Şimdi Ara

ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
8
Favori
7.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kntrli

Arkadaşlar internette p9000 edge diye bir model de var. Bunu nasıl temin edebiliriz fikri olan var mı

Bende bekliyorum. Agustos-Eylul kullanicilarin eline ulasmasi. Zaten daha tam tasarim, net ozellikler belli degil. Kamera 4k ekran 2k simdilik bilinen seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

Arkadaşlar internette p9000 edge diye bir model de var. Bunu nasıl temin edebiliriz fikri olan var mı

Bende bekliyorum. Agustos-Eylul kullanicilarin eline ulasmasi. Zaten daha tam tasarim, net ozellikler belli degil. Kamera 4k ekran 2k simdilik bilinen seyler

oohooo o iş yaş o zaman
  •  ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)
     ELEPHONE ANA KONU (VOWNEY, P9000, M3)

siteye fotoğraf yükleme işlemi sıkıntı oluyor kusura bakmayın arkadaşlar. umarım telefonla ilgili bir fikir verir..

• Teşekkür ederiz Ünsal bey. Kısa kullanım esnasında foto kalitesi benim hoşuma gitti.Umarım siz de memnun kalırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Teşekkür ederiz Ünsal bey. Kısa kullanım esnasında foto kalitesi benim hoşuma gitti.Umarım siz de memnun kalırsınız.

Hocam ben fotoğraf kalitesini yeterli buluyorum. Netice de günlük kullanım için performans alabiliyorum.
    Buradan konuyu takip edenlere bir hususu hatırlatmak istiyorum, lütfen alışverişlerinizde güvenilir dürüst insanları seçmeye çalışın.
    Telefonu aldım kullanıyorum şak mesaj geldi imei kaydınız bulunmamaktadır diye, satıcı gereken tüm işlemleri yaptığını söylemişti sen yaptır ben sana 20 lira gönderirim diye kapattı konuyu. Paramın böyle bir insana nasip olması beni çok üzdü ama sağlık olsun yine de..

• unsal.esen U kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun Ünsal hocam satıcı ile ilgili probleminiz henüz çözülmedi ise elimizden geldiğince biz yardımcı olmaya çalışalım. Görüşmek üzere iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _numlock_ -- 21 Haziran 2016; 13:55:50 >
  • elephone m3 incelemesini ve p9000 ile kıyaslamasını arkadaşım 61oz yapacak kısmetse.Bekliyoruz.
  • _numlock_ kullanıcısına yanıt
    M3 benimde dikkatimi ceken bi model.ozellikle kanerasi oldukca iddali. Bi inceleme yazisi iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş mesajlarda resmi olarak gelecek deniyordu

Mayıs gibi haziran bitti ses seda yok

Eğer isteyen olursa temmuz ortasında sipariş alıp ağustosun ilk haftası teslim edebilirim p900 m3 s3 şimdiden kestirmek zor ama 900-1000tl arası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elepho e M3 ekran gorilla glass'mı hic bir yerde bir ibare göremedimde gorilla glass ile ilgili.

Hocam M3 ekran gorilla glass'mı bilginiz varmı.

• rammo kullanıcısına yanıt
    gorille glass yok kardeşim maalesef.

• Hadi canım bu devirde hemde şaşırdım gerçekten çok şasırdım büyük hayal kırıklığı oldu benim icin Leagoo Elit1 ile M3 arasinda kalmistim M3 siparis verdim elime gecer gecmez bilemem ama yanlismi tercih yaptim acaba neyse tesekkür ederim hocam sağolun hizlı cevabınız için.

Edit: Hocam 2,5D curved glass diye bir ibare var orada bilginiz varmı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 26 Haziran 2016; 1:32:24 >
    hocam merhaba 2,5 D tamamen camın şekli ile alakalı bir durum aşağıdaki resimlerde daha açık görülüyor. gorilla glass ise sizinde bildiğiniz üzere çizilmelere karşı dayanıklılığı ifade ediyor.

Hocam teşekkür ederim cevabın icin . Hocam tel elime gecti ancak imei atamiyorum yaziyorum kaydetmiyor izin vermiyor rootlamak gerek belki dedim rootlayamadimda bana yardimci olursaniz sevinirim .
    [simage]
    [/simage]
    Böyle bir hata veriyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 28 Haziran 2016; 3:17:13 >
    At den sonra bir boşluk bırakın hocam.Roota filan gerek yok
    olmuyor At bosluk yaptigimda ekrandan kayboluyor tekrar A+ olarak gorunuyor ekran ne yaptiysam yukaridaki hatayi aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 28 Haziran 2016; 9:23:37 >
    pm attım hocam
    Hocam söylediğiniz gibi yaptım oldu A + arasında bir bosluk şoyle yaptim oldu önce imei yazdim sonra bosluk verince oldu tekrar tesekkür.ederim size.

Halletmenize sevindim.İyi günlerde kullanın inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.