Şimdi Ara

Elektronik Haberleşme Teknikerliği mi, Elektrik Teknikerliği mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık Elektronik Haberleşme okuyorum, daha doğrusu okumaya çalışıyorum. Elektronik Haberleşme Teknikerliğinden mezun olan arkadaşların gereken ücret ve konumlarda iş bulabildiklerini düşünmüyorum, haberleşme bölümü bitirip basit elektronikçile"rde cüzzi miktar maaşa çalıştırılıyorlar.
    Ben Elektrik bölümüne geçmeyi planlıyorum, Haberleşmede verdiğim dersleri transkript alıp vermek usulü ile elektrik bölümünde aynı kapsamda olan derslerden muaf olacağım konusunda biraz bir şeyler biliyorum ama net değil bilgim.
    Bilgisi olan arkadaşlara soruyorum Haberleşme mi yoksa Elektrik mi ? Geçmeli miyim geçmemeli miyim ? Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

• yorum yapacak olan yok mu?
  • geçde bizim önümüz açılsın en azından şaka bir yana bende bölümden memnun değilim seneye tekrar ygs'e giricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jana Ast By -- 23 Mart 2013; 21:01:56 >
  • :D hakikaten koydum kafama yani geçmek lazım elektrik bölümü biraz daha iş alanı açısından iyi bence
  • Dostum ben elektrik oku derim. Türkiye'de elektrik alanında daha çok iş bulabilirsin bence. Elektrik şirketlerinin her zaman teknikerlere ihtiyacı olacaktır ama elektronik, yarı iletken gibi alanlarda Türkiye'de sektör çok az ve sürekli gelişen alanlar. Elektronik mantıksız bence..
  • bende öyle düşünüyorum elektrik Türkiye piyasa ortamında en mantıklı seçim olacak gibi.Gelecek yıl elektriğe geçiş yapacağım artık Haberleşmede aldığım ortak dersleri de muaf saydırdım mı yarım adım da olsa önce bitireceğime inanıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.