Şimdi Ara

Elemental Staff +7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler Elemental Staff +1 ken aldım bunu basa basa +7 yaptım birde flame damage ekledim şimdi ben bunu daha fazlaya satmak için +8 yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz bir yöntem varmı hangikağıtla basayım bu haliyle kaç para eder, +8 yaparsam da kaça satarım bi zahmet fikirlerini bekliyorum...

Elemental Staff +7
    Atack 97
    Flame Damage 56

• +8 yapmak çok zor.Ama illada basıcam diyosan trinasız basma ama oda yetmeyebilir.Trina piace sadece upgrade olma şansını yükseltir garanti upgrade yapmaz.
  • simdi söyle, bak iyi dinle iyi anla :P

Elemental staff +8 yapsan bile satamayabilirsin, diyceksin niye, oyunda çok giden 2 staff var.. biri elixir ( pet mageler için )
    öbürü wizard staff (paper mageler için ) genelde bunlarin +8 leri satiliyo...

sonra, hmm, BUS kullanmadan, normal scroll ile +8 yapma sansin yok ,
    BUS ile %5
    Trina piece ile %20
    ikisi birlikte %25 yani...

o yüzden sen onu +7 haliyle Aresteysen 20 milyona, diger serverlardaysan 30-40 milyona satmayi dene...

demek istedigim yapacaksan +8 elixir yap ( trinan varsa ona harca yani ) dandik Elemental'a Trina harcama
  • teşekkür ederim beyler sagolun
  • +7 elementalın 87 attack ı var arkadaş97 yazmış ta
  • ya eli kaymıştır bendede oluyo hep
  • sword breaker +7/70 e direk blessed bastım +8/80 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 4 Ekim 2005, 4:11:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUYİNG +8 İRON BOW(BERAMUS)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elemantel damage eklenmiş bir itemin upgradesi eklenmemiş olana göre çok daha zordur bence deneme yakarsın
  • buuu

• quote:

Orjinalden alıntı: vipbilo

Selam beyler Elemental Staff +1 ken aldım bunu basa basa +7 yaptım birde flame damage ekledim şimdi ben bunu daha fazlaya satmak için +8 yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz bir yöntem varmı hangikağıtla basayım bu haliyle kaç para eder, +8 yaparsam da kaça satarım bi zahmet fikirlerini bekliyorum...

Elemental Staff +7
    Atack 97
    Flame Damage 56

hoca bende bişi sormak istiom benim elimdede +3 lightining damage 40 attack power 69 bitane stuff var onu nası senin gibi +7 yapabilirim anlatırsan sevinirim oyunda yeniyim biraz ii bilmiorum
  • YA BEYLER HANGİ KAĞITLA LIGHT BASARIM STAFA Bİ TÜRLÜ BULAMDADIM Bİ ANLATIRSANIZ PLS?????
  • elemental scroll kullanacaksın EXCELANCE

quote:

Orjinalden alıntı: vipbilo

Selam beyler Elemental Staff +1 ken aldım bunu basa basa +7 yaptım birde flame damage ekledim şimdi ben bunu daha fazlaya satmak için +8 yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz bir yöntem varmı hangikağıtla basayım bu haliyle kaç para eder, +8 yaparsam da kaça satarım bi zahmet fikirlerini bekliyorum...

Elemental Staff +7
    Atack 97
    Flame Damage 56

bu staff bu haliyle fazla para etmez (en azından cypherde 40m a satamazsın)

ama yinede güzel hasar werio +8 yaparsan buyuk ihtimalle yanacaktır

salamander staff upgrade etsen işi cok daha saglama almıs olurdun +7 haliyle 40-50m eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.