Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

coil kaç ohm bilmiyorum ama buradan güvenle alabilirsiniz. fotoğraftaki kombinasyon size uygun olabilir.coil değerlerini yazarsanız salt olan base freebase ile değişebilir.

Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Elektronik Sigara - ANA KONU-https://ilkekimya.com.tr
    Salt (100 ml)
    https://ilkekimya.com.tr/salt-100-ml

• Microsoft Edge kullanıcısına yanıt

cevap icin tesekkur ederim coil 1.2

cihaz alirken mtl istedigim icin 1 veya 1.2 alin diye yonlendirmislerdi 1.2 aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozgemm3 O kullanıcısına yanıt

Fotoğraftaki kombinasyon sizin için uygun olur.

• CcOsmanLı kullanıcısına yanıt

Bende caliburn g2 kullanıyorum kapak kırılma mevzusu bende de oldu ayda bir iki ay da bir maksimum 3 ay gitmiyor

Yeni modellerde kartuş kapak bütün çıkarmışlar kullanıyorsun atıyorsun yenisini takıyorsun çözümü bu şekilde bulmuşlar bende kendi kendime şöyle çare buldum kapağın kırıldığı yere selo bant yapıştırdım hava almıyor kullanım esnasinda her yeni dolum yaptığımda selo bant çekiyorum kırık yere yeni gibi oluyor pratik çözüm sürekli kapak almaktan iyidir şimdilik caliburn g3 pro çıkmış onun gelmesini bekliyorum onda bu tarz sorunlar yokmuş.

• brolog kullanıcısına yanıt

Hocam geçen kapak kırıldı yedeği de yoktu onun yerine hızlı yapıştırıcı kullanıp kapağı sabitledim coili çıkarıp alttan dolum yaptım, kartuşu çok eğmediğiniz sürece sorun olmaz alternatif olacak bunu da deneyebilirsiniz. Çaresizlik adamı mucit yapıyor gerçekten Elektronik Sigara - ANA KONU- 

• arkadaşlar Caliburn G3 nerden alabilirim yardımcı olur musunuz her yerde satılıyor fakat güvenip alamıyor insan. saltbuhardan alcaktım orda da stok kalmamış

• tazmannia T kullanıcısına yanıt

ben xros onerırım..(elimde mevcut her modelı ) ıkı cıhazıda kullanıyorum suan.. bence xros daha ıyı..

• onrozc kullanıcısına yanıt

fiyat nedir pm atar mısın

• fofer kullanıcısına yanıt

hocam el atabilecek misin... normalde kimseyi uğraştırmak rahatsız etmek istemem de, 8 ay...

• Subtract kullanıcısına yanıt

İletiyorum hocam.

• tazmannia T kullanıcısına yanıt

esfvape den al hocam tek güvendiğim yer orası

• ozgurwl kullanıcısına yanıt

bana da guvenebılırsın :)

• Arkadaşlar bir tanıdıkta aşağıdaki cihazdan var ama pili gidici gibi. Değiştirebilir bir pil değil.

Alt kısımdaki batarya kısmını temin edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba?

https://www.joyetech.com/product/ego-one-v2//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 17 Ağustos 2024; 5:46:51 >
  • Arkadaslar selam, 15 gün önce vozol 20000 aldım, çok güzeldi bitti sonra içini açıp doldurdum hala çok güzel, bu böyleyse pod alayım dedim. Dün bi yerel dükkandan pod aldım modeli istick pico melo 3, şu an 0.30 coil takılı, 55-60w arası kullanıyorum ama 5sn tutmadan nerdeyse duman gelmiyor, yani geliyor ama vozola göre çok az. Baya boşa hava çekiyor gibiyim. Ben böyle beklemiyordum, likit tadı da tam gelmiyor. Baya bir hayal kırıklıgına ugradım, likit kötü desem vozola koydugumla aynı onda gayet iyi. Şimdi ben napmalıyım ? Boşa mı para verdim ?

@fofer @onrozc

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Sorun likittir. Kullandığınız likit nedir ?
    Vozol'un içine koydum sorun yok diyorsunuz.vozol içine koymuş olsanız bile halen Vozol içindeki sungerde olan vozol'un likitini icmissinizdir o da size güzel gelmiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • camasya99 kullanıcısına yanıt

Markası tanya olan 2 tane nikotinsiz var, bir de vozol blue razz lemon var

• Hocam siz şimdi daha evvel nitrojen takılı Ferrari ile tur atmışsınız, sonra gitmissiniz 15 yaşında dizel araç almışsınız içine de kaçak mazot koymuşsunuz, diyorsunuz ki aynı keyfi alamıyorum. Durumunuz tamamen böyle malesef

• Arkadaşlar merhaba. Bir kaç aydır sigara kullanımımı azaltmak & vape'den keyif aldığım için Vozol 10.000 serilerinden kullanıyordum, fakat değiştirilebilir likitli bir şeye geçme kararı verdim. Fakat vaping cihazları hakkında hiçbir bilgim yok.

Kompakt, farklı likitler deneyebileceğim ve kolay bulunabilir pod'u olan bir cihaz arıyorum. Sık kullanıcıyım.

Tavsiyelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler

• Artpopist A kullanıcısına yanıt
    Cihaz: Vaporesso marka
    Likit: Elfliq ( Orjinal)
    Bunların dışındaki kombinasyonlar nafile çabadır nokta :)

• camasya99 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam. Vaporesso'nun hangi modelini önerirsiniz? Bir de, TR içinde bu cihaz ve likitlerin orijinalini bulabileceğim bir yer var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.