Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Elephone Türkiye distribitörü Sageston P9000 satışına 1599-TL fiyatı ile başladı. Malum forumda daha önce de paylaşılmıştı, firma çok yüksek bir fiyat belirledi Ürüne ait aksesuarlarda durum daha vahim: 5-$ fiyatındaki kılıf 90-TL.. Sonuç bir hüsran. Telefonunun ilk incelemesini kutu açılışı videosunu da yapan Scroll kanalı kurucusu İlkay Zaman yapacak takip etmenizi öneririm..
    Bu arada hızlı şarj özellikli bir wireless şarj doku aldım ofiste herkesin kapağı kaydı :) Herkes sırayla telefonunu docka koyup denedi şarj olacak mı diye ama nafile Telefonu ilk gördüklerinde dalga geçen samsung akıllılar şimdi nerden aldın nasıl aldın diye bana soruyorlar..

• unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Ücretinin hakkını veriyor olması çok güzel
  • _numlock_ kullanıcısına yanıt
    eyvallah sağolu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sparişle 08.08.2016 da teslim

ulefone power WHITE-- BLUE- WOODEN --650
    elephone p9000--SİYAH -BEYAZ-880
    oukitel k6000 pro--silver-gold -650

getirebilirim yakınsanız elden teslim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Segaston bu fiyata 5-10 tane belki satar. Bu firmalar ne çok seviyolar vatandaşı söğüşlemeyi. Ama vatandaşın gözü açıldı artık.En kotu ihtimal 50 dolar karla getirp satanlar var onlardan temin edilir.segastonculara burdan gerekli kol hareketini gonderiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morenno

Segaston bu fiyata 5-10 tane belki satar. Bu firmalar ne çok seviyolar vatandaşı söğüşlemeyi. Ama vatandaşın gözü açıldı artık.En kotu ihtimal 50 dolar karla getirp satanlar var onlardan temin edilir.segastonculara burdan gerekli kol hareketini gonderiyorum

Merhaba hocam ben p9000 on siparisle gecen ay 1399 dan siparis verdim ve p.tesi teslim aldim. Onceden p8000 aldim gene sagestondan. Uzun suredir mi, elephone,meizu gibi urunlere ilgi duydugum icin bu tarz cihazlar kullaniyorum. Ben yorumunuzda birseye takildim fiyati yada cihazi elestirebilirsiniz ama hakaret dogru birsey degil. Ayrica firmadan hic alisveris yaptiniz mi bilmiyorum ama gayet ilgililer. Mesela meizuda urun elimize ulasti imei kayitlari 2,3 hafta sonra yapildi. Elephonede boyle bir sorun yasamadim. Sadece nacizene bir tavsiye olarak algilayiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 29 Haziran 2016; 18:15:47 >

• Madem almışsınız güle güle kullanın.Benim markaya bi itirazım yok yanlış anlaşılmasın. Bu rekabet ortamına Elephone gayet uyum sağlayarak fiyat performans açısından piyasaya iddalı ürünler sunuyor.Benimde beğendiğim şık telefonlar gerçekten. Ama segaston napıyor.220 dolarlik yani 220*2.90=638 tl lik yurt dışı perakende satış fiyatı olan telefona 1599 tl fiyat biçiyor. Nerdeyse 3 telefon fiyatı!!! El insaf be kardeşim bu kadarda olmaZ yani. Ve inanin ithalt fiyati 150 doları geçmez toptan olarak. Vergisi algısı inanin firmaya maliyeti yedi yüz lirayı geçmez. Ama malesef cep telefonu işindeki bütün firmalar böyle. O bakımdan yurt dışi cihaz kullanırım ama cihazıda yurt dışından temin ederim,edemezssem 50 dolar kârlâ satanlar var zaten. Bana garanti demeyin çünkü zamanında garantili telefonda başıma gelmeyen kalmadı. O bakımdan varsın garantisi eksik olsun zaten kullanacağımız altı ay sonrasında yeni çıkan bi model illaki aklımızı çeliyor.

