Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben saltbuhar'dan alıyorum. Elden satan bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tfa menthol aroma alıcam ama ilke kimyada da mixle de de yok. güvenilir bir yer var mı bildiğiniz başka. 100 ml satıyordu mixle daha önce hiç bir yerde kalmamış

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Nerden bulursan oradan al, nasıl olsa hepsi çakma veya seyreltilmiş :)

• Uwell caliburn g3 kartuş mevcut 4 adet 600 den verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt

Caliburn x kullaniyorum tankinin icindeki lastigi cikardim 3 ml yaptim ama aroma tadini alamiyorum. Baska bir cihaza gecmeyi dusunuyorum sarimli kullanimi basit pratik 1500 tl ye ne alinabilir ?

Pico kullanmistim onceden memnundum

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

xros

• Arkadaşlar caliburn g2 cihazımı akıtma terlerme ve şarj sorunu yüzünden değiştirmek istiyorum aklımda;
    Caliburn g3 pro
    Smok ipx80
    Smok nord gt cihazları var smoklar pod cihazlar sanırım g3 pro gibi salt likitle kullanılırmı uygun coil ve watta kullanılarak bilgisi olan varmıdır tsm hakim değilim ve g2den geçtiğime pişman ederlermi bu cihazların sorunları varmıdır, g2de 2ml kapasite ve düşük batarya var bana yetmiyor çok aktif kullanıyorum özellikle nord cihazlar 2 3k mah batarya ve 5ml hazneli o yüzden dikkatimi çekti farklı cihaz önerisi olan varsada alabilirim şimdiden teşekkürler

• rushb R kullanıcısına yanıt

xros yada g3/g3 pro terch edebılırsın.(ikisini de faal kullanıyorum) xroslarda 3ml kartusta mevcut. eger kapasıte dusuk gelıyorsa onu kullanırsın.

• onrozc kullanıcısına yanıt

Sarimli mi coilleri ? Ne kadar coilleri hazir satilan ?

HAYIR IKISIDE KARTUSLU.. 4 LÜ PAKET 700-800 ARASI

Pahaliymis ben caliburn x i 10 lu paketi 500 tl ye almistim hepsiburada yurtdisindan 10-12 gun gidiyor normal kullanimda. Caliburn G3 pro mu mantikli bilemedim yeni cikan

COİL DİYORSUN SANIRIM.. KARTUS YOKTU CALIBURN X DE.. BENDE KULLANDIM AKITMA YAPARDI. 1 COILI 10 GUNDEN FAZLA KULLANAMAZDIM VS VS.. XROS KARTUSU 40-50 GUN KULLANAN VAR. FP ACISINDAN DAHA MANTIKLI...

• ben vozola geçtim. onlarca likit yaptım orjinal likit kullandım abi hiç biri vozol gibi etkili olamıyor.

şimdi çoğu kişi yazıcak onun içinde efektör var, etil alkol var çok zararlı die.

aldığımız nbaseler ne kadar sağlıklı, aldığımız aromalar ne derece doğru ki emin olun onların içinde seyreltilmiş efektörler var. yerinde gören oldumu hiç die soru sorarım.

ha burda vozolu savunmuyorum ha yanlış anlaşılmasın. oda zararlı elbette

çok içen birisi değilim zaten keyif amaçlı tüketiyorum, ondan dolayı vozola geçtim.

yoksa manyak setlerim vardı ama yine şöyle söyleyim. aman pamuk olmadı teli saramadın. akıttı terletti bi sorunu bitmiyor kimse kimseyi kandırmasın :):):)

benim gibi vozolcu kimler var merak ettim. uzun süre içipte sıkıntı yaşayan oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal2238 -- 2 Ekim 2024; 22:5:21 >
  • kemal2238 kullanıcısına yanıt

ben ılk cıktıgı zaman elf ve vozol kullandım bır sure...bas agrısı,bogazda yanma, balgam,oksuruk yapıyordu.. sonra fıyat performans acısından podlara gecıs yaptım.. lıkıtlerım avrupadan premıum.. şikayetlerimn hiçbiri yok suan.. senın orjınal dıye kullandıgın ,eger sen almadıysan avrupadan falan buyuk ıhtımalle sahte urundur.. ıyı makıne ve premıum lıkıtle vozol etkısını yakalarsın

Nasty Juice, OHW, Five Pawns, Riot gibi premium likit kullanırsanız, vozoldan çok daha az zarar görür, en az vozoldan aldığınız gibi bir haz alırsınız.

Nord 4 cihazıma RPM2 için sarılabilir coil aldım kendim sarıyorum ama likiti premium kullanıyorum. Coil parasını likite yatırıyorum.

Evyap likitlerin tüm marka ve VG/PG versiyonlarını denemişimdir, hepsinde nefes darlığı problemi yaşadım. Onun için premium likit kullanıyorum.

Hoş bir yıla yakın zamandır pufflamıyorum ateşliye döndüm orası da ayrı bir gerzeklik!

• Arkadaşlar Merhaba,

Vaporesso Xros pod ve premium likitler için güvenilir bir online site önerebilir misiniz? Bir de cihazı yenliemek istiyorum. Xros poda uyumlu vaporesso ya da benzer ürün önerisi olan var mı? MTL kullanıcısıyım

• Ben saltbuhardan elfliq aliyorum çok memnunum

Bende vazola gectim 20k lar 2 hafta goturuyor powergear lar dolumu basit ankara da mustafa biltekin birebir ayni likit tadlarini tutturmus vazol kullaninca sigara icirtmiyor normal e sigara icirtiyor. Caliburn x var satisa cikardim 6 tane sifir coil +uzerindeki yeni kutusu vs her seyi tam 3 ml likit kartuslu ilgilenen ankara pm atabilir

• Selam dostlar, babam yurt dışından gelirken IQOS HEETs elektronik sigara ve yanın da 4 karton kartuş getirmiş. (her karton da 200 adet kartuş var)

Kullanmaktan vazgeçtiği için satmak istiyoruz.

Bunu nereden nasıl satabilirim bilgisi olan var mı?

6 sifir coil + ucindeki yeni takildi sorunsuz kilcal cizikleri mevcut yer ankara

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.