Bildirim
Elemantary OS Isınma Sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
vaapi nin çalıştığına emin ol muhtemelen decoding işlemini işlemcin kaba kuvvet kullanarak yapıyor. -
hocam o terimlere pek hakim değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linux Uprising Blog
How To Enable Hardware Acceleration In Chromium On Ubuntu Or Linux Mint (VA-API Patched PPA Builds)https://www.linuxuprising.com/2018/08/how-to-enable-hardware-accelerated.html
Dağıtımının ubuntu tabanlı olduğunu varsayıyorum bu sayfada eklemen gereken ppa ve kurman gereken paketler listelenmiş bir fikir oluşturmana yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
Windows'a istemeyerek de olsa döndüm hocam. Eskiden Linux sorunlarıyla baş etmek bana heyecan verirdi ama o heyecanım sönmüş galiba. Bir diğer macerada görüşmek üzere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı sürücüsü kurulu olmadığı için olabilir. Open Source sürücüler hiç verimli çalışmıyor, ısınma problemi yapıyor. -
Dizüstü mü Masaastü mü ? Dizüstü ise tlp yükleseydin sorun hallolurdu belki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X