< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (336. sayfa)
-
-
18650 pilli mtl cihaz kullananlar, yerli malı inr pil çıktı. aspilsan marka. tskgv nin firması.
2900 mah.
tskgv= Türk Silahlı Kuvvetleri'ni Güçlendirme Vakfı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 15 Mayıs 2024; 13:9:30 > -
naneli ise bence sıkıntılı. zaten mentol tavsiye edilmiyor. kapalı kapak ise içindeki nik. okside olmamıştır ama ben olsam kullanmazdım.
-
Nanede sıkıntı olur mu? Mentolde tahriş riski var. Ayrıca birkez kristalleşen maddenin tekrar kristelleşme riski olabilir mi endişesi. Ama naneyi bilmiyorum. Hatta faydası olur mu diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
özleri aynı değil mi? bir nane var bir de okaliptüs aynı etkiyi veren benim bildiğim.
-
Eusigara gibi bir forum vardı beyler ismi neydi orasının. İkinci el satış vs vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok değil üstad, mentol doğal değil diye biliyorum. Limon tuzu gibi yani.
Esfvape olabilir mi?
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam pufftech hyper almayı düşünüyordum da birkaç kişi çok kısa sürede aroma tadının kaybolduğunu söylemiş. Sizde böyle bir durum oldu mu ortalama kaç gün götürdü sizi?
20 gün falan götürdü. Aroma tadı kaybolmadı. Onların dili buharcı dili olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Mayıs 2024; 9:52:47 >
Anladım hocam sağolun cool lime ile mixed berries arasında kaldım tavsiye edebileceğiniz bir aroma var mı cool lime çok ekşi mi acaba?
Ne desem boş. Göreceli şeyler. Kendin deneyeceksin.
Aldım hocam bakalım deneyeceğim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bende de satılık birkaç ürün var.
Listedeki cihazlar coilleriyle birlikte satılıktır. Yani coiller ayrı ayrı yada cihazlar ayrı satılmamaktadır.
Aspire Gotek X Pro
Cihaz yaklaşık 2 aydır bendedir. Sıfıra yakın.Kozmetik 10/10
3 kutu 0.8ohm kartuş
2 kutu 0.6ohm kartuş
Kartuşlar+cihaz=2250Tl
Lost Vape Ursa Nano Pro
Cihaz temiz kullanılmıştır.Kutusu mevcut değildir. Batarya durumu 9/10. Kozmetik 8/10
Cihazın yanında coil takılabilen boş kartuş verilecektir.
1 kutu kullanılmamış 0.8 ohm coil
1 kutu içerisinde 3 adet kullanılmamış 0.8ohm coil
Coiller+Cihaz=1250Tl
Lost Vape Thelema Elite 40 Rba
Cihaz Tarafıma 15/05/2024 tarihinde teslim edildi.
Fiyat 1000Tl.
Sarım Seti
Alien Clapton 0.45 ohm hazır coil(1i kullanıldı,9u duruyor)
Catton Bacon Prime Pamuk (az kullanılmış)
coil trimmer
malzeme çantası (8 parça)
Kanthal a1 26ga tel (az kullanılmış)
Sarım Seti Toplam Fiyat 1000Tl
Teslimat tercihim İstanbul/Pendik alacak arkadaşın gelip teslim alması yönündedir. Fakat havale sonrası kargo da yapabilirim (Alıcı ödemeli)
-
13 yıldır kullanıyorum,
İlkeden alıpta öksürük, ağızda yara yaşayanlar, dikkat ettim de hepsi de free base almışlar, bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlarıma (6 kişi) 24 mg salt aldırdım hepsi de memnun, alacağınız 70_30, 24 mg ya da en fazla 36 mg salt, evet diğerinden pahalı ama sorunsuz, yıllardır İlkeden alıyorum, aromasız kullanıyorum, ama arada bir %0.5 aromalı yapıyorum kenarda duruyor arada bir kartuşun içine bir kaç damla, misss
Cihaz olarak ta caliburn x, 0.8 kartuş ile sorunsuz kullanırsınız
-
salt 24 mg bunda boğaz vurumu olurmu?
hangi marka vg PG aldınız ? salt likitin ilke kimyada Sitesinde çok çeşidi var hangisini almaliyiz son olarak ilke kimyadan fres baymayan turunçgil aroma öneriniz olurmu ? salti denemek istiyorum nbase likit ağzı ve çevresine iyi gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 21 Mayıs 2024; 1:53:48 >
Vg, chemnovatic
Pg, merc
70\30 kullanıyorum
Nic, chemnovatic saltB
Bana 24 hafif geliyor 36 kullanıyorum
FREE base kullanırken ağzımda yara eksik olmazdı salt da ise hiç sorun yaşamadım, ilave olarak salt ile sigara isteği hiç olmuyor, aroma konusuna giremem ben aromasız kullanıyorum, hem böbrekleri de etkilemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X