Arkadaşlar elimde Vaporesso Xros 4 Vardır 2 haftalık bıraktıgımdan dolayı satılıktır. İlgilenenler mesaj atabilir ayrıca bir çok likit ve Xros için podlar 1.2ohm 2.0 Corex ve 0.7ohm 3ml podlar da yanında verilcektir ortalama 10-12 pod ve 10 adet civarı likit vardır. Likitlerden 1 tanesi Asap Grape Ice 6mg dır. Hepsini toplu vermeyi düşünüyorum 4.300TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVİTAR -- 20 Ocak 2025; 17:51:45 > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (351. sayfa)
-
-
satılık mı halen? takas var mı xros 4 pod var
-
-
Uwell caliburn g3 pro 0.4lük kartuşda nargile içimi için hangi likiti önerirsiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam düşünürseniz Nasty mango şeftali var bende nord gt de kullanıyordum 0.16 coil de 40-45 ml duruyor daha şişede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi il hocam
Antalya
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160285855
Safir Kimya'dan ürünler almıştım, yukarıdaki linkte deneyimlerimi paylaşacağımı belirtmiştim, paylaşayım:
Öncelikle firmanın profesyonelliği beni çok memnun etti, gayet ilgililer ve her siparişinize gerekli her ekipmanı yanına ekleyip ayrıca 1 adette eşantiyon DIY likit ekliyorlar. İlk DIY deneyimim olmasına rağmen hiç zorluk çekmeden hazırladım. Bugüne kadar hep hazır premium likit markalarını kullandım, Dinner Lady, Pod Salt, Naked, vb. Bu yüzden onlardaki Nikotin miktarına ve artık içlerinde ne gibi ekleme malzeme varsa alışkın olduğum için DIY bana gövde olarak onlardan daha hafifi gelmiş olsa da sonradan alıştım.
Cihazlar: Caliburn G3 Pro ve GK3 Pro
Kartuş: 0.9ohm (hep bu direnç kullanırım) @13W
Likit 1: Vampire vape Heisenberg 18Mg Nikotin, 50/50, Chemnovatic Saltbase-B 30ml şişe (Demleme süresi 10 gün)
Likit 2: Vampire vape Pinkman 18mg Nikotin, 50/50, Chemnovatic Saltbase-B 30ml şişe (Demleme süresi 10 gün)
Likit 1: Daha evvel başka markaların Heisenberg versiyonlarını tüketmiştim (Salitca Heisenberg, Pod Salt Blue Berg(bu favorimdir), Dinner Lady Blue Menthol) ancak ilk kez orjinalini denemiş oldum bu vesile ile. Bence orijinali diğerlerine kıyasla daha meyvemsi ve daha az buz içerikli boğaz vurumu diğer hazır likitler kadar kuvvetli olmasa da bana yeterli geldi. Çok beğendiğim için 1 kez daha sipariş ettim :)
Likit 2: Pinkman ilk defa içiyorum. Ahududu, ve çilek bariz gelen lezzetler arasında. Beğenmediğim yanı neredeyse hiç buz hissiyatı olmaması ve boğaz vurumunun Heisenberge göre daha hafif olması ancak bunun aroma ile ilgisi var mı bilemiyorum neticede aynı nbase ile hazırladım. Bundan tekrar sipariş vermem sanırım buz da olsaydı harika olurdu belki ileride efektör alıp ekleyip tekrar denerim.
Benim Safir kimya ve DIY deneyimi bu şekilde şu an için gayet memnunum hatta yeni bir sipariş daha verdim :)
Gelecek ürünler:
Likit1: 60ml DIY Vampire vape Heisenberg 18mg
Likit2: 60ml DIY Vampire vape Bluerazz Lemon 18mg (zamanla daha da düşüreceğim bu oranı)
Yine Saltbase-B ve 50/50 VG/PG
Bir sorum olacak, sizce 50/50 yerine farklı bir kombinasyon denenir mi? Ben bol buhar çıktısı ve bol aroma seviyorum.
Saygılarla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 24 Ocak 2025; 13:50:51 > -
Smok nord gt 0.16 coil ve 0.23 coil ile Safir kimya red razz ice hediye göndermişti demleme süresine 1-7 gün diyordu 2. Gün de denedim harika bir tadı var. 70/30 6mg ile demledim. Hem aroması hem buzu çok dengeli.
Ayrıca hepsi safir kimya dan kanzi, Pink lemonade, pineapple ice ve guava passion fruit pineapple aldım onlarda demlensin bende yorumları yapacağım.
Likit için belki 10 yıldan beridir Trendbuhar sitesini kullanıyorum. Hem cihazlar için hem puff için ayrı ayrı kategorisi var. Fiyat performans likit arıyorsanız mutlaka Queen markasını deneyin derim. Ayrıca vozol likit de satıyorlar. Bazen puff cihaz için vozol pamuk ile birlikte alıyorum.
Likit kategorisi:
https://trendbuhar.org/urun-kategori/elektronik-sigara-likiti
Vozol likit kategorisi:
https://trendbuhar.org/urun-kategori/vozol-likit
Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Whatsappdan da yardımcı oluyorlar, kapıda ödeme mevcut.
-
bu kadar yıldır elektronik sigara kullanıcısı olarak herhangi bir olumsuz durumunu yaşadınız mı diye sormak istedim size
@yavuzhan2323 2017 den beri aktif elektronik sigara kullanırım. Ortalama 1 paket sigara içerdim. İlk başka DL içerken son 5 yıldır klasik MTL kullanıcısıyım. Likitlerimi kendim yapar, hazır likit kullanmam. Son 6 aydır, Nbase üzerine demlenmiş likitten az biraz ekleyip hafif aromalı kullanıyorum. Her yıl en az bir ciğer filmi ve kan testleri yaptırırım. Sonuçlarımda sıkıntı yok hatta bakan doktor arkadaşımdır. Ciğerimde çok eskiden kalan sigaradan dolayı bazı kalıntılar olduğunu söyler. Uykum daha iyi, yemeklerden daha çok tat alıyorum, öksürük neredeyse hiç yok en güzeli ise boğazda doluluk yok. Likitlerinizi mümkün mertebe en az aroma ile kullanırsanız, vücuda en az zararı vermiş olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epek01 -- 28 Ocak 2025; 17:24:36 > -
çok teşekkürler hocam, sağlıklı günler dilerim
Uwell Caliburn G3 Pro Pod Mod deneyen oldu mu ?
G3 kullanıyordum buna geçmeye karar verdim umarım aldıktan 3-5 ay sonra no atomizer hatası vermez.
-
Cihat ve likit ne kullanıyorsunuz hocam
-
pod dünyasında xros serisini şiddetle tavsiye ederim.
uwel
voopoo
smok
ve vaperesso hepsini denedim.
içlerinde en sorunsuz ve makul fiyatlara coil kartuş temin edileni vaperessonun xros serisi
-
hangi modelini önerirsiniz hocam
3 olur
4 olur
Pro olur, size hangisi uygunsa.
Hepsi Aynı kartuşu kullanıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uwel'in 2 serisini kullandım hocam belli bir süre sonra no atomizer hatası veriyor
Sıfır kartus takıyorum sıkıntı yok likit doldurunca tak çıkar yapınca atomizer
Vapersso da hiç böyle şikayet aldın mı
-
Hocam bide coil mi değişiyor kartuş mu ?
Ek olarak kartuşunu atar mısınız bakayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X