Selam arkadaşlar 93 model broadway kullanıyorum.Nerede ise kışın içerisi dışarıdan daha soğuk ve çok yorucu rahat bir araba değil uzun yolda mahvediyor.Konforlu,rahat ve ucuz bir araba düşündüğüm için en az 2000 model ve üstü elentra almayı düşünüyorum.Bu arabayı bilenler varmı alayımmı ne dersiniz.Ayrıca marea bravo gibi arabalarda ilgimi çekmeye başladı.13000 ytlye kadar önereceğiniz arabalar nelerdir.Şimdiden teşekkürler.
marea çok iyi olur ama sx değil elx olan ful versiyonunu öneririm 13e 2001 2002 modellerini bulabilirsiniz çok rahatlıkla geniş konforlu bi arabadır donanımıda çok iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: nğdlilook_33
Selam arkadaşlar 93 model broadway kullanıyorum.Nerede ise kışın içerisi dışarıdan daha soğuk ve çok yorucu rahat bir araba değil uzun yolda mahvediyor.Konforlu,rahat ve ucuz bir araba düşündüğüm için en az 2000 model ve üstü elentra almayı düşünüyorum.Bu arabayı bilenler varmı alayımmı ne dersiniz.Ayrıca marea bravo gibi arabalarda ilgimi çekmeye başladı.13000 ytlye kadar önereceğiniz arabalar nelerdir.Şimdiden teşekkürler.
yeni kasa 2007 model elantra sahibi bir tanıdık abimiz var.kendisi objektif ve samimi biridir.lafına güvenirim.ve hep araba üzerinde çok araba kullanan biridir.o çok memnundu arabasından.ama eski kasalarıda araştırmış yeni kasalar daha iyi diyordu bahsetmişti ama hatırlamıyorum bazı sorunlar yeni kasalarında giderilmişmiş.
teyzemde 2004 gls modeli mevcut ve aktif bi şekilde arabayı kullanmaktayım.. konfor olarak araç gayet iyi belki de o paraya çok bile diyebilirim.. motoru ise sanki biraz hantal gibi muhtemelen 98 corolla kullanıcısı olduğum için öğle gelio ama gayet sessiz. otomatik klima,yol bilgisayarı,4 cam oto, elk aynalar,ses sistemi çok iyi.deri direksiyon ve vites topuzu vs... he bide şehir içi ortalama 8.5 ile 10 lt arası benzin tüketmektedir.. araç ile ilgili izlenimlerim bu kadar hayırlı günler..
2004 ve sonrası elantra parasına göre alınacak en güzel arabadır
Elentra parasına göre gerçekten iyi fakat motor harbi hantal.
quote:
Orjinalden alıntı: Haksin
Elentra parasına göre gerçekten iyi fakat motor harbi hantal.
kesınlıkle on numara bı araç boyle bı yorum yapmanız bıle hata
araba çok sağlam ve ağır bir araçtır, yanlız 1,6 motor kasaya küçük geldiği için hantaldır ve azıcık fazla yakar ama lpg ile kullanma seçeneğinde mevcut unutma
Yaz tatilinde bodrumda 1.6 otomatiğini kiralamıştım, 130.000 km de olmasına rağmen aracın dış görünümü ve içindeki deri direksiyon deri vites kolu oldukça güzel durumdaydı. Ayrıca beyaz renk ve cam filmi ile APP plakada çok güzel duruyor. Aracın orjinal olmasına rağmen jantlarıda oldukça güzeldi. Biraz fazla yakıyordu 11lt kadar ama konforlu araçtı. tavsiye ederim. LPG ile oldukça güzel olur.
quote:
kesınlıkle on numara bı araç boyle bı yorum yapmanız bıle hata
Arkadaşım burası bir forum ortamı ve herkes kendi düşüncesini söyleyecek.Ben arabaya kötü demedim özellikle iç hacim çok rahat fakat yine söylüyorum araba hantal.Bence o kasada 2.0 motor daha iyi olur.Bu aracı kalkış ve ara hızlanmalarda 1.6 focus,civic,corolla gibi araçlarala ( ki hepsini kullandım) kıyaslayamazsınız bile.
Çok güzel bir araç. O fiyata alabileceğin en konforlu arabadır. Marea ile Elentra'yı karşılaştırmasak iyi olur. İkiside birbirinden farklı araçlar. Marea konfor yönünden Elentra ile karşılaştırılamaz. Marea da Elentra ile motor yönünden karşılaştırılamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme