Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kutu yok. aksesuar yok. şarj aleti yok ve 780 lira. sizce bu para ediyormu ??
  • Fiyat son yazmadim farkindaysaniz ufak bir pazarlik yapilir tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esb2011 E kullanıcısına yanıt
    hocam ufak pazarlık deseniz hadi 750 olsun diyeceksiniz gene elle tutulur albenisi yok bence. hayırlı satışlar dilerim. güzel fiyat deseydiniz biri bendeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 16 Haziran 2015; 18:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

hocam ufak pazarlık deseniz hadi 750 olsun diyeceksiniz gene elle tutulur albenisi yok bence. hayırlı satışlar dilerim. güzel fiyat deseydiniz biri bendeydi

Tekliflere acigim tabiki temperli koruyucu 2 adet var artik kimin sansiya ona gidecek onun icin ilana yazmadim

hayırlı satışlar. pm attım.
  • Altın yolda geldiğinde bütün kutu içeriğiyle açmadan arkadaşın verdiği fiyatın 10 tl altına vereceğim :)

• Kutu içeriği olsa fiyat cazip.ben dolar 2.6 iken 229 dolar +8 dolar kargo şeklinde siparil verdim bana 651 tlye mal olacak.bir çoğumuz istiyorki aynı geldiği paraya alalım.

• Beyler P8000 süper kampanya yapmış.
    170 $ a P8000 i hemen alabiliyorssunuz. Anında kod veriyor.

Gearsbest e bakabilirsiniz.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Ama mesela ele geçmesi :D

• 13 MP samsung 3L2 camera Slow motion özelliği ve 4000 mah pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 18 Haziran 2015; 23:32:10 >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Ya donanımı Biliyorum da aliexpressteki satıcı gibi garanti veren lazım ki riske girilsin. Cihaz gümrükte kaldıktan sonra ucuz almış olmanın anlamı yok. Bide üstüne parayı geri almak için kırk takla atacaz

• p7000'e koymadığı NFC ve Led bildirim ışığını P8000'e koyamayan saçma firma. Vizyon&Misyon sıfır.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    led bildirimi orta tuşu değilmi zaten? ben öyle biliyorum ama ?
  • İnternette spesifik bilgilerine bakarak yazdım. Sanırım tuş bildirim ışığı olarak kullanılıyormus ve o yüzden yazmamışlar.
    Zaten asil önemli olan parmak izi okuyucu ve NFC yi aynı anda taşıyan bir cihaz olmayışı. İkisini aynı anda taşıyan cihaz bulsam anında sipariş geçeceğim. Ama tabi fiyat Max 250$

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    elephone'dan sol kroşee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 19 Haziran 2015; 13:19:05 >
    Bildirim ışığı var.fakat çalışmıyorsa hiç bi özelliği kalmadı cihazın.ençok rengarenk yanan bildirim ışığı için almistim cihazi.fakat yanmayacaksa ne önemi var.nubia z7 var elimde.onda kırmızı yanıyor sadece.acaba kargoya verilmedi yoksa p8000 mi alsak bilemedim.

Senin elinde cihaz var.3ünde çalışmıyor anladım ve bir an korktum.vibe ui ile çalışmoyormuş bildirim ışığı.Allah aşkına nfc diye tutturanlar gerçekten kullanıyormu bu özelliği?bir buçuk yildir mi3 var eşimde hem tv de hemde hoparlörümde nfc var.sadece test için kullandim.hiçbir işime yaramadı.bence cihazları bu kadar karıştırmanın fonksiyon eklemenin çok gereği yok.ödeme vs ile kullanacaklar heryerde bu özelliği kulanabilecekler mi bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

Senin elinde cihaz var.3ünde çalışmıyor anladım ve bir an korktum.vibe ui ile çalışmoyormuş bildirim ışığı.Allah aşkına nfc diye tutturanlar gerçekten kullanıyormu bu özelliği?bir buçuk yildir mi3 var eşimde hem tv de hemde hoparlörümde nfc var.sadece test için kullandim.hiçbir işime yaramadı.bence cihazları bu kadar karıştırmanın fonksiyon eklemenin çok gereği yok.ödeme vs ile kullanacaklar heryerde bu özelliği kulanabilecekler mi bilmiyorum?

Bildirim isigi var ve renk ayarlanabiliyor suan custom romda calismiyor sadece

• Nfc bizim ulkede yemez ya zaten sadece turkcell ile calisiyor ve temassiz odeme alan yerlerde çalışıyor. Keske yaygin olsaydı diyor insan buyuk bi kolaylik gercekten.

• Temassiz kredi kartlari var zaten.bendede mevcut fakat hiç kullanmadım.bir yerde gördüm.belli bir miktara kadar ödeme yapıyordu.yani küçük meblalar.onu bile kullanmadık.nfc bence en iyi veri transferinde kullanılabilir bluetooth yerine.oda her telefonda yok görüldüğü üzere.mtk çipli bir çok telefon zaten orta,alt kesime hitap ettiği için nfc yok.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.