Şimdi Ara

ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞLAR YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIONEER SA 510 ANFİ ALMIŞTIM ÇIKŞLARI YANMIŞ DEĞİŞTİRDİM TRANSİSTÖRLERİ YANMIŞ DEĞİŞTİRDİM DİRENÇLERİ YANMIŞ DEĞİŞTİRDİM CIHAZ ÇALIŞTI. ŞEMASINI BULDUM. AMA BİR TARAF GAYET TEMİZ ÇALIYOR DİĞER KOLON HAŞIR HUŞUR YAPIYOR PROPLARMI ARIZALI KONDANSATÖRLERİ DEĞİŞTİRDİM. NE OLABİLİR LÜTFEN CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

• Bu kadarını yapabildiyseniz. ( bayağı iş yapmışsınız.) Geri kalanını buraya sormamanız gerekir. (zor kısmı halledilmiş, işin en kolay tarafı kalmış...)

Şöyle ki...

Stereo yapıdaki amplifikatörün tek kanalı sorunlu ise, sağlam çalışan kanal ile malzeme karşılaştırması, kablo-soket bağlantı karşılaştırması, voltaj karşılaştırması yapacaksınız. Çalışan kat ile çalışmayan kat arasındaki, voltaj farkından, arızanın nerede olduğu, kolaylıkla bulunur.

İyi çalışmalar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 6 Aralık 2014; 0:49:38 >
  • UĞRAŞTIM ÖYLE ENTERESANKİ HER ZAMAN YAPMIYOR HER İKİ TARAFTA SÜPER ÇALIŞIYOR KAPATIYORUM ERTESİ GÜN AÇARKEN HAŞUR HUŞUR YAPIYOR DEĞİŞTİRDİĞİM KONDANSATORLERDEMİ BOZUK ACABA TEKRAR DEĞİŞTİRECEĞİM CEVABINIZA TEŞEKKÜRLER. İZLEDİĞİM BİR YOL AMA BÖYLE BİR DURUMU VAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.