu. Fizikle baris+sb yapmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam elimde paraf var 345 var mf kazanim var, paraf'in zorlugu nedir, digerleriyle karsilastirinca nereye duser sizce?
-
Paraf aşırı zor bi kaynak da değil aşırı kolay da değil tam ayarında. Kazanımları güzel sorgulatıyor, mf kazanım inan çözmedim ama göz ucuyla bakınca üçü arasında bi tık ilerde sanırım zorluk açısından. Parafla 345 de çok yakın bana kalırsa.
Ben senin yerinde olsam 345 ile başlardım üstüne mf kazanım çözerdim. Ha 345 zor geldi daha öncesine paraf atardım. Ama 3 ünü çözmek diğer konular tama yakın değilse çok fazla kaçabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fizikte bence vip fizikten şaşma o sözel kısımlarına da değiniyor ayrıca -
hocam 11im zaten seneye cozucem. Deneme analizi sonrasi tekrar icin sb lazim midir sizce? O konulara uzak oldugum icin soruyorum.
-
Evet kesinlikle o yüzden 3 ünü al. Birini analiz icin kullan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantığını anlamaya çalış.
Uzun süre sonra konunun formülünü unutsan bile mantığını kavradığından hatırlaması kolay oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X