Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
Giriş

g3 kullandım.. suan g3 pro kullanıyorum.. fark olarak 0,4ohm kartus kullanabılırsın.. ekranı daha buyuk bence cok gereklı bırsey degıl.. bırde hava ayarı var g3 pro da... g3 pro bıraz daha kalın ve agır bır cıhaz g3 e gore.. bana kalırsa xros serısı ıle devam et..

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

kesınlıkle katılıyorum...

• SonKaleFener kullanıcısına yanıt

:) Çok var aslında, bilumum neredeyse tüm Kayfunlar ( v3 ve sonrası ), çeşitli yerliler başta Spica Pro ve tek çinli Aromamize MTL.

Likit İlke kimya N base - Merck ( Bazen IOI ) - Merck ( bazen BASF ) - Siegfried ( 6-9 mg ), Aroma ise aromania idi şu anda ilke kimyada satılıyor, boss , tribeca, calipter, RY 4 , Dinner lady vs.

Ama ben likitleri demledikten sonra, tanka n base doldurup, demlenmiş likitten az biraz tatlandırsın diye ekleyerek içiyorum. Aromalı demlenmiş likit kullanımımı bıraktım.

• Arkadaşlar her türlü elektronik sigara podmod Puff için sorular sorabilirsiniz

Sadebuhar.net olarak size yardımcı olmaktan keyif alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    İlk soru benden gelsin o zaman

Sigara içimi cihaz arıyorum hocam daha önxe uwell x ve g3 kullandım memnun kalmadım çünkü kartuş yetişmiyor.Xros 4 dü inceliyorum emin olamadım.
    Birde kartus kaç mh olmalı 35 mg naked mango yada saltica limon kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

xros pro kullaniyorum kartus 1.0 veya 1.2 sigara icimine denk geliyor aratmiyor (birazda likitle alakali ) bende acemiyim forumda cok daha tecrubeli arladaslar var onlarda yardimci olurlar

baslayacagim zaman kullanan yeni baslayanlar beni direk xros a yonlendirmislerdi memnunda kaldim ben cok asiri tuketim yapmadigim ve bol aromali likitler secmedigim icin kartusta uzun gidiyor

bende size naked icin sorucam nereden aldiniz bendede var mango ama tadi tuhaf geliyor alttan gelen ince bir kufumsumu mu denir deterjan kimyevimi denir bayan bir kokusu varmi bu likitin benmi sevmedim bilemedim hafif diye aldim kuflu ekemk gibi icilmiyor birde bu likitin sitesinde cift bant bant kalktiktan sonra karekod ve urune iliskin aciklama olan ambalaj oldugu vs yaziyor bu sekilde satis yaptiklari yaziyor bende yok imkan varsa sisenizi atabilir misiniz tedarikcimden daha oncede alisveris yapmistim hic sikinti yasamadim ama premium likite gore bunda memnun kalmadim ben

• Ozgemm3 O kullanıcısına yanıt

Xros pro nargile içimide var alternatif sunuyor ama ben nargile içimi kullanmıyorum o yüzden 4 de yöneldim açıkcası.

Dm den paylaştım hocam

Hocam Xros un aroma performansını ben çok beğeniyorum corex 2.0 kartuşları özellikle aroma da top tavsiye ederim

Hocam xros pro mu 4 mü bide bana aroma dısında kartus ömru lazım cortex ıcın kötülüyorlar kısa gidiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 4 Şubat 2025; 18:0:29 >

Xros 4 ile pro arasındaki fark 250 mah pil ve pro da ekran var hocam kartuş lari aynı Xros kartuşu

ben 4 u pro dan daha çok sevdim kartuş ömrü biraz kullanımla ve kullandığınız likit in aroma oranına göre değişiyor

Hatun pro yu daha çok beğendi ondan aldım 2 tane kullanıp göreceğiz artık

• 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.