Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vowneyde stokta yok diyor fiyatı nasıl 1549 tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koreli41

http://www.sageston.com.tr/ sitesine mail attım hemen cevap geliyor... bu model kendi sitelerinde 1549 tl (hiçbir aksesuarı yok)den satılacakmış...bu parayı vermeye değer mi yoksa meizu pro 5 e 1800tl vermek mi
    2- p9000 de gelecekmiş...oda 1300tl olur herhalde

www.sageston.com.tr/ den niye alıp fazla para verecen elephone p9000 1300tl verilmez
    XSellerden 230usd + kar ile sipariş geçeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: koreli41

http://www.sageston.com.tr/ sitesine mail attım hemen cevap geliyor... bu model kendi sitelerinde 1549 tl (hiçbir aksesuarı yok)den satılacakmış...bu parayı vermeye değer mi yoksa meizu pro 5 e 1800tl vermek mi
    2- p9000 de gelecekmiş...oda 1300tl olur herhalde

www.sageston.com.tr/ den niye alıp fazla para verecen elephone p9000 1300tl verilmez
    XSellerden 230usd + kar ile sipariş geçeriz

P9000 270$ + kar koyacak ustune ayrica xseller elephone getirmiyor uzun zamandir takip ettigim kadariyla. Getirecek olan bir kac kisi var sahibinden gibi yerlerde 1100 tl diyorlar. Sageston 1300 e satacaksa faturali garantili iyi fiyat. Bende mail atmistim onceden ama fiyat bilgisi vermediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim vowney geldi arkadaslar darisi diger arkadaslara

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Benim vowney geldi arkadaslar darisi diger arkadaslara

Hayirli olsun. En kisa zamanda bir inceleme yaparsaniz super olur.

• İnsallah ekleyecegim ilk firsatta

• quote:

İnsallah ekleyecegim ilk firsatta

Ozellikle dusuk isikta foto ve video kalitesini merak ediyorum.

• İlk mesaj güncellendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

quote:

Resimler ekleniyor eklenmeye devam edecek.Düşük ışıkta ve video kaydı ekleyeceğim nasipse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 16 Şubat 2016; 10:58:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

quote:

Resimler ekleniyor eklenmeye devam edecek.Düşük ışıkta ve video kaydı ekleyeceğim nasipse.

Fotolar gayet guzel.

• quote:

4k cekiyor mu, denediniz mi hocam. Buarada vowney ilk partiden sonra uretim durdurulmus elephone tarafinda. Sorunlar oldugu ve revizyona gidilecegi soyleniyor. Siz herhangi bir problemle karsilastiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

4k cekiyor mu, denediniz mi hocam. Buarada vowney ilk partiden sonra uretim durdurulmus elephone tarafinda. Sorunlar oldugu ve revizyona gidilecegi soyleniyor. Siz herhangi bir problemle karsilastiniz mi?

herhangi bir problem yaşamadım ancak üzerindeki yazılım ile 4K video şu an çekilmiyor. İlk partiden sonra revizyona gidileceği yönünde bilgiyi paylaşır mısınız link vs var mı acaba ?

• Hayırlı olsun. Satıcı linki verebilirmisiniz özelden.
  • Arkadaşlar yerimidir bilemiyorum ama şöyle bir sıkıntım var:
    Aliexpressten wowney siparişi verdim ancak maalesef telefon gümrüğe takıldı ve Satıcıya geri gönderildi. Telefon henüz Satıcıya ulaşmadı ancak yolda ülkemizi çoktan terketti.
    Koruma süresi bitmeden 2 gün önce dispute açtım. Satıcı kabul etmedi ve 20 gün daha süre uzattı. Birde msj atmış ve telefonu teslim aldığında para iadesi yapacağını belirtmiş. Zaten dükkânı da boşaltılmış hiç ürün yok 15 gündür hiçbir msj cevap vermiyor.Disputeyi tırmandırayım dedim ancak siteyi karıştırırken gümrük ile ilgili şu bölümü okudum.
    http://www.aliexpress.com/buyerprotection/overview.html#delivery_gurantee
    Ne yapacağımı bilemedim bekliyeyim mı yoksa Disputeyi tırmandırayım mı?
    Takip numarasından ürünün elime geçmediği belli ayrıca Satıcıya sipariş öncesi telefon gümrüğe takılırsa %100 para iadesi yapıyor musunuz diye sordum.Satıcıda bu durumda para iadesi yada ürünü tekrar göndereceğini belirtti bu msjlarda mevcut.

• xyz101 X kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım durum için üzüldüm.Aşağıdaki forumda senin durumda olan arkadaşlar var okumanı tavsiye ederim. Aliexpressten pek alışverişim olmadığı için bilgi veremiyorum maalesef.

http://forum.donanimhaber.com/m_74336625/f_//tm.htm#74336625
  • http://www.aliexpress.com/store/601953

bu satıcıda 12 dolarlık ücret ile gönderim yapıyor. bilginize.
  • quote:

quote:

quote:

herhangi bir problem yaşamadım ancak üzerindeki yazılım ile 4K video şu an çekilmiyor. İlk partiden sonra revizyona gidileceği yönünde bilgiyi paylaşır mısınız link vs var mı acaba ?

Revizyonda degil komple durdurulmus uretimi. Bilgi çin kaynakli.

Siz cihazi neden sattiniz hocam?

• http://shop.mobitelo.com/ arkadaşlar telefon bu sitede bulunuyor 1.215 tl ve 1 yıl garanti vermişler ayrıca başka çin markaları da var sitede.Siteye ne kadar güvenebilirim diyorsanız bilemiyorum ama numarası falan var arayabilir daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Revizyonda degil komple durdurulmus uretimi. Bilgi çin kaynakli.

Siz cihazi neden sattiniz hocam?

Benim satma sebebim telefondan kaynaklı bir problem değil, ben sadece home ve geri tuşlarının ekranda değil kapasitif tuş olmasını seviyorum. Başka bir problemle karşılaşmadım.Ne donma, ne kasma ne de kamera kaynaklı hiç bir kötü özelliği yok halen tavsiye ederim.Ayrıca yazılım yelpazesi de bayağı bir geniş biraz sabretmek gerekli sadece.

• Memlekette bu telefonu kullanan kimse yok herhalde...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.