Şimdi Ara

Elemental Damage & Skill Damage Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı yakşalık 15 gün oldu. İyi kötü bir crusader yaptım size de göstermek isterim acaba yanlış yaptığım bir şey var mı diye kontrol ederseniz sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/StoneCold-2490/hero/40871548

Tag'ımı da paylaşıyım beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir. StoneCold#2490

İyi forumlar. :D

Edit: Bu arada rehber çok güzel olmuş eline sağlık :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctr_club -- 25 Nisan 2014; 2:52:06 >
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/ALEXUS-2893/hero/39008057

karakterim bu fakat eksiklik var battle nette güncel değil... Atack 1.1m tough 9.5m life 577k

light damage üzerinden gitmek istiyorum suan ortalama 3-5 m arası damage cıkarıyorum neleri değiştirmeliyim sizce

Rehber için saol arkadaşım çok güzel olmuş allah razı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 25 Nisan 2014; 3:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ALEXUS-2893/hero/39008057

karakterim bu fakat eksiklik var battle nette güncel değil... Atack 1.1m tough 9.5m life 577k

light damage üzerinden gitmek istiyorum suan ortalama 3-5 m arası damage cıkarıyorum neleri değiştirmeliyim sizce

Selam

Sadece 1 eşyanda (kemer) elemental damage var. Geri kalan her şey Sheet DPS. Yolun biraz uzun.. Bir çok eşyanı değiştirmen ya da rollemen gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ctr_club

Arkadaşlar oyuna başlayalı yakşalık 15 gün oldu. İyi kötü bir crusader yaptım size de göstermek isterim acaba yanlış yaptığım bir şey var mı diye kontrol ederseniz sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/StoneCold-2490/hero/40871548

Tag'ımı da paylaşıyım beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir. StoneCold#2490

İyi forumlar. :D

Edit: Bu arada rehber çok güzel olmuş eline sağlık :p

Selam

- Bracer ve Kolyendeki vitayı silip onun yerine elemental damage alabilirsin. Zaten yeterince canın var.
    - Eldivenindeki %6 AS sana en fazla 30K DPS verir. Bunun yerine elemental/skill damage alırsan daha efektif bir DPS çıkartırsın diye düşünüyorum.
    - + %42 (yanlış heslamadıysam) Elite Monster damage in var ve bu çok güzel
    - Silahının hem DPS i düşük hem de ek bir özelliği yok.
    - Kalkan zaten şahane gibi duruyor.
    - Soldaki yüzükte CHC yerine CHD rollemeni öneririm
    - Act1 Cache'ten düşen Royal Ring i de tavsiye ederim. Sağdaki yüzüğünle değiştirirsen BS setinin son bonusunu alırsın bu da gerçekten çok işine yarar

Gördüklerim bunlar.

• Yorumun için teşekkürler dostum dediklerini yapacağım. Elimdeki silahımı çok seviyorum ama dediğin gibi ek bir özelliği yok. Elimde Scourge, Schaefer's Hammer var alternatif olarak ama Schaefer's Hammer soket mi acsam üzerimdeki vitality'i str mi yapsam onu bilemedim.

Schaefer's Hammer

+1380-1628 lighting damage
    Lighting skill deal %11 more damage
    +1103 Vitality
    Reduces all resource cost by %10

resource yerine soket açmak mantıklı deliyor ama ..

Bu arada act 1'de sürekli farm atıyorum ring of royal için ama bi türlü çıkmadı, belki 100 tane hc açmışımdır ama sürekli mace ve belt çıkıyor.
  • selam hepinize ben simdi ne gideyim karar veremedim elemental damage olarak ilk fire gidiyordum sonra light a döndüm bu daha iyi geldi bana 3 m yi görüyorum daha 1 tane light damage arttıran itemim oldugu için size nasıl gideyim light mı fire mı yoksa holy mi

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doa-2238/hero/38721190
  • quote:

Yorumun için teşekkürler dostum dediklerini yapacağım. Elimdeki silahımı çok seviyorum ama dediğin gibi ek bir özelliği yok. Elimde Scourge, Schaefer's Hammer var alternatif olarak ama Schaefer's Hammer soket mi acsam üzerimdeki vitality'i str mi yapsam onu bilemedim.

Schaefer's Hammer

+1103 Vitality

Bu arada act 1'de sürekli farm atıyorum ring of royal için ama bi türlü çıkmadı, belki 100 tane hc açmışımdır ama sürekli mace ve belt çıkıyor.

