Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dil konusunda endişeniz olmasın halen p7000 kullanıyoruz gayet iyi. P9000 ise yakın zamanda da inşallah elimde olacak. Tekrar görüşümü yazarım.
  • Elephone P9000 bugün itibari ile elime geçmiştir arkadaşlar. Telefon vowneye kıyasla çok daha ince ve kibar. Kamerası oldukça tatmin edici.Yarın gün içinde resim eklemeye çalışacağım inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Elephone P9000 bugün itibari ile elime geçmiştir arkadaşlar. Telefon vowneye kıyasla çok daha ince ve kibar. Kamerası oldukça tatmin edici.Yarın gün içinde resim eklemeye çalışacağım inşallah.

Nerden edindiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Çine giden bir arkadaşım getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Distribütörünü aradım az önce, P9000 için. Bu ay sonunda veya en geç Mayısın ilk 2 haftası içinde satışa çıkacakmış. Birebir değişim garantisi olacakmış ve fiyatı da 1499 tl 'den başlayacakmış. Avrupa fiyatı 300$ imiş, ekstra kampanyalarla 250$ civarına geldiği oluyormuş ama Türkiye için %25 ötv + %18 kdv + %5 trt vergisi ile zaten yaklaşık %50 pahalıya geliyor memlekete dediler. Bir de Türkiye'de sar değeri vs şartnameler çok ağır, bize özel yeniden üretim yaptırıyoruz dediler.

Fiyat yine de çok geldi bana, bunu da söyledim. Bakalım ne kadardan çıkacak ve kalitesi ne olacak.

benzer bir görüşmeyi bende yaptım. firmanın ürün için belirlediği fiyat sanırım 1.500-TL altına düşmeyecek. yaptığım görüşmede bana farklı söylenen konu ise telefona istenen ücrete aksesuar paketini de eklemişler. yaklaşık 150-TL civarında bir iyileştirme yapılmış anladığım kadarıyla.
    Vallahi Leeco Le2x620 çok daha ucuza mal oluyor ama tasarım, batarya ve LTE performansı hala cazip geliyor. Bir de şu kamera performansını değerlendiren bir kaç kullanıcı olursa karar süreci daha sağlıklı olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal.esen -- 2 Haziran 2016; 11:15:49 >

• unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ayrıntılı olarak inceleme yapacak.Bende p9000 ile çekilmiş bir kaç resim ekliyorum.İlk mesajdan bakabilir siniz. Ben siyahını bekliyorum nasipse eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 2 Haziran 2016; 12:06:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtimis

Elimde elephone Ecoo E04 VAR gayet memnunum ancak sıkıldım ve satmak ıstıyorum 7 aylık telefon ve benm hatam olarak yere dusurdum dokunmatıgın ust kısmı zedelendı ve bır kısmı basmıyor o yuzden fıyatıda gayet ucuz telefonda hıcbır sıkıntı yoktur almak ısteyen olursa pm atabılır...

ecoo ve elephone ayrı markalar değil mi?
  • quote:

Arkadaşım ayrıntılı olarak inceleme yapacak.Bende p9000 ile çekilmiş bir kaç resim ekliyorum.İlk mesajdan bakabilir siniz. Ben siyahını bekliyorum nasipse eğer.

Hocam resimlerde ekranın etrafındaki siyah bant çok göze batıyor oysa internetteki görsellerde çok daha ince gözüküyordu Acaba resinde mi öyle çıkmuş yoksa internetteki görseller yanıltıcı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geekbuying ukkemize telefon gonderiyormu bilen varmi 180 usd

• kntrli kullanıcısına yanıt
    internetteki görsel yanıltıcı ancak kişiden kişiye değişmekle birlikte göze batacak kadar değil diye düşünüyorum.
  • f.aran F kullanıcısına yanıt
    Çoğu firma gönderiyor zaten onda problem yok. Önemli olan sonrası, gümrükten geçer mi geçmez mi ? Paranızı geri alabilir misiniz o muamma. Hele Pay Pal'ın kapanmasından sonra çok tehlikeli olur.
  • Hocam bende n11deki saticiyla yazismistim 2 hafta kadar sonra ithalatcimiz cihazi getirecek dendi onu beklemekteyim.oncelikle bu turkce dil destegi gercekten ne durumda bu benim icin cok onemli?

• _numlock_ kullanıcısına yanıt
    MERHABA ARKADAŞLAR..."_numlock_" kardeşimden almış olduğum Elephone P9000 telefonu inceleme fırsatı ancak bulabildim...Genelde bu telefonun incelemesini bulmak zor hatta yok gibi..o yüzden arkdaşlara yardımcı olması bakımından elimden geldiğince paylaşımlarda bulanacağım..Sorusu olan arkadaşlara da cevap vermeye çalışacağım....Klasik sentetik test sonuçları...batarya ömrü....yazılım durumu ve kullanımı....kamera çekimleri.ısınma durumu..hoparlör.. vb...

