Şimdi Ara

Elemental Damage & Skill Damage Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
6.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu durumda soket açıp kullanmak mantıklı mı ?

Elemental Damage & Skill Damage Rehberi Elemental Damage & Skill Damage Rehberi
    diğer resim hatalı SEVER içindir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 3 Nisan 2014; 11:39:48 >

• Hocam dün bir İmmortal King botu düşmüştü yada direk profili atim bir yardımcı olursanız iyi olur
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163

HOTA kullanıyorum ama dün bu konuyu okumadan az kalsın onu vit yapıyordum o zaman böylece kalması daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Nisan 2014; 11:59:11 >
  • Ben şu kısımdan emin değilim.

Yüzde olarak değilde aralık olan damageler var. Mesela 700-900 cold damege. Bu aralıklı olanlarda skillere etki ediyor mu? Bazı yerlerde etmediği bazı yerlerde ise etki ettiği yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Hocam dün bir İmmortal King botu düşmüştü yada direk profili atim bir yardımcı olursanız iyi olur
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163

HOTA kullanıyorum ama dün bu konuyu okumadan az kalsın onu vit yapıyordum o zaman böylece kalması daha iyi olur?

Zaten üzerindeki Botta Vitality almak için ya STR den ya All Res den ya da Movement Speed'den feragat etmen gerekecek. HOTA damage ini değiştirip atıyorum Sismic Slam alabilirsin ya da başka bir Secondary skill. Ama eğer HOTA kullanıyorsan böyle kalması lazım.

Ek Not : Boşa soul harcamanı da tavsiye etmem. %1 için kasma bence %14 kalıversin

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben şu kısımdan emin değilim.

Yüzde olarak değilde aralık olan damageler var. Mesela 700-900 cold damege. Bu aralıklı olanlarda skillere etki ediyor mu? Bazı yerlerde etmediği bazı yerlerde ise etki ettiği yazıyor...

Bir eşya üzerinde örnek verebilir misin?

Eğer bahsettiğin şey şu ise;

Elemental Damage & Skill Damage Rehberi

Burada silahın damage ine 1191-1414 Cold damage ekleniyor (Enchantta görünüyor ne tür olduğu. Silah üzerinde yazmıyor)

Bu eklenen damage tipinin sadece silah görüntüsüne etkisi var. T

Eğer bundan bahsetmiyorsan örnek ver illa ki yardımcı olacak birileri çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Failimechul -- 3 Nisan 2014; 20:18:32 >

• Bu arada bu silah için 4 gün farm yaptım. Enchant la bu hale geldi. Evlat gibi duruyo öyle main hand te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Failimechul

Bu arada bu silah için 4 gün farm yaptım. Enchant la bu hale geldi. Evlat gibi duruyo öyle main hand te

Bence üzerinde main stat olmadığı için efsane statüsünde değil ama dmg aralığı muazzam olmuş üzerindeki %9 dmg sayesinde.

Bu arada battlenet profil'lerinde mystic yapılan item'lar artık son halleri ile görünüyor, Blizz sonunda tam anlamıyla el atmış.
    Ancak yine hatalar var; örneğin benim dünkü yeni kadala drop chantodo force'un yanlış olarak dmg çok düşük görünüyor (98-117) ama aslında dmg (350-376). Yine de unbuff dps ve oyuna girmeden profilden görünen tough rakamları doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Nisan 2014; 9:44:58 >

• Main stat olsaydı zaten gerçek bir efsane olurdu ya. Buna da şükür ne diyelim :)
  • quote:

quote:

Burada silahın damage ine 1191-1414 Cold damage ekleniyor (Enchantta görünüyor ne tür olduğu. Silah üzerinde yazmıyor)

Eğer bundan bahsetmiyorsan örnek ver illa ki yardımcı olacak birileri çıkacaktır

%9 damage yerine, AS veya main stat olsa daha iyi bir silah olurdu.

• quote:

quote:

Yok, benim demek istediğim, mesela şu şekilde cold olanlar acaba skillere etki ediyor mu...

• quote:

quote:

quote:

Yok, benim demek istediğim, mesela şu şekilde cold olanlar acaba skillere etki ediyor mu...

Tamam işte aynı şeyden bahsediyoruz. Hayır etki etmiyor

• Son eşyalarım ile beraber seri t3 yapıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PanGold-2777/hero/16032948
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Son eşyalarım ile beraber seri t3 yapıyorum

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PanGold-2777/hero/16032948

Güzel organize edilmiş bi karakter. Damage düşük görünüyor ama skill ve elemental bonuslarından dolayı harika iş çıkarttığına eminim
  • Eline sağlık hocam,güzel bir anlatım olmuş.Sayende yeniliklerin bir kısmını çözmüş oldum
  • Failimechul kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Biraz daha değişiklik yaptım ve t4 yapılabiliyor şuan.

Edit:Tabi atak yaparken dps 750-800 arası gidip geliyor.Dps sorun olmuyor ama def biraz sorun yaşatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 7 Nisan 2014; 9:51:01 >
  • bence sheet dps dönemi bitti artık.

takip ettiğim kadarıyla çoğu kişi hala eskisi gibi sheet dps i arttırmaya çalışıyor.

ben ise mouse un sağ ve solundaki skillerin dmg ını arrtırma yoluna gidiyorum

amulet ve bracery de kullanılan elemental dmg ı artırmak lazım

diğer eşyalarda direkt o skill in dmg ını arttırmak lazım. mesela magic missile increase %10 gibi.

Bu şekilde mütevazi itemlarla frozen orb da 5.5 milyon crit, magic missile da 2,5 milyon crit alıyorum. 3 magic missile 7,5 M yapar.

karakterim;

ilk bakışta sadece 5300 int ve 450K dmg ile sönük dursada gayet iyi eDPS veriyor:]

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SonGoku-2126/hero/20164350

• Evet elemantal damage çok farkkettiriyor kendini katılıyorum.

Benim base damagem fena değil.
    Critlerim biraz düşük 8m çıkıyor yeni manticore düşürdüm onunla bir deneceyeğim.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grkn-2456/hero/37472503
    Bu da benimki. Diabloda yeniyim umarım bi yanlışlık yoktur. Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzkdur

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Grkn-2456/hero/37472503
    Bu da benimki. Diabloda yeniyim umarım bi yanlışlık yoktur. Herkese iyi oyunlar.

Bence gayet güzel bir karakter. DPS biraz düşük kalmış ama o da giderek ilerleyecektir
  • Failimechul kullanıcısına yanıt
    Sanırım orada kalkanlı çıkmış. Yine çok yüksek değil ama daha nasıl yükseltilir pek bilemiyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.