Şimdi Ara

ELEMENTARY'DEN ADVANCED'A İNGİLİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,önümüzdeki öğretim döneminde ODTÜ'de Mimarlık için hazırlık eğitimine başlayacağım.rat.planet adlı kullanıcıdan edindiğim bilgilerle radyo ve podcasts'e önem vermek istiyorum bunun yanı sıra ücretli ya da ücretsiz fark etmeksizin online destek almayı da planlıyorum.Kitap,radyo kanalları,ücretli ya da ücretsiz site önerileri ve bunlar haricinde bu konuyla alakalı her türlü tavsiyelerinizi merak ediyorum.Her kelime benim için çok önemli çünkü halihazırda British mi American mı çalışılmalı onun ayrımını bile yapamıyorum.Ve evet okumam gereken bir hazırlık olsa da sadece geçmek için değil iyice öğrenmek için çalışmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F424FF2 -- 7 Ağustos 2019; 16:35:21 >

• Hangi seviyedesiniz şu anda?
  • Elementary pre-intermediate arasında olduğumu düşünüyorum,az önce English Grammar Inside and Out kitabını sipariş ettim buradan çok değerli bir kullanıcı sayesinde.Sizin görüşleriniz çok kıymetli,Advanced'a 10 ayda ulaşabilir miyim bilinmez ama bu yolda tüm önerilerinizi dikkate alıp elimden gelenin fazlasını yapacağım bir gerçek,teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F424FF2 -- 7 Ağustos 2019; 23:13:18 >
  • 10 ay az bir süre değil.Ulaşılabilir.
    Aldığınız kitap başlangıç için uygun değil.Orta seviyeden sonra kullanılabilir.
    Şu konudan başlayabilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenme-onerisi-kaynaklar-calisma-programi--120127902
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Online eğitim sitesi olarak Rosetta Stone düşünmüştüm ama Advanced'a ulaşmak isteyenler için harika verimli bir kaynak olmadığını düşündüğünüzü sizin konularınızdan okudum.Siz benim seviyemden Advanced'a ulaştırabilecek kitapların yanında kullanabileceğim hangi online eğitim platformunu önerirsiniz?Teşekkür ederim.
  • Online eğitime gerek yok.Ekstra masraf olur.
  • 10 ayda imkansız o seviyelere gelmezk merak etme odtü de öğretirler sana
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    ELEMENTARY'DEN ADVANCED'A İNGİLİZCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 8 Ağustos 2019; 21:25:54 >
  • Dogru dualari okursan bir gecede advanced olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.