|
Elektronik SIM (eSIM) nedir, nasıl kullanılır? eSIM destekleyen telefonlar
-
-
Teknoloji güzel de, fiyatlar maalesef gerçeği yansıtmıyor, her bayi farklı bir fiyat istiyor siz den.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar yüksek ve turkiyede tam oturmuş degil sistem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iphone 13 ve sonrası modellerde 1 fiziki sim + 1 e-sim ile ya da 2 e-sim kullanarak telefonunuzu çift hatlı kullanabilirsiniz.
-
Bir önemli bilgi internetsiz çalışmıyor!!
Mesela şuan yurtdışı aldığım telefon ve içinde o ülkeye ait SimKart var.
Sadece roaming SMS onay için kullanıyorum.
Aynısını Esim ile mümkün değil!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şebeke sorunu var gibi esim de
-
2023 yılında dijital operatörüz diyip duran firma bile uygulamadan geçiş yaptırmıyor ya kardeşim ben evimden cıkıp bayine gitmek zorunda değilim ki ? 2023 yılındayız 2002 yada 84 ler değil 2023 teknoloji devrindeyiz.Uygulamaya açmaları lazım hadi diyelim para kazancan ordan cek ozaman ücreti.
-
Iphone xR da bile var o özellik. E-sim destekleyen her telefonda bir de fiziki hat takarak çift sim kullanabilirsiniz.
-
Dün Turkcell bayisinden esim'e geçtim ve benden 100 TL aldı. Başka bayiye sormuştum 120 TL dedi kafasına göre fiyat koymuşlar, şu ana kadar ne artısını gördüm derseniz hiçbir şey 😂 Öylesine meraktan geçtim zaten 100 TL çöpe atmış oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2 gün önce Turkcell'e taşıdım numaramı. 85 lira aldılar e-sim ücreti. Telefon 14 pro US versiyon olduğu için normal sim slotu yok. Tamamen bayiler kafasına göre fiyat veriyor bence. 7 ay önce vodafone da esim aldığımda 180 lira almışlardı.
-
en ucuz esim telefon hangisidir? son zamanlarda liste genişledi mi?
-
Yeni gelen Honor 90 da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X