Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.015
Cevap
236
Favori
526.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://bolbuhar2.com/vaporesso-xros-3-mini-pod-mod

Havale ile 1100 tl ye ucretsiz kargoyla yollarim dedi. Bunun coili degisen kartuslusu var mi ? Hepsiburada da baktim bulamadim.

Elektronik Sigara - ANA KONU-www.hepsiburada.com
    Benagee 5 Adet Gt Örgü Bobin Gt2 0.4ohm Vaporesso Nrg Mini, Fiyatı
    https://app.hb.biz/dUZWm55gxBV2

Bu olur mu kartusu acip coil degistirilebilir mi ? Likit salt kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/sunshinee-08-ohm-orgu-bobin-tanki-icin-10-adet-yedek-bobin-kafasi-kiti---gri-yurt-disindan-p-HBCV00005BS7Y8?magaza=Sunshinee&url_src=and-product-detail

Caliburn icin alacaklar bunun 1.0 ohm ligini alsinlar 0.8 ler sizinti yapiyor ve aicak buhar veriyor

• coil işini artık fırmalar dusunmuyor. xros-smok- uwell-vopoo butun hepsı artık kartuslu cıhaz cıkarıyolar. . cunku sızıntı yapma olayını ortadan kaldırdı.

• tazmannia T kullanıcısına yanıt

Bende Caliburn g3 Pro alacağım uyguna buldum bir arkadaştan aldın mı ? Önerir misin ??

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam g3 sipariş verdim farklı bı model gönderdiler aynı markanın baya akıtma yapıyor bı kaç kere kullandım koydum sonra kenara g3 hakkinda yorum yapamam o yüzden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt

Aldim 1000 tl ye caliburn g3 pro hosuma gitti adamlar kaliteli yapmis 4 tane kartus 4 tane likitle sana caliburn g2 yollamislardir onda sizinti oluyor bende de vardi satmistim. Bunda sizinti olayi yok kapali kartus sistemi var. Bir dahaki maasla xros 3 mini alayim o da dursun kenarda denemek için onuda merak ettim. Coilleri ayni gidiyormus belki 3-4 gün fazla gidebiliyormuş xros un aralarinda çok fark yok esfvape de caliburn aroma ve bogaz vurumu olarak daha basarili yazdilar.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

güle güle kullan.. fiyat cok ıyı ınsallah problemsızdır. xrosun cogu modelını kullanmıs bırı olarak aroma ve bogaz vurumu hakkında benım gorusum likit ve kullandıgın kartusa gore değişir. ben g3 modelınıde kullandım kesınlıkle akıtma yapmazlar.

• onrozc kullanıcısına yanıt

Çok sagolasin problemsiz kullaniyorum cocuga dandik likit vermisler bogaz yakiyordu kendi likitim Mest Handctaft koydum bogaz yakmasi kesti satan çocuk tütünlü aroma içiyordu benimki pastane meyveli kanzi aroma. Kutusu falan yok ama olsun cihaz temiz sadece 1-2 tane yerinde kasasinda boya çıkma izi var. Yalnız bunda nefes sayacı ama var çekim saniyesini göstermiyor ya da bulamadım.

Çekim yaparken saniyeyle gösteriyordu Caliburn X te bunda yok mu ?

Birde caliburn g2 ile kiyaslarsam G2 aromayi bayagi yüksek veriyordu aromaya boğuluyordun aşırı tatlı geliyor rahatsız ediyordu. Vazol içiyormuş gibi bunda tam kararında orta ayarlamışlar. Şarji çok iyi gidiyor. 3 ml likit haznesi zirt pirt eklemiyorum sayaç 400 lerde gösteriyor çocuk fazla kullanmamis likitler yüzünden beğenmeyip cihazı satmış tahminimce.

Saniye olayı yok gereksiz birsey zaten. Ben ekrana hic takilmiyorum acikcasi. Bu arada 999 olunca sifirlaniyor o sayac. Yani ne kadar icildigini anlayamazsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • camasya99 kullanıcısına yanıt

Xros core 2.0 kartuslar hepsine modellerin uyumlu mu ? Ben xros nano düz model var onu almayi dusunuyorum eger uyarsa bu yeni nesil kartuslar. Axon chipsette var fiyatta uygun 800 tl bilemedim.

Para olsa pro modelini yapistir gecte cok pahali + ekran disinda bir farki yok aman aman diger xroslardan Elektronik Sigara - ANA KONU- 

• zeus RTA ile salt likit nbase içilirmi acaba arkadaşlar

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Sinirli bey pod cihaz için caliburn g3 pro likit arayışındayım. En uzun coil ömrü için vg pg oranı 70-30 ve 40-60 öneriliyor. Hangi orantıda likit seçmek lazım ? 40-60 daha mı iyi randıman alınır ?

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

1/1.2 ohm altında salt likit tüketilmez

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    içilirse zararları ne olur acaba hocam, düşük nikotin sıfıra yakın salt nbase içeceğim

• yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt

Salt, adından da anlaşılacağı gibi tuz halinde olan bir nic.

Bu tür nic freebase ye göre çok hızlı kana karışıp etki gösterir. Bununla birlikte boğaz vurumu freebase e göre çok daha azdır.

Sizin sorunuza göre gelince, sıvı nic. i salt hale getirmek için asit kullanılıyor (muş). Ohm değeri yükseldikçe buharın ısısı düştüğü için 1 ohm dan yüksek değerlere sahip coil ile tüketilmesi tavsiye ediliyor

teşekkür ederim

Saltlarda nicotin asiti var o yuzden coil omrunu cabuk tuketiyor diyorlar. Peki 0.8 ohm ve uzeri icin vg pg orani 50/50 60/40 mi kullanmak lazim. Havalar sogudu 70-80 civari oranlar coil tarafindan emilip yakilmasi zorlasir dogru mu ?

Coilşn en büyük düşmanı şeker aromasıdır(Sweetener)

Evet. Pg yükseldikçe likit incelir, dolayısıyla buharlaşması kolaylaşır. Aynı zamanda boğaz vurumu artar. Bundan kaynaklı dl çekimde max. 70/30 kullanılır.

Anladım çok teşekkür ederim. Ben şimdi buradan sipariş vereceğim kendim evde likit yapacağım piyasadakiler ya pahalı ya da içilmiyor.

https://safirkimya.com/neptun-gold-nbase/

Merak ettiğim bu nbase de nikotin ilaveli mi yoksa kendimiz mi ilave etmemiz lazım ? Sertlik dediği nikotin oranı mı ? 60/40 olanını alacağım.

Bu üreticinin aromalarında tatlandırıcı takviyesi var mı ? Mentollüler hoşuma gidiyor, mentolde coile fazla zarar verir mi ?

Nbase nic içinde olan basedir

Base( nic olmayan)

Nbase ( nic içinde olan hazır)

Sertlik dediği nic oranı

Dl çekimde normalde 0.3-0.6 arası yeterlidir

Mtl çekimde 0.6 ve üstü kullanılabilir.

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.