Güzel içimli fresh aromalı uygun fiyata likit alabileceğim bir yer var mı ? Efkar likit nasildir ? Bigboss likite baktim sikayet cok. Own likitte saltlar hep premium pahali 2 arada 1 derede kaldim salt likitler 50/50 oranli normalleri hep 80/20 oran benim caliburn g3 pro poda uygun normal bulamadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (346. sayfa)
-
-
-
2017 yılında bu cihazın ağabeyi olan xpriv ile buhara başladım ve halen devam ediyorum.
Her ne kadar 2 yıl kadar ben cebimde taşımış olsamda günümüzde bu cihazlar cepte taşınacak cihaz değil.
Bu cihaz aroma tarafında iyi bir cihaz. Evde keyif için kullanacağım diyorsanız alınabilecek en iyi cihazlardan biridir kendileri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı kalsmanda cihazlar ama gpriv aroma konusunda çok daha iyi.
Her iki makineyi de kullandım hocam gpriv aroma konusunda çok daha iyi.
Smok markasının tvf atomizeleri dışında diğer atomizerleri 80/20 oranın altında yani daha ince likit kullanımlarında likit akıtması yapabiliyor, önermem. Ama tvf atolar iyidir.
Teşekkürler hocam yanıtınız için, Smok modelin siparişini vereceğim İnşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Caliburn x ile xros nano modeli arasinda kaldim. Caliburn x kullanmistim yurtdisindan 10 lu coil paketi 600 tl ye ucuza geliyor + saglam basit bir cihaz memnundum. Bu ikisi arasinda hangisi mantiklidir ?
Caliburn g3 pro var elimde satisa cikardim pek memnun kalmadim.
Xros herhangi bir model
yenı baslyacagım dıyorsun benım gorusum pod alman.. evde dısarda rahatca ıcersın.. bunlarla ugrasmak zor..
-
Elimde uwell caliburn g3 kartuş
Aspire stylux stic coil mevcut isteyen olursa
Xtos nano siparis verdim bende 960 tl ye sifir fakirligin gozu kòr olsun
Sizde xros hangi modeli vardì ? Neden satmistiniz ?
Yurt dışı aldım
Pod cihazlarin hepsi aynı gibi ise yaramıyor
Bulabilirsem sxmini qmode ve flash 4,5yftk mtl içim RTA coil alacağım kendim sarıp icececehim pamuğu birde bunu deneyelim coil aşırı pahalı ve sürdürülebilir değil
Buda olmassa komple bırakırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 12 Aralık 2024; 0:26:8 >
Kesinlikle pod cihaz alma alirsanda coilininkendin sarabileceğin cihaz bak yoksa yanık coil içer durursun mod ve rda atomizer al
O dedigin cihazlar asiri buhar veriyor ciger cekime yonelik uretilmis. Asiri buhar sonucu cigerde su toplama sorunu olusuyor. Caliburn g2 x modeli 10 lu coili yurtdisindan 650 700 tl ye getirebiliyorsun ama 1 hafta ancak gidiyor bir coil. Sarimli cihaz hic kullanmadim ama sarimli satanlar cok ya performans alamiyorlar ya da sarilinca coili az gidiyormus
Arkadaşın bahsettiği atomizer mtl çekim olmakla birlikte kullananın bırakmadığı bir atomizer.
flash 4,5yftk mtl bu ato mu ? Aromizet v2 vardi arkadasta satti onun oncesinde de penodat v2 sarmadı.
Ben xros nano modelini iptal mi edeyim ? 960 tl ye het sey dahil almistim kargo nakit kapida odemeli kafam karisti simdi. Arastirdim bunu onerdiler kartusu chipseti olarak.
Selamün aleyküm arkadaşlar. Smok ip80 aldım. 0.16 coil kullanıyorum. 35 watt da içiyorum ama birkaç çekimden sonra yanık tadı geliyor hep. Niye öyle oluyor bilgisi olan var mı?
Birkaç sebebi olabilir.
1.si Wwatt yüksektir (Oxva-xlimsqpro 0,8ohm-10Watt kullanıyorum) Aslında 0,16 Ohm için 35 watt düşük bile ama Podlar biraz farklı. Alttan başlayıp yavaş yavaş yükseltmek lazım. Ben senelerce Alien kullandım, smokbabyv4tank ile 0,16 ohm dan tad almak için 60-70watt vermeniz lazım.
2.si likit komposizyonu; vg ağırlıklı likitler mini mini podlarda hızlı emilemiyorlar; 2-3 çekimde tel kuruyor; 5. çekimde yanma oluyor. 50/50 kullanın likiti. Hele ki kışın, VG daha da sertleşiyor, pamuku ıslatmıyordur.
3.sü anakart bozuk olabilir; ki bence bu en düşük ihtimal. Ama bazen oluyor; bende bir tane kangertech mod vardı; üzerinde 5W yazarken tel kızartıyordu; manuel modda takılı kalmıştı cihaz ama yine de üzerinden watt ayarı yapılabiliyordu.
Tavsiyem; likitinizi 50/50 vg/pg yapıp ; biraz da watt düşürüp deneyin; düzelecektir sorun.
Ha bir de cihazdaki pod'u en kötü 2 günde bir yıkayın ayda bir değiştirin. Mümkün mertebe aromasız/az aromalı likit tüketin.
Sağlıkla kalın.
-
en uygun likit kendi yaptığınız likittir. al karıştır paketler satılıyor; aroma 30-60 mllık şişede 5-10 ml koyulmuş şekilde geliyor, üstüne istediğiniz ayarda nbase ekleyip bir hafta içinde likitiniz hazır oluyor. Ayrıca daha sağlıklı. Hazır likitler tatlandırıcı konusunda çok gaddarlar. böbreklere zararı çok oluyor.
-
merhabalar..ıqos iluma prime ve sigaraları var elimde kullanamadım satmak istiyorum da burdan mı satışa çıkarıyorum..acemiyim henüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X