Bildirim
ELEMANIN ALYY İSTEYİŞ TAKTİĞİNE BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: SoSoRYs
http://img163.imageshack.us/img163/5223/yardmgh8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6460/yardm2ou2.jpg
iyiki 2 priest cocuğumla yanlız kaldım demiyo
-
Ben olsam ally werirdim cok bisi istemiyor ki senden alip bi kacgun sonra atabilirdin ally'den -
hehehehe -
yuh bea bu kadarda olmaz,sende çok sert çıkmışın -
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman Empire
Ben olsam ally werirdim cok bisi istemiyor ki senden alip bi kacgun sonra atabilirdin ally'den
ALY FLL NASIL VERECEM ÖTEKİLERİ ATARSAM ONLARA AYIP OLMAZMI -
süper taktik bende artık böle isticem canıma tak etti 3 aydır 1 kere alamadım ally -
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
süper taktik bende artık böle isticem canıma tak etti 3 aydır 1 kere alamadım ally
Güzel taktik -
Ben olsam verirdim yaw sevaptır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiG3Lo -- 14 Şubat 2007; 20:52:23 > -
Çocuk işte ne yapacan 2 3 günlük vereydin sevinirdi -
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
süper taktik bende artık böle isticem canıma tak etti 3 aydır 1 kere alamadım ally
DİES DEYSEN YARDIMCI OLURUM SANA ALYY KONUSUNDA BULMAYA ÇALIŞIRIM -
Aynen Bende aynısını Yapardım..Ne olacak ki bi ally bez parçası Hakketende atardın bi kaç gün sonra yada 1gün sonraquote:
Ben olsam ally werirdim cok bisi istemiyor ki senden alip bi kacgun sonra atabilirdin ally'den
-
Oyunda bu kadar kibirli olmanız çok yalnış ..
Adam bir ally istemek için ne yollara başvuruyo , resimde görülüyo.
Level , Eşya ve Clanınız nedeniyle oyunda çok kişiyi kırıyosunuz , bunları 1 kere düşünseniz vicdanınız sızlar ..
Başlı başına adamın sana "abi" diye hitab etmesi zaten bir saygı göstergesi , kalkmışsın dalga geçiyosun ..
-
quote:
Orjinalden alıntı: ToTyR0X
Aynen Bende aynısını Yapardım..Ne olacak ki bi ally bez parçası Hakketende atardın bi kaç gün sonra yada 1gün sonraquote:
BAKIN ORDA DA BELİRTİM ALYY FUL OLDUĞU İÇİN ALMADIM BENDE BİLİYOM VERMEYİ AMA FUL -
quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal
Level , Eşya ve Clanınız nedeniyle oyunda çok kişiyi kırıyosunuz , bunları 1 kere düşünseniz vicdanınız sızlar ..
Başlı başına adamın sana "abi" diye hitab etmesi zaten bir saygı göstergesi , kalkmışsın dalga geçiyosun ..
bencede dalga geçio gibi.bi ally'i atsaydın bi kaç günlüğüne o girerdi
-
quote:
Orjinalden alıntı: TheCriminal
ORDA DALGA GEÇER GİBİ Bİ KELİME KULLANMIŞMIYIM SADE ADAMA OYUDNA YARDIM İSTEME DEDİM HAYIR KURUMLRAINA BAŞ VUR DEDİM AMA YALAN ANASININ BABASININ ÖLDÜĞÜ
-
-
İnsanlar çok abartıyolar işi bunu söleyende kesin 10 11 yaşında biridir -
anlamadığım şudur neden ally istiyorlar,biz bizim clanda ally olmuştuk ve problem oldu g4 iken sonra baktık pelerin mi lazım,açtık priest charlar ve np kastık(bir priest 3 assasa bedeldir),şu anda clan super asıl charlar ve yan charlarımızdan oluşuyor,haaa asıl charlarımızı kassaydık en az 66-67 yapardık bu ayrı mesele ama böylece en azından kafamız rahat. -
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
İnsanlar çok abartıyolar işi bunu söleyende kesin 10 11 yaşında biridir
e heralde yetişkin biri olamaz ya heralde 10 yaşında felan bi çocuk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X