Şimdi Ara

Elektronik ile ilgili bilgi edinebilme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.
    Benim bu konuyu açma amacım şu;2 hafta önce kendime bir elektrik motoru aldım vaktin yavaş geçmesi zorunluluğundan dolayı.Zorunluluktan aldığım şey bir anda zevk kaynağına dönüştü benim için.Oynaması çok zevk verdi.Sonra elektronik hakkında düşünmeye başladım,bir şeyleri görünmeyen dalgalarla hareket ettirmek sadece bilgi eksikliğimden dolayı engelleniyordu.Hiçbir bilgim yok sayılır radyo sinyalleri hakkında.Sadece temel fizik bilgilerim var denebilir.Hayatımı bilgisayar başında geçirmektense,bir şeyle uğraşmak istiyorum arkadaşlar,çevremde değerli olmak istiyorum bilgim sayesinde.İnsan yaşlanana kadar en az bir şeyde ustalaşmalı,tek kaldığında canı sıkılmamalı diye düşünüyorum.Transformatör,transistör gibi yabancı kelimeler duyduğumda korkmak istemiyorum.Bunları öğrenebileceğim,bilgi edinebileceğim herhangi bir kaynak önerebilir misiniz? (kitap önerisi olursa çok çok iyi olur fakat olmazsa da sorun olmaz bilgi bilgidir.) Ayrıyetten okullar açılana kadar bir elektronikçide çırak olarak çalışmak istiyorum,ne kadar çok bilgi edinebilirim sizce?Üniversitem 5 Ekim'de açılıyor 1 aydan fazla sürem var yani.Çok teşekkür ederim okuduğunuz için.

• Internette bir çok kaynak var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.