Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaybo

Hocam p7000 hakkında deneyimlerinizi yazsanız cihaz nasıl ekran kamera vs bizde bilgi sahibi olsak

bugün izledim bende gayet iyi gibi kamerası

https://www.youtube.com/watch?v=AaHWSkvDlyM
  • quote:

Orijinalden alıntı: p7000

quote:

Orijinalden alıntı: denver20

Sizin vereceğiniz tecrübeler bu konuyu takip eden arkadaşlar için çok önemli. Vıbe romu görsel olarak bende çok beğendim. Fakat parmak izi sensorunu destekliyor mu?

vibe rom güzel miui ye çok benziyor şuanda bildirim ışığı ve parmak izi falan çalışmıyor beta sürüm zaten bu

Bahsettiğiniz parmak izi, bildirim ışığı gibi eksiklikler hangi romla birlikte, nezaman giderilecek, bilginiz var mı? Telefonun içinde gelen rom'da mı bu eksiklikler? Eğer içinde gelen romda parmak izi, bildirim ışığı çalışmıyorsa çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

quote:

Sizin vereceğiniz tecrübeler bu konuyu takip eden arkadaşlar için çok önemli. Vıbe romu görsel olarak bende çok beğendim. Fakat parmak izi sensorunu destekliyor mu?

vibe rom güzel miui ye çok benziyor şuanda bildirim ışığı ve parmak izi falan çalışmıyor beta sürüm zaten bu

Bahsettiğiniz parmak izi, bildirim ışığı gibi eksiklikler hangi romla birlikte, nezaman giderilecek, bilginiz var mı? Telefonun içinde gelen rom'da mı bu eksiklikler? Eğer içinde gelen romda parmak izi, bildirim ışığı çalışmıyorsa çok saçma.

Hayir elephone p7000 modeli icin 4,5 farkli rom cikaracagini duyurdu. Kutudan cikan stok romda boyle bir sorun yok. Bu lenovonun kullandigi vibe romu suan beta onun icin parmak izi okuyucu ve bildirim isigi calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

quote:

yok orjinalinde değil telefon için çıkan custom romlardan biri olan vibe rom'dan bahsediyor ( lenovo telefonların romu )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

Peki nickinizle bu işe kalkışanların bir bağı varmı?

Sizin bu ise karsi durusunuzun sebebi nedir? Profilinizde Emniyet mensubu oldugunuz yaziyor yazmasa yurtdisindan telefon getirip satanlardansiniz diyecegim bir emniyet mensubunun bukadar onyargili hatta iftiraci olmasa ise biz vatandaslar icin hic hos degil ayrica dikkat ediyorum mesai saatlerinde buralarda dolasabiliyorsunuz buda ayri bir sorun. Neyse size daha oncede soyledim. Cihaz hakkinda konusalim gereksiz laf kalabaligi yapmayalim mesela ben cihazin eksileri ve artilari hakkinda bilgilendirme yapiyorum ama siz iftira atarak eksilerini soylemeyecegimi iddia etmistiniz gerekli cevabi aldiniz mi? Size iyi forumlar diliyorum.

Bu forumda bir suru nick var garip olan mesela ensest,fasist,ivir zivir ozaman mesela fasist yazan fasist mi oluyor?

Hocam @usorguncu bir şey dememiş ki çokta güzel bir noktaya değinmiş eğer bu telefonun gelişi,fiyatı ile ilgili bilgiye sahipseniz veya getirecek kişilerle bir bağınız varsa söyleyin bizde bilelim size sorularımızı yönetelim.@usorguncuyu General Mobile Discovery 2 konusundan tanıyorum kendisi iyi bir insandır kötü bir niyeti varmış gibi yaklaşmışsınız kendisine ama yanlış olduğunu düşünüyorum bu tavrınızın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

quote:

Peki nickinizle bu işe kalkışanların bir bağı varmı?

