Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada telefona sahib bir arkadaş vardı onun batarya telefon kullanımı menü hız kamera vs ile ilgili bilgi ve paylaşımlarını yazsa bizde merak etmesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xfilen kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe takılırsa güvenilirmi bu site?ayrıca tek kargo mu yollayacaklar?gümrüğü aşmal için iki kargo daha cazip.

• iptal eden arkadaşlar paralarınız hemen yattımı geriye ?
  • ersin_xxx E kullanıcısına yanıt
    Geekbuydan iptal ettim. 24 saat içinde paypal iade ettiler. Bir sıkıntı olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

Dostum desteğin için teşekkür ederim. Arkadas sert üslubumdan muzdarip :) insan kıllanmazmı arkadaş p7000 diye yeni hesap açan biri şöyle böyle bilgi veriyor kaynak çinde ki bayanlar diyor. Çok gördük fake hesaplarla milletle makara yapan. Tabiki şüpheyle yaklaşacam babamın oğlu değilki. Neyse beni bilen bilir özellikle General mobile grubu. ilk defa yurt dışından riske girip tel sipariş ettim. Adam beni ticaretçi yaptı

Hocam arkadaşı çizmişler yazık olmuş elimde telefon var diyordu keşke gitmeden bir özet geçseydi bizlere Neyse artık sağlık olsun umarım döndüğünde aydınlatır bizleri kendisi forumda amacına uygun olarak kullanılmış olur ve bilgi alışverişi gerçekleşir.İyi geceler diliyorum size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 12 Haziran 2015; 23:24:06 >

• Boşver onu. Hayırlı geceler cümleten

• Bu telefonu kullanan yok mu hala :)
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    p6000 i sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    sen o fiyattan ben alırım. resmi satıştan bahsediyorsunuz değil mi bu arada
    120 Dolar masraf neymiş hocam telden pahalı

Hocam gerçi şuan yeni çıktığı için pahalı fiyatlara bulunuyor ama le tv'ye ne dersiniz telefonun hem tipi güzel hem donanım iyi g2 g3 yerine kesinlikle tercih edilir üstelik sloganınız bile hazır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • le tv ler bim'de satilacakmis

• arkadaşlar focalprice bugün itibariyle altın cihazı göndermiş gözüküyor. gelince yorumları paylaşırım. tabi amcalara girişte yakalatmazsak
  • Benim sipariş siyahtı. Yazdım siyah yoksa altın rengi gönderin ama ses seda yok
  • Beyler facebookta Telefonları Seviyoruz diye grup kurduk gelin

https://www.facebook.com/groups/713194208826266/
  • Ben iptal ettim valla siparişi. Artık tekrar sipariş vermem dolarda yükseldi zaten

• Elephone Ulkemize geldide haberimiz mi yok

• Bircok site 20 sinde sevkiyat diyor.ben aliexpressten aldım.ayın sonuna ancak gönderebilirim diyor satıcı.yani beklemekten başka şansımız yok.ben dolar 2.6 dayken aldım.iptal edip yeniden çıktığında almakta işime gelmiyor.adamlar bir kaç modelle iddalı girdikleri için yetiştiremiyor cihazları.vowneyde çok satar bence.

Hocam Adeti yükseltin fiyatı düşürtün .

Bu forumun Telefon piyasasındaki sözü hatırı sayılır . Bence rahat satarsınız . En azından aylık 1500 adet deseniz fiyat hatırı sayılır oranda düşmez mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.