Bildirim
elektronörofizyoloji mi yoksa nükleer tıp mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burası Türkiye
Hatırlatayım dedim. -
ne alakası var anlayamadım arkadaşım ama ben iki yıllık yüksekokullar arasından tercih yapacağım ve Türkiye'de kaç üniversitenin bu bölümleri açmış olduğunu ve istihdam olasılığının ne kadar yüksek olduğunu bir araştır isterim ben sadece tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istedim hepsi bu kendimizi aşağılamaktan vazgeçelim -
quote:
Orijinalden alıntı: freew
ne alakası var anlayamadım arkadaşım ama ben iki yıllık yüksekokullar arasından tercih yapacağım ve Türkiye'de kaç üniversitenin bu bölümleri açmış olduğunu ve istihdam olasılığının ne kadar yüksek olduğunu bir araştır isterim ben sadece tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istedim hepsi bu kendimizi aşağılamaktan vazgeçelim
Peki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X