Schaefer's Hammer'ın da çok iyi olduğunu söyleyemem. Hem main stat yok hem de elemental skill damage %11 az. Yine de elindekinden daha iyi olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Failimechul

quote:

Yorumun için teşekkürler dostum dediklerini yapacağım. Elimdeki silahımı çok seviyorum ama dediğin gibi ek bir özelliği yok. Elimde Scourge, Schaefer's Hammer var alternatif olarak ama Schaefer's Hammer soket mi acsam üzerimdeki vitality'i str mi yapsam onu bilemedim.

Schaefer's Hammer

+1103 Vitality

Schaefer's Hammer'ın da çok iyi olduğunu söyleyemem. Hem main stat yok hem de elemental skill damage %11 az. Yine de elindekinden daha iyi olacak gibi

Az önce farm atarken Thunderfury düştü acaba onu mu kullansam, bir de şeyi merak ediyorum düşen itemı unlock etmeden yan karakterim olan wizarda verip açsam üzerinde int main stat olarak gelir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ALEXUS-2893/hero/39008057

Selam

Sadece 1 eşyanda (kemer) elemental damage var. Geri kalan her şey Sheet DPS. Yolun biraz uzun.. Bir çok eşyanı değiştirmen ya da rollemen gerekli.

haklısın kardes demekki light damage veren esyalar bulmam lazım saol yorum için :)

• quote:

quote:

quote:

Schaefer's Hammer

+1103 Vitality

Az önce farm atarken Thunderfury düştü acaba onu mu kullansam, bir de şeyi merak ediyorum düşen itemı unlock etmeden yan karakterim olan wizarda verip açsam üzerinde int main stat olarak gelir mi?

Sonucta TF 1h bir silah. 2h kadar olamaz ama bu is yapmayacagi anlamina gelmez tabi. Denemekten.ne kaybedersin ki? Thunder efsane bir silahtir. Arayip bulamayanlar var :€ ama cruda hic gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Failimechul kullanıcısına yanıt
    dün düştü bana thunderfury 67 lvl'de inanılmaz bi silah barbarımı resmen alan vuran bir canavara dönüştürdü kalabalık yerlerden acayip çabuk çıkıyorum. tek üzüldüğüm nokta 67 lvl'deyken düşmesi 70 olduk umarım yine düşer

http://eu.battle.net/d3/en/profile/korde-1964/hero/41993443
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/zet-2145/hero/18202101

Karekterim bu ama bir turlu istedigim hizda gidemiyorum. Sizce bir hatami yapiyorum nerede sorun var . Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

http://eu.battle.net/d3/en/profile/zet-2145/hero/18202101

Karekterim bu ama bir turlu istedigim hizda gidemiyorum. Sizce bir hatami yapiyorum nerede sorun var . Tesekkurler.

istediğin hız nedir mesela?
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/BeMagiC-1868/hero/41042089

Benimki de bu. Allahın belası cindercoat düşmüyor
    T 3 de zorlaniyorum yada t1 de bu dmg ile akici gitmek gerekir ama solo oynarken sanki adamlar zor öluyormus gibi geliyor. Bu elemental ve skill dmg de bir hata mi yapiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

T 3 de zorlaniyorum yada t1 de bu dmg ile akici gitmek gerekir ama solo oynarken sanki adamlar zor öluyormus gibi geliyor. Bu elemental ve skill dmg de bir hata mi yapiyorum.

Üzerinde yok denecek kadar az skill ve elemental damage var. 700k küsür damage in var ama malesef elemental damage ve skill damage olmadığı için zorlanman doğal.

Fakat,
    Bu karakterin rahat bir şekilde T1 yapması gerekiyor. Bir de şu şekilde deneyebilir misin?

Ice Armor > Energy Armor (Prismatic Rune) : Sana ekstra Toughness sağlayacak ve daha çok ayakta kalacaksın
    Dominance Pasif > Glass Cannon : Daha hızlı öldürmeni sağlayacak
    Cold Bloded > Unwavering Will : Daha hızlı öldürmeni sağlayacak.

Mirrorball'a sahip olman büyük bir avantaj. Bu şekilde bir dene bakalım neler değişecek?

Tesekkurler . Bugun deneyip sonucu paylasirim sizinle.

• İtemleri çok sağlam olmayanlar için her zaman dominance> glass cannon bence
    üzerimdeki itemlerden hangilerini değiştirmem gerekir neler önerirsiniz skill ve elemental damage için ? sadece botta extra frozen dmg var bende o kadar.
  • Selam beyler Sourge kılıcımı çok sevdiğim için onu kullanmaya devam edeceğim ama hangi özelliğini upgrade etmem gerektiğini pek çözemedim sizce hangi özelliğini yükseltirsem daha iyi olur?
     Elemental Damage & Skill Damage Rehberi

not: Attack Speed %5-%7 arası
    Str 946-1125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctr_club -- 27 Nisan 2014; 21:39:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.