Bildirim
Eleman olaya son noktayı bence koymuş.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ağlamak istiyorum....
-
offfffffffffffffffffffffffff
Paranın gözü kör olsun lay lay lom -
huuuuhhh
Hayal gibi ... -
fena araba degil görünüşü güzelde fakat biraz hantal hızlanması yavaş, yokuşlarda yıgılıyor, parcası pahalı, kilimayı calıştırdıgında araba gitmiyor, fren sistemi berbat durmuyor diye kendimizi teseli edelimki kafayı yemeyelim. -
maşşşşallah
allah sahibine bağışlasın deyin arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: alex73
fena araba degil görünüşü güzelde fakat biraz hantal hızlanması yavaş, yokuşlarda yıgılıyor, parcası pahalı, kilimayı calıştırdıgında araba gitmiyor, fren sistemi berbat durmuyor diye kendimizi teseli edelimki kafayı yemeyelim.
walla doğru söylüyosun
-
Bağışlamış ztn. O sitede son model arabaların şehir içi fotoları var. Her pazartesi güncelleniyor. Ben 1 yıldır takip ediyorum. Süper şeyler var. İmreniyor insan.
quote:
Orijinalden alıntı: silencer01
maşşşşallah
allah sahibine bağışlasın deyin arkadaşlar
-
aman yarabbım -
buda fena degilmiş .....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 10 Ağustos 2005, 13:28:42 >
-
ahahha..caddede gördügüm diablo kesin vardır dedim gercekten de varmış
http://exoticspotter.com/list.php?page=1&batch=bt00045/bt00045_76750.jpg&model=42&make=7&location=all -
aileye uygun değil zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
ahahha..caddede gördügüm diablo kesin vardır dedim gercekten de varmış
http://exoticspotter.com/list.php?page=1&batch=bt00045/bt00045_76750.jpg&model=42&make=7&location=all
gururumuz
-
bunlar gerçekmi :)))) -
Katılıyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: alex73
fena araba degil görünüşü güzelde fakat biraz hantal hızlanması yavaş, yokuşlarda yıgılıyor, parcası pahalı, kilimayı calıştırdıgında araba gitmiyor, fren sistemi berbat durmuyor diye kendimizi teseli edelimki kafayı yemeyelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
buda fena degilmiş .....
4500 motorluk canavar bu bea
-
yani bu da olmasa fena eziktik -
valla en üsttekinde caaanım arabaya yazık etmişler ama bu aşağıdaki süper yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
buda fena degilmiş .....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araç kapı fitili yapıştırma
- dacia logan 1.4 kronik sorunları
- opel corsa 1.4 otomatik yakıt tüketimi yorumları
- otomatik araba çekiciye nasıl yüklenir
- bmw motor sıcaklığı çok yüksek uyarısı
- zes şarj istasyonu fiyat
- mazda 2024
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- citroen ami özellikleri
- chery tiggo 8 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X