Sizin bu ise karsi durusunuzun sebebi nedir? Profilinizde Emniyet mensubu oldugunuz yaziyor yazmasa yurtdisindan telefon getirip satanlardansiniz diyecegim bir emniyet mensubunun bukadar onyargili hatta iftiraci olmasa ise biz vatandaslar icin hic hos degil ayrica dikkat ediyorum mesai saatlerinde buralarda dolasabiliyorsunuz buda ayri bir sorun. Neyse size daha oncede soyledim. Cihaz hakkinda konusalim gereksiz laf kalabaligi yapmayalim mesela ben cihazin eksileri ve artilari hakkinda bilgilendirme yapiyorum ama siz iftira atarak eksilerini soylemeyecegimi iddia etmistiniz gerekli cevabi aldiniz mi? Size iyi forumlar diliyorum.

Bu forumda bir suru nick var garip olan mesela ensest,fasist,ivir zivir ozaman mesela fasist yazan fasist mi oluyor?

Hocam @usorguncu bir şey dememiş ki çokta güzel bir noktaya değinmiş eğer bu telefonun gelişi,fiyatı ile ilgili bilgiye sahipseniz veya getirecek kişilerle bir bağınız varsa söyleyin bizde bilelim size sorularımızı yönetelim.@usorguncuyu General Mobile Discovery 2 konusundan tanıyorum kendisi iyi bir insandır kötü bir niyeti varmış gibi yaklaşmışsınız kendisine ama yanlış olduğunu düşünüyorum bu tavrınızın

Yapici yaklasiminiz icin tesekkurederim yalniz beyfendinin attigi mesajlar yukarilarda var bir incelerseniz nedemek istedigimi anlarsiniz. Fiyat hakkinda bir bilgim yok, getirenleri normalde tanimiyorum shenzhende bir ziyaret sirasinda tesadufen karsilastigim bayanlarla orada ayakustu muhabbetimiz oldu karsilikli fikir alisverisi yaptik ama isimlerini suanda vermem etik olmaz

• @xfilen attın ortaya bi laf gittin. Hangi siteden almıştın sen ?
  • Dostum desteğin için teşekkür ederim. Arkadas sert üslubumdan muzdarip :) insan kıllanmazmı arkadaş p7000 diye yeni hesap açan biri şöyle böyle bilgi veriyor kaynak çinde ki bayanlar diyor. Çok gördük fake hesaplarla milletle makara yapan. Tabiki şüpheyle yaklaşacam babamın oğlu değilki. Neyse beni bilen bilir özellikle General mobile grubu. ilk defa yurt dışından riske girip tel sipariş ettim. Adam beni ticaretçi yaptı

• Şimdi bide nasıl polissin vatandaşa örnek olman lazımken sen kaçak telefon getirtmeye çalışıyon falanda der. neyse daha yüklenmeyecem arkadaşa belliki telefon elinde fikir verecek bize. En güzeli yararlanmak o yüzden sustum. Tıp....

• quote:

Yazından cahillik akmış kardeşim kusura bakma polisi 8-5 çalışan memur sanıyorsun heralde? Kaldıki öyle olsa bile arada bişeylere göz atmam dolaşmam kimseyi ilgilendirmezki? Hem nerede yazıyor yurt dışından telefon getirtip sattığım vay anasını ya ticarete atılmışım haberim yok. Yeni üyelik açıp gelip reklam yapan sen! Diğer telefonlardan şöyle böyle üstün diye öven sen! Bunu irdeleyince kötü olan ben.. Hadi ordan ya. Senin bu işten bir çıkarın var mı bu iş kadınlarıyla ticari bir ilişki içindemisin diyorum tık yok. Ben motorola atrix alınca atrix diye hesap açmıyorum

Mesai saatinde is harici baska seylerle ugrasman yasak. Ben mesai derken 8-6 kastetmedim. Seni takip ediyorum uzun suredir her saatte girip cikiyorsun onun icin dedim. Ayrica cahil degilim tanimadigin bilmedigin insani yaftalayan sensin demekki Allah korkusu yok kul hakki korkusu sende yok olsun ama ben senin gibi hakaret etmeyecegim ayni imzanda yazan gibi senin karsinda sessiz duruyorum. Sana her cevabi verdim.

