Merhaba arkadaşlar elimde roccat kone + oyuncu mouse var yıllardır kullandığım için başka mouselar çok ters geliyor elime. Şimdi bu mousedan elimde 2 tane var 1 tanesinin sol ve sağ tuş clikleri artık basmadığı için diğerine geçtim. Diğeride 1 sene sonra bir kaç gündür elektikler gidip duruyor. Bugün pc açtığımda mouse çalişmiyordu. Usb taktiğimda usb aygıtı tanınmadı uyarısı aliyorum. Bazen ışıkları yanıyor ama çalışmıyor. Şimdi merak ettiğim soru Eski mouse usb kablosunun lehimlerini söküp şuan ki mouse lehimlesem ne olur sizce. umarım karışık yazmamışımdır. teşekkürler şimdiden
burayı söküp aynı sırayla diğerine lehimlesem
Dene zarar gelmez sonuçta ikisinide kullanamıyorsun. Büyük bir ihtimal iki veri kablosundan birinde kopukluk var. Sen kabloyu değiştir düzelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Dene zarar gelmez sonuçta ikisinide kullanamıyorsun. Büyük bir ihtimal iki veri kablosundan birinde kopukluk var. Sen kabloyu değiştir düzelir.
evet sorun düzeldi diğerin kablosunu alip usb kablosu bozuk olduğunu düşündüğüme lehimledim şuan gayet sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim yardımın için bu arada
Bozuk olanın düğmelerini değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme