Şimdi Ara

Iphone 4 içerisinde SIM varken kart tepsisi sıkıştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon yeni geldi bizim yurt dışından malum elimizde faturası falan olsa da garantisi geçmiyor.
    Telefona deneme amaçlı takmış olduğumuz kesilmiş sim kart içinde sıkıştı, iğne benzeri araç ile kart yuvasını çıkarmaya çalıştığımızda 1-2mm kadar atıyor daha sonra tepsiyi çektiğimizde çıkmıyor.
    Kartta sorun yoktu, bundan önce birden fazla Iphone'da sorunsuz olarak defalarca kullanılmış bir kart, hatta yine bir Ipohne 4S'den çıkarılıp takıldı.
    nasıl daha önce balına gelen var mı?
    tepsi kısmını kerpeten benzeri bir araçla çekip zorlasak telefonun içinde bir şeylere zarar verir miyiz açıkçası bilmiyorum, sıfır telefon daha kullanılmadı, nasıl bir şans anlamadım gitti.. içine herhangibir şey sokacak kadar da boşluk oluşmuyor.

bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımınızı bekliyorum, elimde kalacak yoksa telefon sinir oldum

• simkart içerde havaya kalkmış sanırım

azcık açtıktan sonra içeri ince bisey sokup simkartı aşağı doğru bastırın otursun yerine o zaman çıkar büyük ihtimalle
  • benım 5800 da sıkısmıstı bende zorladım çektim içinde parça kırıldı 50tl masraf açmıstı
  • aman zorlama. sim kalkmistir buyuk ihtima
  • parçalara zarar gelmesini istemiyorsan çıkar anakartı. arkadaşın iphone 3g ve benim 4 te sıkışmıştı söktüm çıkardım taktım yine. en garantisi
  • Tirnak makasi ile tut cek sertce geveyli cihazlarda cok yapmistim
  •  Iphone 4 içerisinde SIM varken kart tepsisi sıkıştı!

Pek sıkıntı olmaz gibi .Orada pek kırılacak bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Pek sıkıntı olmaz gibi .Orada pek kırılacak bir şey yok

Resimdeki gibi vidayı açarak oraya ulaşmak mümkün değil,çünkü tam o kısmın bordun alt kısmında yer alıyor sim slotu,
    bunun içinde iphone komple içini parçalamak gerekli pek zorlamayın derim çıkmıyorsa yapacak tek şey cihazı açıp halletmek tanıdıgınız işin ehli telefoncu varsa etrafta yaptırabilirsiniz yada eli butür şeylere yatkın arkadaşınız yada kendinizde yapabilirsiniz,youtube da birsürü cihazı parçalama videosu var,eliniz yatkınsada zorlamadan nazikçe video izleyip adım adım yapabilirsiniz.

• Dün neredeyse fırlatıp atıyordum telefonu o derece sinirimi bozdu, birinin aklına uyup iğne ile zorlamaya çalıştık iğnenin ucu kırıldı o da içinde kaldı!
    Sıfır telefon olunca da içini açmak istememiştim ama artık yapacak bir şey yok

Kendim açayım diyorum ama eski Xperia telefonum ile yaşadığım deneyimlerden sonra pek de sıcak bakmıyorum açıkcası,
    Ankara'da yaptırabilececğim işin ehli bir yer var mı bildiğiniz, ayrıca ne kadara patlar bize bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_wWw

Dün neredeyse fırlatıp atıyordum telefonu o derece sinirimi bozdu, birinin aklına uyup iğne ile zorlamaya çalıştık iğnenin ucu kırıldı o da içinde kaldı!
    Sıfır telefon olunca da içini açmak istememiştim ama artık yapacak bir şey yok

Kendim açayım diyorum ama eski Xperia telefonum ile yaşadığım deneyimlerden sonra pek de sıcak bakmıyorum açıkcası,
    Ankara'da yaptırabilececğim işin ehli bir yer var mı bildiğiniz, ayrıca ne kadara patlar bize bu?

Sorunu nasil çözdünuz acaba, paylaşırsaniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.