• Morenno M kullanıcısına yanıt
    Katilmamak mumkun degil yani fark olsun ama bu kadar fiyat farki gercekten kullanicilari diger alternatiflere yonlendiriyor.Cevremdeki tum kisilere cin mali telefonlara yonlendiriyorum.Bu saatten sonra Samsung,iphone bana musriflik gibi geliyor.

Ben zaten bi telefona 3000/3500 tl verenleri anlamakta zorlanıyorum. Hani çok varan vardır verirsinde bakıyorum vatandaş halk otobüsünde yada metroda ama cebinde 3000 tl lik telefon. Marka bağımlısı bi toplumuz maalesef.

• p9000 için, Şifreli telefonda parmak izini okuttuğumuzda direk siyah ekran açılıp kilitsiz bi şekilde mi giriyor? yoksa ekran açılınca şifre mi giriyoruz? Çift tık uyandırma var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 30 Haziran 2016; 10:12:21 >
  • AHZ kullanıcısına yanıt
    Kilitsiz şekilde giriyor hocam çift tık uyandırma var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Kilitsiz şekilde giriyor hocam çift tık uyandırma var.

teşekkür ederim. aklımda bir iki model vardı. en çok kıyasladığım telefom elephone p9000 vs xiaomi redmi note 3 pro. Çok kararsız kaldım yahu :) xiaomi nin çeken yanı ota güncelleme alması yazılım desteği marka güvenirliği vs. elephone farklı bi cezbetti beni. Iocean x8 den sonra hangi telefona baksam tasarım konusunda başarısız buluyordum. ancak elephone görüntü itibariyle çok zarif ve güzel. özelliklerde iyi. aradaki fiyat farkına değer mi ya da elephone bunu hakeder mi bilmiyorm. Iocean ın sessiz sedasız piyasan çekilmesi beni bu tür markalardan soğuttu.
    Her iki telefonun birbirine göre avantajları var. Ota desteği elephone da da var. Kamera ve görünüm itibari ile ben p9000 diyorum ancak redmi de de pil performansı ve işlemci ile önde. Arada fiyat fark hangisini alacak olursanız olun forumdan getiren arkadaşlardan bakmanızı öneririm. Gidip te 1400-1500 TL para vermeyin.Her ikisi de 850-950 arasında bulunabilir.
    Hocam peki bu ortadaki kapasitif tuşta ki 3 nokta olayı nedir? bilginiz var mı? bildirim ışığında yanmıyor. ekran aşıkken 3 noktalı bir ışık hüzmesi göze çarpıyor falan (yabancı sitelerde okudum az önce)
    link varsa bir bakalım hocam ben inan hiç rastlamadım. Kullanan arkadaşa sorarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Hocam peki bu ortadaki kapasitif tuşta ki 3 nokta olayı nedir? bilginiz var mı? bildirim ışığında yanmıyor. ekran aşıkken 3 noktalı bir ışık hüzmesi göze çarpıyor falan (yabancı sitelerde okudum az önce)

Hocam cihazda bildirim isigi var ayarlardan aciliyor aktif ediliyor. Bazi serilerde bildirim isigi unutulmus yurt disi siparis vercekseniz sorarak, tr den faturali alcaksaniz kontrol edin. Butona tek tiklarsaniz geri tusu, cift tiklarsaniz home tusu, uzun basarsaniz son uygulamalar listesi aciliyor.

• arkadaşlar elephone p9000 de 4g 800 mhz ve 900 mhz bantları varmı.

malum bu bantlar olmadan türkiyede sağlıklı 4g ye bağlanamıyorsunuz encok bu bantlar kullanılıyor.
  • kavakserkan K kullanıcısına yanıt
    Kağıt üstünde var gözüküyor.

• WCDMA ve LTE bantlarının olması önemli, alıp kullanan arkadaşlar bir sıkıntı bildirmedi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.