Şimdi Ara

ElementCase Sector 5 - iPhone5 icin en iyi METAL KILIF! 289TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Aksini belirtmedigim surece butun cihazlar sifir ve ambalajlarindadir, hicbiri refurbished yada kullanilmis urun degildir. Asagidaki fotograflar teslim alacaginiz urunlere aittir.

Izmir'de elden teslim alabilirsiniz yada diger illere kargo ile gonderilecektir.

Lutfen takas yada pazarlik teklif etmeyiniz. Urunlerin Amerika satis fiyati bellidir, alicidan hicbir kapora istegim de yoktur.

Sanalpazar ile kredi kartinizla vade farksiz 12 taksit alisveris imkani verebilirim, komisyon aliciya aittir.

[size=5]ElementCase Sector 5 (Siyah) 289TL
    Amerika'da ozel siparis ile yaptirilmistir. Havacilikta kullanilan malzemelerden olusmaktadir. Yaninda tasima cantasi, ekran koruma filmi, tornavidasi ile gelmektedir.

Ozellikleri:
    quote:

Ultra thin “Multi-link” system for fast and easy install
    Modular design for replacement and upgrade parts option
    CNC machined in the US using aerospace grade materials
    Large volume control ports for easy access
    Large peripheral ports, fully compatible with the original Lightning cable
    Protective Zipper case with transit kit (screen protector and speed wrench)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightfall -- 17 Mart 2013; 20:41:11 >

• Hocam bende almayı düşünüyorum ama ,http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-element-case-sector-5-aluminyum-kilif-79594034?urvid=2279055 bu linkte'ki ürün ile senin ürün arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Hocam bende almayı düşünüyorum ama ,http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-element-case-sector-5-aluminyum-kilif-79594034?urvid=2279055 bu linkte'ki ürün ile senin ürün arasında ne fark var?

Cin yapimi ve sahtedir, ElementCase'in sayfasina bakarsaniz Amerika'daki fiyatlari gorebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Hocam bende almayı düşünüyorum ama ,http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-element-case-sector-5-aluminyum-kilif-79594034?urvid=2279055 bu linkte'ki ürün ile senin ürün arasında ne fark var?

Hocam tasarım olarak farkı yok. Kullanım olarak da 5 aydır kullanıyorum kaç kere yere düştü bana misin demedi. Ben cok memnunum. İyi forumlar (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Amerika'da ozel siparis ile yaptirilmistir." derken sitesinde satılandan farklı bi tasarım mı yaptırdınız ?
  • Satilmistir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.