Mod Vrod 200 Atomizer kylin mesh pro İkisinide yeni aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (350. sayfa)
-
-
Aras kargoyla gonderiyor 2 gune geliyor balikesirden ankaraya. Kapida odeme 50 tl + 150 tl kargo parasi cikiyordu. 1000 tl uzeri bedava. Xros nano aldim kartusu hala bitmedi 1 ayi gecti tabii sabahtan aksama kullanmiyorum aksam evde is cikisi iciyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nereden aldınız ocam
-
Yurtdışından hocam
İlke Kimya, aroma vadisi . İlke kimyada DIY setlerde var, eski aromanianın aromalarını, güzeldir tavsiye ederim.
-
İlke kimya sahte aroma sattığı için esf tedarikçiliğinden çıkarıldı bilginiz olsun.
Uzun zamandır forumu ara sıra ilanlar hariç takip etmiyorum ondan dolayı doğrudur ancak aroma olarak onlardan sadece Aromania aromalarını kullanıyordum. Uzun zamandır yine aroma kullanımımı çok düşürdüğüm için aroma ihtiyacımda olmuyordu. Yanlış bir yönlendirme yapmış oluyorum o zaman. O zaman Bear , Safir gibi firmalara yönlenmek daha mantıklı gibi :)
-
3 kere ilkeden sipariş geçmiştim bu sefer safirden sipariş geçtim ilkeye göre aşırı memnun kaldım ilke aromaları çöpmüş okadar diyorum
-
Siz söyleyince, merak edip foruma girdim ve konuyu kabaca okudum. Tedarik eden firmanın taleplerine T_cuice' nin yetişememesinden dolayı, T-Cuice 'in aromayı fason ürettirdiği yerden, temin edilen asıl rengi kırmızı olan ama fason üretim yapan yerde, aynı aromanın kırmızısı değil de şeffafını temin etmelerinden dolayı, son kullanıcının neden ben kırmızı değil de şeffaf aroma aldım diye sorgulması sonucu çıkan bir olay.
Şimdi okuyunca evet baya karışık bir durum gözüküyor ama bende üretici bir firma bünyesindeyim ve bu olayın çok çok benzerini yaşamaktayız. Piyasada adını duyurmuş çok büyük firmalara fason üretiyoruz ve bunu bilen diğer firmalar aynı ürünü bizden, bizim etiketlerimizle alabilmektedir. ama tabi bunu bilen alır, bilmeyen ben meşhur markayı bilirim der. Olaya baktığımda absürt bir olay yok ama denetimsizlikten dolayı İlke Kimya forumdan uzaklaştırılmış. Aromanın orjinalliği sorgulanabilir ama dediğim gibi akıllara bir soru işareti düşmüş ve kötü olmuş. Sonuçta bu sahte gliserin, nikotin yada pg de olabilirdi ve bunun bir cezası olmalıydı ve olmuşta. Açıkçası üzüldüm ama alternatif bakarken ilke kimyadan da kopmayı düşünmüyorum şahsen, direk sahte aroma satmışlar diyede günahlarını almak istemem.
-
3 kere kere aroma aldım hepsi rezaletti.
Bunu nasıl anladım yeni sipariş geçtiğim aramalar çok güzel olduğunda farkı gördüm konuda vardır ilki öldüğüm mesajım fakat yok daha iyileri var
İlke satış politikasında fiyat politikasında ve ürünü paketleme ve ürün yelpazesinde çok geri kalmış Nokia gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 10 Ocak 2025; 16:5:15 >
ee gene dediğime geldik gene bulup alamıcaz :D Türkiye'de yaşayanlar için sağlam site bulmak samanlıkta iğne aramaya benziyor. ESF forumda satıcı var biliyorum ama hepsi nakit çalışıyor, Türk yaşam stilinin ham maddesi olan kredi kartı burada imdadimiza yetişiyor. Kredi kartıyla ödeme kabul eden 1-2 yer var onlardada ürün çeşidi az. Benim kullandıklarım :
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottoserdar
3 kere kere aroma aldım hepsi rezaletti.
Bunu nasıl anladım yeni sipariş geçtiğim aramalar çok güzel olduğunda farkı gördüm konuda vardır ilki öldüğüm mesajım fakat yok daha iyileri var
İlke satış politikasında fiyat politikasında ve ürünü paketleme ve ürün yelpazesinde çok geri kalmış Nokia gibiBen işin Nbase tarafındayım aslında çeşitlilik bakımında çok iyilerdi kendileri. Tabi şu anda konuyu araştırınca içimize kurt düşünce mecbur alternatif bakıcaz bizde :)
-
base,nbase ve aroma için yine esf tedarikçisi bear kimyayı tercih edebilirsiniz
-
-
hemen hemen 2 yıldır dl de hazır premium likit kullanıyorum. öncesinde genelde ilke kimyadan alıyordum. kötü durum yaşamamıştım.ilke nin fiyat politikasından dolayı dl de hazır likite yönelmiştim ki nasty hazır likit ücretine yakın bir maliyet çıkıyordu ilke nin fiyatları.
-
Tesekkurler, şu anda oraya bakiyordum. Genelde base uzerine demlenmis lilitten biraz damlatip tatlandirarak ictigimden base onemli benim icin acikcasi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba; olayı bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim, şu an elimde Smok NORD C elektronik sigara var. Likit olarak da nasty juice honeydew devil teeth 60 ml/3 mg var. Az önce kutusundan çıkan yedek coili taktım, eskisini attım. Coil de RPM 2 DC 0.6 ohm mtl coil, yeni taktığım. Bu Coil'le likiti kaç Watt'ta kullanmalıyım? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
-
22/26 arası iyidir.
Coil üstünde de yazar.
Merhabalar, smoke nord gt kullanıyorum 1 adet likitim var ama başka bir likit daha aldım. Yeni likiti yeni coillemi kullanmam gerekiyor? bilgilendirirseniz sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok aynisina koyabilirsin tatlari karisir sadece bende xros nanoma öyke yapıyom. Bu arada saltica 20k aldim ekranlı adamlar güzel yapmislar dolumda yapiliyor üstten tapali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X