1. İftiran trolsun dedin degilim zamanla anlayacaksin
    2. İftiran telefonun eksigini soylemez dedin ama ben soyledim.
    3. İftiran telefonu surekli ovuyorsun dedin hos bu iftira degil yalan. Bak bakalim mesajlarima nekadar ovmusum nekadar yermisim?

Senin gibi bir insan emniyet mensubu oluyorsa bu iftiralarla, onyargiyla yazik bu memlekete.

Benim yazdigim cumleyi iyi oku, okumanda problem var buyuk olasilik orda su yaziyor " emniyet mensubu yazmasa profilinde getirip satiyorsun diyecegim" simdi sen cikip gene iftira atiyorsun sanki sana bu isin ticaretini yapiyorsun demisim gibi.

Herneyse bir daha yazmayacagim kendi kendine eglen buralarda telefon hakkinda bilgi almak isteyenleride engellemis oldun hayirli olsun.

• p7000 P kullanıcısına yanıt
    Tıp dedim. Yoksa ağır konuşurum. O yüzden Haklısın...

• quote:

Dostum desteğin için teşekkür ederim. Arkadas sert üslubumdan muzdarip :) insan kıllanmazmı arkadaş p7000 diye yeni hesap açan biri şöyle böyle bilgi veriyor kaynak çinde ki bayanlar diyor. Çok gördük fake hesaplarla milletle makara yapan. Tabiki şüpheyle yaklaşacam babamın oğlu değilki. Neyse beni bilen bilir özellikle General mobile grubu. ilk defa yurt dışından riske girip tel sipariş ettim. Adam beni ticaretçi yaptı

Fake hesap makara geciyorsun diyorsun ya iste siz daha netten haberlerini takip ederken ben 2 haftadir kullaniyorum bu cihazi. Makara yapiyorsam elimde cihazinda olmamasi lazim degil mi

• Beyler ayıp oluyor tartışmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P7000 nin stok sorunu bir kaç gün daha devam ederse siparişler iptal edilir p7000 de hızlı çıkışı gibi hızlı çöküşü yaşar

• Aynen öyle. Bu gidişle lg g3 alacağım gibi.
  • denver20 D kullanıcısına yanıt
    Aynen. Fabrikadan haber bekliyorlarmış

Elephone markasının Türkiye'ye resmi olarak gelişi hakkında bir gelişme var mi acaba ? Bugün 8 Haziran, mesai bitti, henüz açıklama yok, ertelendi mi acaba ? Yoksa ben mi haberleri kaçırdım, çok sık takip edemiyorum forumu.

8 Haziran oldu, Elephone'dan bir açıklama var mi? Ben de bu cihazı bir ara düşündüm fakat özelliklerine gore fiyatı yüksek gibi. Elephone marka olatak pek güven veremiyor bana, en azından 200 doları yatıracak kadar güven vermiyor. İndirim kodu yakalayamadım ama 160 dolar yatırmayı bile ikinci kere düşünürdüm, Lenovo, Meizu gibi markalar daha fazla güven veriyor. Elephone Ürettiği cihazlarda daha onceden pil kapasitesinde yalanlar söylemiş diye okudum. Artik yapmıyordur herhalde, p7000 bu kadar ilgi görmüşken hem de. Ama mesela Ecoo 04 cihazının pil açıklanan pil kapasitesini yine abartmış. Ben p8000'i de begenmedim. Vowney ve p9000'i bekleyelim bakalım onlar nasıl olacak.

• Wovney midir nedir 400 dolarlardan bahsediliyordu. Valla ben bu haftasonuna kadar kargoya veremezseniz iptal edecem dedim. Gerek yok. O paralara başka cihazlar bakarız. Yazılım konusunda geniş yelpazesi benim ilgimi çekmişti ama bu kadar amele şirket görmedim

• P7000 fiyat performans olarak mantıklı ama elde olmayan cihaz bir işe yaramaz hele wovney 400 dolar a kimse almaz ona verilecek paraya mx4 Pro alınır p7000 için bizim millet bir hafta daha bekleriz sonra yeni cihaz araştırırız hep beraber

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.