1 kere deneyeyim de aklımda kalmasın diye :) Aldım bakalım gelsin demleyelim fikir beyan ederim illa ki. |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (348. sayfa)
-
-
Tube bey bende ayni siteden ayni aromadan aldim. Gelen nbaseyi aromalarin oldugu siseye koyacan. Demleme suresi 15 gun yanilmiyorsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
-
Esfvape us sitesinin 2 el ve sifir alisveris bolumu acilmiyor ilan olusturulmadi yaziyor. Uyelik girisinden hesap acip girince de yetkiniz yok bu bolumu goruntulemeye yaziyor. Sizde de öyle mi ? Alisveris bolumu kapatildi mi ?
Bende açılıyor. Yeni üyelere kısıtlama gibi bir konu vardı. Yeni üye iseniz bir süre yada biraz mesaj sonra açılıyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar Voopoo Drag X2 kullanıyorum 0.3 ohm coil takmıştım takalı 2 gün oldu 3.gün likit az kaldığı için yandı bende tankı temizleyip 0.6 ohm coili pamuğunu normal ıslatıp likitle doldurdum tankı 20dk bekletip içmeye başlayınca gram tat gelmiyor duman normal seviyesinde fakat aroma tadı 0. heisinberg likiti almıştım dün efsaneydi tadı felan şimdi yok neyden alaklı olabilir bu? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yeni üyeler ilan açamaz hocam, belli mesaj sayısına ulaşmanız gerekiyor.
-
Selamlar, Vaporesso Luxe X Pro satan var mı? PM ile ulaşabilirsiniz. Berbat halde değilse ikinci el de olabilir. Hatta varsa MTL boş kartuş da lazım.
-
mtl boş kartus bulamazsan bana ulas. elımde 2 paket var
-
Tamamdır not aldım
-
Eski uyeyim ban atmislardi 1 haftalik. Xros 3 ml kartus ariyorum
kac ohm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrozc -- 27 Aralık 2024; 8:58:39 > -
Ban için birşey yapamam hocam =(
-
1 ohm 3 ml yesil kutu
vozol puff lar için yorumunuz nedir.
ciddi almanda zararlımı die sorucam, herkes (%80 dielim)
şöyle zaralı böyle zararlı dieceksiniz
şunu sorarım bende
vozol herşeyiyle orjinal,
orjinal likit (nasty) kullananlarla ne farkı var ozaman sistemin.
yani muhabbet efektör meselesine giricek olursa.
-
Güncel kaliteli salt nbase ve aroma satan firma hangisi, birisi bi firmadan memnun başka birisi aynı firmadan memnun değil yok mu öneri firma ?
-
Bear kimya şu an. Nbase nik olarak kaliteli ve sağlam. Bear long aroma güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankarada cihaz almak için güvenilir neresi var
-
1ohm 3 ml uretilmiyor. 0.6-0.7 ve 0.8 ohm lerde var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Salt yok sanırım hocam onlarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X