< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (352. sayfa)

-
-
Şuan ne kullanıyorsunuz ;
Bende uzun sıra cihaz değiştirdim şuan sigara ya devam.Ama en iyisi hangisi derseniz vaporesso nun lezzetini hiçbiri vermedi hele ki smok cihazlardan hiç tat alamadım.Nekadar likit değiştirdiysemde cihaz o lezzeti bitirdi.Vaporesso candir.
-
Şu an geekvape aegis solo mod ve flash 4.5 mtl kullanıyorum boğaz vurumu sigaradan bile iyi fakat aroma yok denecek kadar az veriyor onu çözmeye çalışıyorum bu hali ile boğaz vurumunu aldığım için 1 haftadır doğru düzgün sigara içmedim.
Şimdi aroma için bir başlık ve başka şeyler bakarak cesitlendirecegim bunu .
Yeni aromalar aldım bunları salt 9mg. Salt base ile demleyecegim vs ne kadar daha iyi duruma getirebilirsem okadar iyi olacak , sonuç pod modlar iyi güzel fakat çok masraflı ve sürdürülebilir değil.
Bu şekilde şimdilik devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sitenize baktım vozol ve elfbarlar neredeyse %50 pahallı fiyat katoloğu var, güzel bi fiyattan donanımhaber üyelerine özel satış düşünmezmisiniz sizden alalım :)
-
merhaba. elektronik sigaraya yeni başlayacağım sayılır. birkaç sene evvel 3 ay kadar kullanmıştım ama her şeyi unutmuşum. esasen yoğun bir içici değilim ve ağır tatmin aramıyorum. aromalı kit de kullanmayacağım büyük ihtimalle. çok yoğun nikotine ihtiyacım yok sadece ağız oyalamak için kullanacağım desem yeridir. uwel caliborn mu almalıyım yoksa xros serisinden herhangi bir şey mi? bana önerebileceğiniz bir pod var mıdır?
-
xros serisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottoserdarŞu an geekvape aegis solo mod ve flash 4.5 mtl kullanıyorum boğaz vurumu sigaradan bile iyi fakat aroma yok denecek kadar az veriyor onu çözmeye çalışıyorum bu hali ile boğaz vurumunu aldığım için 1 haftadır doğru düzgün sigara içmedim.
Şimdi aroma için bir başlık ve başka şeyler bakarak cesitlendirecegim bunu .
Yeni aromalar aldım bunları salt 9mg. Salt base ile demleyecegim vs ne kadar daha iyi duruma getirebilirsem okadar iyi olacak , sonuç pod modlar iyi güzel fakat çok masraflı ve sürdürülebilir değil.
Bu şekilde şimdilik devam
Bu aroma konusunuda çözdüm 2mm 6 tur 28ga A1 tel sarımı ile hem aroma hem boğaz vurumu elde ettim pamuklamasi biraz zor oluyor ama aroma ve içimi güzel oldu .
Şimdi değişik atomizerler alıp zevk yapacagim
Likit ve kartuş alabileceğimiz güvenilir site var mıdır stoklar bitmiş her yerde
-
Kartuş olarak cihaz nedir? Likit orjinal mi ?
Yakın bi arkadaşım ingiltereden gelirken juul 2 ve kartuşlarını almasını söyledim fakat kendisi sadece kartuşları almış makine yok. Juul 2 makine arıyorum ikinci el yada sıfır bolbuhar.com'da sayımdan dolayı stok yok önerilerinizi bekliyorum.
-
VAPORESSO xros pro cihaz hocam 1.0 veya 1.2 arıyorum likit saltica limon veya naked mango 30 ml
-
özelden bana ulaş
-
Arkadaşlar değişik bir sorum olucak. Bende şuan smoke G priv4 mod var üzerinde de Kennedy 28mm rda var. Uçağa binicem tatil için. Hangisini üzerimde taşıyabileceğim hangisini bavula koyucam bilgisi olan arkadaşlardan fikir alabilirmiyim? Tel ve pamuk sarım aletleri bavula, Piller kapaklı ve sarılı olucak sanırım likitlerde ağzı kapalı felandı ama sorun yaşamıyacağım şekilde nasıl uçakla seyahat esebilirim.?
Pilleri kabine almanız gerekiyor. Bilgisayar harici 10 amper den yüksek pil taşınmasına izin verilmiyor.
1 ambalaj için 100 ml i geçmeyecek şekilde 1000 ml sıvı taşınmasına izin veriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Microsoft EdgePilleri kabine almanız gerekiyor. Bilgisayar harici 10 amper den yüksek pil taşınmasına izin verilmiyor.
1 ambalaj için 100 ml i geçmeyecek şekilde 1000 ml sıvı taşınmasına izin veriliyor.
peki ben 4 adet 18600 mah pili kutusunda bavula koysam, modun içinde pil olmadan sarıp bavula koysam atomizeride ve 3 adet 100ml lik likitleride sarıp büyük bavula koysam sorun olurmu?
Demek istediğim 2 şey var
- tatile giderken herşeyi paketinde büyük bavula koysam bagaja gitse bir sorun olurmu?
- Eğer büyük bavulum yoksa sadece sırt çantam olduğunda bütün herşeyi direk oturdugum yerde üste kabine de koyabilecekmiyim?
-
Pilleri kabin bagajına almanız gerekiyor.
Likitleri ve diğerlerini aşağı verebilirsiniz. Kabin bagajına da alabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. Yani burada asıl amaç pilleri bavulla veremiyoruz aşşağıya. Ozaman en temizi hepsi ayrı ayrı paketlenmiş şekilde sırt çantasına koyarsam üstümdeki bölmeye koyabiliyorum. Ben pilleri uçağa sokamıyoruz biliyordum demekki yanlış biliyormusum.
-
Pilleri aşağıdaki bagaja veremiyoruz. Kabine almak gerekiyor.
8 10 ülkeye gittim esigara ile, sadece ruanda polisi 1 lt den fazla olan likitimi çöpe atmıştı.
tamamdır çok teşekkür ederim yardımlar için. hepsini koyarım sırt çantama koyarım üst bagajıma. X rayde vs sırt çantasında bakarlarsa gösteririm rahat rahat hepsini zaten. Bazen bavulsuzda binicektim zaten iyi oldugu herşeyin yanımda kalması.
-
Bu arada premium likit alabilen varsa (One Hit Wonder, Dinner Lady) nerelerden alıyorsunuz? Ayrıca o kalitede önericeğiniz premium likit siteleri varmı?
-
merhaba cok basit bir sorum var: Vozol'dan gecis ve ayni deneyimi yasamak icin,
-xros4 almayi dusunuyorum, bu cihaz uygun mudur?
-uygunsa 0.4 ohm (dl) yoksa 0.8 ohm(mtl) mi kullanilmalidir vozol hissiyati icin?
-hangi kartusu oneriyorsaniz, onerdiginiz kartusa kac mg nikotin kullanmamiz gerekiyor vozola yakin hisisyat icin? (tr pazarina vozol 20mg nik gonderiyormus diye okudum)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X