Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (342. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.023
Cevap
236
Favori
526.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bir kaç sorum olacaktı pm atılmıyor size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

hocam böyle bir olay daha yeni yazdınız bana iletişim kuramıyorum sizle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba; elektronik sigara bilgim yok denecek kadar az, bu yüzden buraya danışayım dedim. Bana; nikotinsiz, nargile gibi, çok uğraştırmayacak ve uygun fiyatlı elektronik sigara ve likidini önerirseniz sevinirim.

• m4nly06 M kullanıcısına yanıt

Telegramdan Tumosan06 oradan yaz senin kapali ayarlardan acman azim

• m4nly06 M kullanıcısına yanıt

Mesaj attim numarani pm olarak gelen kutuna bak

• Yurtdışından döneceğim için talep üzerine dilediğiniz renk iqos iluma prime getirebilirim. İlgilenenler alttaki linkteki ilanımdan detayları görebilir.

Edit: Siyah ve gold renklerinden getirdim. İlgilenenler alttaki linkten görebilir ve özel mesaj ile bana ulaşabilir.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-iqos-iqos-iluma-prime-siyah-gold-4-900--159832029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananni -- 21 Ekim 2024; 20:41:10 >
  • Selamlar arkadaşlar

Forum un en eski üyelerinden biri olarak size sadebuhar.net ten bahsedeyim

Güvenliğe alışveriş yapabileceğiniz orjinal Ürünlerin bulunduğu sadebuhar

Vozol
    Elektronik Sigara
    Podmod
    Orjinal Premium Likitler
    Coil Kartuş

Ve bütün akşamları bulabileceğiniz bir adresli

Kapıda kredi kartı veya Nakit ödeme kolaylığı sağlayan site Ürünlerin bozuk veya hatalı cikmasi durumunda sorgusuz sualsiz değişim yapmaktadır

DH DEN geldiğinizi söylerseniz ürünlere %10 luk indirim sağlar

• Siyah ve gold renklerinden getirdim. İlgilenenler alttaki linkten görebilir ve özel mesaj ile bana ulaşabilir.

https://forum.donanimhaber.com/sifir-iqos-iqos-iluma-prime-siyah-gold-4-900--159832029

• Xolid Gunner kullanıcısına yanıt

Gunner bey 0.8 ohm ile 1.0 ohm arasindaki fark nedir ? Hangisi uzun gider ? Ona gore siparis verecegim

https://www.hepsiburada.com/gui-xulian-10-adet-yedek-bobin-kafasi-gri-yurt-disindan-pm-HBC00004VBQWR

Caliburn g2 pod modum memnunum bogaz vurumu cok iyi

Ohm değeri arttıkça sigaraya daha yakın sıkı bir içim elde edersiniz. Uzun gitmesi kullanıma göre değişir hocam. Ohm arttıkça kullanılan Watt da düşer, yanma ihtimali daha da azalır.

Heosiburada üzerinden coil satışı yapıldığını da görmüş olduk Elektronik Sigara - ANA KONU- 

• fofer kullanıcısına yanıt

Yurtdisindan geliyor eskiden aliexpresste satiyordu devlet sagolsun gumruk islemleri yuzunden adamlar yollamiyor. Peki rba kit var 750 tl temco vs falan onu alsam daha mi ekonomik olur yoksa 600 tl ye 10 adet ayni hesaba mi çıkarım ?

Esfvape ten biride böyle yazmis kafam karisti Elektronik Sigara - ANA KONU- Elektronik Sigara - ANA KONU- 

Esf ten yazan arkadas

Hocam 0.8 bi tık aroma daha fazladır 1.0 ohm da daha soğuk bir içim sağlarsınız coillerin ömrü kullandığınız likit ve içim sıklığıyla alakalıdır sıralı çekim yaparsanız coil normalden daha fazla ısınacağı için ömrü kısalacaktır fakat 0.8 ohmun meshi biraz daha kalın olduğu için belki biraz daha fazla dayanabilir

Rba kiti sarmak bana zulüm gelmişti Elektronik Sigara - ANA KONU- 

Hazir coil varken uğraşmaya değmez, aynı paraya geliyorsa. Ohm arttıkça aldığınız aroma azalır, sıkı bir içim elde edersiniz. Coilin yanması sizin çekim araliginiz ile alakalı hocam. Seri cekim yaparsanız her türlü yanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 27 Ekim 2024; 22:22:11 >
  • Meshi 0.8 in kalin demis o mesh ne demek ? Ben 0.8 mi alayim 1.0 mi ? Siparis verecem yarina 15 gune anca gelir kredi kartimin taksit gucuyle

Hocam buna deneyimle kendiniz karar vermelisiniz.

Ohm ne kadar artarsa o kadar sıkı bir içim elde edersiniz.

Ben daha havadar, daha yoğun aroma ve buharı sevdiğim için RPM2 0.16 coil kullanıyorum.

Mesh coilin teli eğer dediği gibi kalınsa ısınması, haliyle de yanması daha zor olacaktır.

Bende 1.2 coil var sadece bir tane kullanabildim, içimi çok sıkı, aroma tadı az geliyor. Bu sebeple kullanmıyorum. Yanı demem o ki, bunu ancak damak zevkiniz ile anlayabilirsiniz.

0.8-1.0 arasında aman aman bir fark da yok ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 29 Ekim 2024; 22:58:23 >
  • beyler kafa dağıtabileceğim bişey arıyorum aşırı stressliyim sigaraya başlayayım diyorum herhangi bişey önerir misiniz bütçe önemli değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyler vaporesso luxe s ve zeus x rta aldım.

hazır tel taktım ayağını mı çok kestim bilmiyorum makinede 0.10 ohm göstetiyor. birde nbase likit 3 mg söyledim hiç kesmiyor beni. ve çok tatsız geldi buhar. şeker tadı bile yok. napmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 31 Ekim 2024; 10:56:57 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Sigaraya hiç bulaşmayın hocam, illa buharlayacağım diyorsanız da nikotini düşük bir likit kullanın derim.

Cihaz olarak yeni başlayanlara önerebileceğim Smok Nord4 olabilir.

Likit olarak çok fazla seçenek var, tamamen damak zevkinize kalmış.

Nord 4 gibi pod cihaz yerine vozol tarzı bir cihazda olabilir.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

XROS SERİSİ AL KAFAN RAHAT OLSUN :)

• O kadar para verip en iyi cihazlardan ve atolardan birini almışsın, paraya kıyıp premium likit alamadım mi ?
    Ferrariye gaz taktırmış konumundasin !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • camasya99 kullanıcısına yanıt

hocam babam kokulardan rahatsız olduğu için nbase söyledim. aromalı alıcam ama var mı tavsiyen

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.