Çekilen fotoğraflar düşük ışık ortamında,kapalı havada yada kapı mekanda çekilmiştir...GÜN ışığında,dış mekanda zaten tüm kameralar neredeyse aynı gibi davranıyorlar...

Kutu İçeriği

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

TEST SONUÇLARI(Tamamen gerçek ekran görüntüsüdür.Alıntı değildir.)
     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

MEİZU MX5 - P9000 - Samsung s6 edge (resim sırası)
     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

P9000 GENEL ÇEKİMLER

KENDİ YORUMUMA GELECEK OLURSAK:
    Yazılım bakımından ben "meizu flyme yazılımı" beğenen biriyim...Xiaomi MIUI yazılımını da kullandım o da güzel ve basitti ama Türkçe dil desteği resmi olarak sunulmadığı için bazı can sıkan sorunlarla uğraştırıyordu (galeri-kamera sorunu gibi)..Yeni versiyon telefonlarında düzeltirlerse gönül rahatlığıyla kullanılabilir...Gelelim P9000 yazılımına:Bu yazılımı da beğendim diyebilirim...kolay ve kullanışlı..en önemli artılarından biri de resmi olarak TÜRKÇE olması.ayrıca isterseniz meizu ROM u yada başka beğendiğiniz bir ROM u yükleyebilirsiniz tercih meselesi...Yapmış olduğum testlerde yada kısa süre de olsa kullanımım da ısınma sorunu yaşamadım...batarya testinde bile 35-36 santigrat derece civarında dolaştı...tabi donanım bu telefondan telefona değişebilir...
    PİL ÖMRÜ İÇİN DAHA SONRA YAZACAĞIM...SENTETİK TEST bişey ifade etmiyor bu konuda...O yüzden bir süre kullandıktan sonra ortalama ne seviyede olduğunu yazarım.Bir de küçük bir ayrıntıdan bahsedeyim..Firmanın orjinal sitesinde telefonun ön yüzündeki kararlıkları yok gibi gözükürken ,resimlerden de göreceğiniz gibi bir miktar siyah kenarlık var...bence bir sorun değil ama rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız SİYAH renkli olanından alın ve bu dertten de kurtulun:))..şimdilik bu kadar...

• Kardeşim izninle ilk mesaja ekliyorum.Güle güle kullan inşallah.
  • sana herşey serbest:))
  • Arkadaşlar çok ikilemde kaldım ama sonunda P9000den yana kararımı verdim.
    İlk izlenimlerimi aktarıyorum. İlk kez bir telefonun yanında şarj olması için gereken -ki bence olmazsa olmaz aksesuarı- aparatın koyulmadığını gördüm.
    Adam telefonu satıyor içinde bir kablo git hangi adaptöre takarsan tak diyor Silikon kılıf koyacağına adaptör koy abicim..
    LG G4 kullanan bir arkadaşımın wireless şarj cihazında sıkıntısız çalıştı. Hızlı şarj oluyor ve sanırım belirtilen değerler gerçeği yansıtıyor.
    şarj hızlı oluyor ama hızlı da boşalıyor.. Güç konusunda batarya kapasitesi yetersiz.
    Kamera lazer fokus sayesinde hızlı odaklama yapıyor ve fotograflar redmi note3(MTK)dan kaliteli.
    Saf android arayüzü mükemmel. Gereksiz hiç bir uygulama yok. dil desteği günlük kullanım için fazlasıyla yeterli.
    Ayarlar menüsünde ayrıntı sayılabilecek bir kaç ayar sekmesi ingilizce kaldı, kullandığım tüm menüler türkçe.
    telefonun kalınlığı bayağı ince olmuş. ekran kenarlarındaki çerçeve söylendiği gibi siyah telefonda hissedilmiyor. hatta telefonun bütününü daha şık gösteriyor.
    Ürün için type-c dock şarj, ekran koruyucu ve akıllı kılıf almayı düşünüyorum, kullanımı daha zevkli bir boyuta taşıyacaktır.
    Ekran harika, renkler dolgun ve doyurucu. Bağlantı hızı güzel..
    Sonuç olarak bir kaç küçük nokta haricinde telefon uzun vadede kullanılabilecek donanımda ve tasarımda bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal.esen -- 7 Haziran 2016; 9:37:00 >

• unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Ünsal bey güle güle kullanın inşallah. Müsait olduğunuzda bir kaç fotoda siz eklerseniz memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 7 Haziran 2016; 8:29:16 >
  • 31.05.2016 tarihli stok rom güncellemesi gelmiş link aşağıda ;

http://bbs.elephone.hk/thread-10739-1-1.html#.V1ZcgvmLSM8
  • quote:

Ünsal bey güle güle kullanın inşallah. Müsait olduğunuzda bir kaç fotoda siz eklerseniz memnun oluruz.

hocam en kısa zamanda eklemeye çalışırım..
  • Arkadaşlar internette p9000 edge diye bir model de var. Bunu nasıl temin edebiliriz fikri olan var mı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.