Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (338. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 paket sigarayı 10 günde tüketen birisiyim ve aromalı patlatmalı sigara içmeyi. Çok seviyorum bana yurtdışından alabileceğim kaliteli bir elektronik sigara öneren olur mu acaba italyadan alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt

XROS3

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Xros 3 serisi yada yeni 4 serisi olur bunları bulamazsan caliburn g3 olur. İki markayıda kullanıyorum hepsinden memnunum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esfvape de üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum. Manhattan likitler çok şekerli geliyor bana bunun yerine premium bir likit nereden alabilirim?

• Nasty ve Vozol satıcısı bilen varmı? Forumdan 1 kişi önermiştide o numarayı kaybettim bulamadım, baya eskiydi mesaj.

• Arkadaşlar herkese selamlar. Bir kaç aydır Uwell caliburn koko prime kullanıyorum genel olarak bir şikayetim yok ancak kartuş sıkıntısından artık bıktım usandım. Ortalama her ay kartuş kapağı tırnağı kırılıyor (tek yönlü de açtım ortadan da açtım nasıl açtıysam fark etmedi kırıldı) ve o dakikadan sonra kullanılamıyor, sürekli akıtmalar, çekişte likit sıçratmalar vs. Artık sırf parça satmak için üretilmiş olan cihaz olduğu kanaatine vardım çünkü bir alt modelinin kartuş tırnakları çok sağlam ve kırılmıyor oradan parça satamayınca güncelledik adı altında parça ticaretine başlamışlar zannımca.

Velhasıl kelam bana salt likit kullanan, içimi güzel zırt pırt parça değişimi istemeyen (coil hariç) güzel ve sağlam bir cihaz önerirseniz inceleyip sipariş vermek istiyorum.

Lütfen sadece kullandığınız, deneyimlediğiniz ürünleri öneriniz.

• CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    zeus yada zeus x

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Hocam bu tip büyük ve ağır cihaz düşünmüyorum yaklaşık 5-6 yıl önce kullanmıştım bu tip cihazları taşıması vs de ayrıca sıkıntılı bana caliburn gibi nazik kibar hafif cihaz lazım var mı böyle cihaz öneriniz?

Xros 3 mini. Fiyat uygun piyasada,küçük, pili güçlü, performansi çok beğeniliyor, kartuşu kolay bulunur.

• camasya99 kullanıcısına yanıt

Hocam mevzu kartuşunun kolay bulunması değil kolay bozulmaması. Bunun kartuşu da kolaylıkla buluyoruz. Bahsettiğim ürünü kullandınız mı bilmiyorum ama likit doldurmak için üstten açmak zorunda olduğumuz için sürekli tırnakları kırılıyor. Arkadaşımda da aynı model var onun da kartuşun tırnakları kırılıyor sürekli bu durumdan muzdaribiz. Bugün 4 tane kartuş sipariş ettik 1000 TL :)

• ben xros kartusu keyfe keder ayda bır degıstırıyorum.. 40-50 gun kullananda var.. yandan doldurması olan da var ustten doldurması olanda. ustten doldurdugum kartuslarda sımdıye kadar kırılma yasamadım acıkcası. hemde ekonomık 4 kartus 750 tl :)

• juul podu bulabileceğim bir yer var mı

X Cross 3 kullandım, şuanda Caliburn G3 ve GK3 kullanıyorum. Hepsi son derece güzel, kullanımı kolay ve dayanıklı coillere sahip cihazlar. X Cross 3veya Caliburn G3 tercih edin. Caliburn'de 1 kartuş bana hemen hemen 40ml salt likit tükettiriyor sorunsuz şekilde, her 35ml şişe bitiminde kartuşu da yeniliyorum. Ama tabi içim sıklığınıza ve tarzınıza bağlıdır coil ömürleri. X Cross 3 kullanırken de benzer sonuçlar alıyordum. Ancak Caliburn'de aromaların 1 tık daha belirgin olduğunu söyleyebilirim ama X Cross 3'te çok iyi bir cihaz+coil birleşimidir.

• Tube Screamer kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam görüşleriniz için. Yeni kartuş siparişi verip 1 tur daha koko prime kullanmaya karar verdim yaklaşık 3-4 ay gider diye düşünüyorum yeni siparişlerle beraber. Sonrasında da bunları bırakmazsam önerileriniz doğrultusunda yeni ürünleri değerlendiririm.

• Arkadaşlar merhaba ıqos kartuş arıyorum(terea-heets) toplu almak istiyorum bunun için piyasa fiyatının altına arıyorum nerede veya kimden bulabilirim bilgisi olan varmı mesaj olarakda ulaşabilirsiniz istanbul-ankara-bursa-bolu-eskişehir-yalova-izmit elden alabilirim

• Çok şık bir güncelleme geliyor Caliburn G3'e.

https://www.myuwell.com/caliburn/caliburn-g3-pro

• Tube Screamer kullanıcısına yanıt

kartus tasarımını sevmedım g3 un.. coıl yukarda kaldıgı ıcın sureklı dolum yapmak lazım.. xros kartusları altta oldugu ıcın oyle bı problem yok.. ama akıtmama konusunda cok basarılı helal olsun

• ReqRasTC kullanıcısına yanıt
    PM görüşelim

• fofer kullanıcısına yanıt

Merhaba

ben likit olarak seker ve aroma sevmiyorum pufflarida cok severek icmezdim simdi e sigaraya gectim salt kaliteli premium bir likit aldim daha deneyemedim gerci (coilde sorun yasadim onu bekliyorum) ama kendimi biliyorum bayar beni.

Biraz baktim ben gibi olanlar yogun aroma vs sevmeyenler sek nbase diye bir likit tuketiyorlarmis esf demi satiliyor bu dolastim ama goremedim acikcasi iki uc premium likit saticisi buldum sadece

birde ben likiti salt 50/50 aldim nik 50 lik ama yuksek zannedersem pufflardada 50 li kullaniliyor mantigina gore haraket haraket ettim

ateslide gunluk 10 dal falan kent blue iciyorum boyle atesli kullanan biri icin salt ve base icin mg vg pg kac olmali biliyorsaniz cevaplarsaniz sevinirim yada bilen bir forum uyesi cevaplarsa

• Ozgemm3 O kullanıcısına yanıt

Evyap kullanmıyorum hocam, nefes darlığı yaptığı için. Premium likit kullanıyorum sadece.

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.