Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz hakkında daha çok kullanıcı yorumları bekliyorux

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda bir aksilik olmaz ise eğer elephone p9000 ve elephone M3 elimde olacak inşallah.Elime ulaştığında duruma göre bu konudan veya yeni konu açarak devam ederiz.
  • Arkadaşlar hiç kimseden ses çıkmıyor... Bende p9000 modelini sipariş edeceğim bu modele destek bulabilirmiyiz iyisiyle kotusuyle bu nasıl bir modeldir...LENOVO K3not kullanıyorum destek çok iyi... Bu modelde öncelikle turkiyede ki 4g şebekesini desteklediği için beğendim...

• kavakserkan K kullanıcısına yanıt
    Şu an için herkes beklemede. Dağıtımı 20-25 nisan arasında olacak deniliyor.
  • P9000 takibe devam

• Bence de beklemeye değer bir telefon... Takibe devamm

• P9000 piyasaya çıkmamış olabilir ama woweney çıkalı bayağı zaman olmasına rağmen kimseden ses soluk yok. M2 ve m3 gibi iddialı modeller hakkında da bi şey söyleyen yok. Ya bu cihazları kullanan pek yok yada kullananlar her hangi bi sıkıntı çekmiyorlar. Özellikle, yeni çıkan m3 sıkı makina. Satan falan varsa bi haber uçursun buralardan

• 4 gözle bekliyoruz arkadaslar

• Distribütörünü aradım az önce, P9000 için. Bu ay sonunda veya en geç Mayısın ilk 2 haftası içinde satışa çıkacakmış. Birebir değişim garantisi olacakmış ve fiyatı da 1499 tl 'den başlayacakmış. Avrupa fiyatı 300$ imiş, ekstra kampanyalarla 250$ civarına geldiği oluyormuş ama Türkiye için %25 ötv + %18 kdv + %5 trt vergisi ile zaten yaklaşık %50 pahalıya geliyor memlekete dediler. Bir de Türkiye'de sar değeri vs şartnameler çok ağır, bize özel yeniden üretim yaptırıyoruz dediler.

Fiyat yine de çok geldi bana, bunu da söyledim. Bakalım ne kadardan çıkacak ve kalitesi ne olacak.
  • talbotlago kullanıcısına yanıt
    hala anlamıyorlar.
    isterse yirmi çekirdek on gb ram olsun.
    adam 1500 tl si varsa
    g3 g4 s6 vb (aklıma gelmeyen daha birçok) bilindik model alır
    bu parayı ele ye meleye bağlamaz.
    ölü yatırım.
    cihaza lafım yok.
    marka fanatiği de değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hala anlamıyorlar.
    isterse yirmi çekirdek on gb ram olsun.
    adam 1500 tl si varsa
    g3 g4 s6 vb (aklıma gelmeyen daha birçok) bilindik model alır
    bu parayı ele ye meleye bağlamaz.
    ölü yatırım.
    cihaza lafım yok.
    marka fanatiği de değilim.

1500 TL ucuk olmuş aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 22 Nisan 2016; 10:30:52 >
  • arkadaslar aliexpreste bir magaza ucretsiz kargo satıs yapıyor sevkıyat 25 nısanda baslıyacakmıs...
    bir inceleyin yorumlkarınızı beklıyorum...

http://tr.aliexpress.com/item/Elephone-P9000-5-5-Smart-Phones-13mp-4G-LTE-with-Touch-ID-Android-6-0-4GB/32640629617.html

satıcı artık türkiyeye göndermiyormuş fiyatınıda artırmıs baska satıcı bulmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavakserkan -- 25 Nisan 2016; 16:53:52 >
  • kavakserkan K kullanıcısına yanıt
    siz aldınız mı?
  • ben almadım ama yakın zaman da siparisini vereceğim... arastırıyorum formda destek coğalırsa dusunmeden sipariş verecegim.. galiba sipariş verenler var...
  • Arkadaşlar xiaomi redmi note 3 mü,yoksa p9000 mi sizce

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    9000 bir gelsin hocam cevaplarım insallah su an gorus bildirmek zor

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

9000 bir gelsin hocam cevaplarım insallah su an gorus bildirmek zor

hocam merakla bekliyoruz. Aslinda bende bir tane almak istiyorum ama hangi saticidan alicaz gomrukte sorun cikar mi hic bilmiyorum. Bir adet de bana getirmeniz mumkunmu detaylari pm ile konusuruz

• kntrli kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam yakın zamanda belli olacak inşallah.
  • Elimde elephone Ecoo E04 VAR gayet memnunum ancak sıkıldım ve satmak ıstıyorum 7 aylık telefon ve benm hatam olarak yere dusurdum dokunmatıgın ust kısmı zedelendı ve bır kısmı basmıyor o yuzden fıyatıda gayet ucuz telefonda hıcbır sıkıntı yoktur almak ısteyen olursa pm atabılır...
  • P9000 özellikle ekran konusunda beni cezbetti ama bazı kuşkularım var:
    Xiaomi ve Meizu gibi türkçe dil desteği günlük kullanım için yeterli olacak mı?
    Kağıt üstünde performanslı bir ürün ama günlük kullanımda nasıl bir cihaz?
    Ve hepsinden önemlisi kamera konusunda kuşkuluyum :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.