Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    niye bulaşayım canım fikrimi söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

Cevabınız için teşekkürler. İlk parti beyaz ve golddu sanırım. Siyah almak istiyorum ama nezaman başlarlar kargolamaya kestiremiyorum.

Bende gold rengini canli gordum ve cok begendim ama yoktu beyaz aldik. Gri renkli modelde arka kapak fircalanmis metal goruntusu benim gordugum modelde cok kaba duruyordu duyduguma gore gri renkliyi tekrardan duzeltiyorlar ondan bir sure gecikiyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P7000
    siz cihazınızı hangi siteden ve nasıl aldınız bende siyah almayı düşünüyordum ama arka kapak fırçalanmış falan iyi görünmüyor deyince tekrar düşünmeye karar verdim. siyahmı beyaz mı yoksa gold mu sizce hangi renk ben aliexpress ten electronic park dan almayı düşünüyorum 229 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: sera2714

P7000
    siz cihazınızı hangi siteden ve nasıl aldınız bende siyah almayı düşünüyordum ama arka kapak fırçalanmış falan iyi görünmüyor deyince tekrar düşünmeye karar verdim. siyahmı beyaz mı yoksa gold mu sizce hangi renk ben aliexpress ten electronic park dan almayı düşünüyorum 229 $

Herhangi bir siteden degil shenzhendeyken kendim aldim. Ben normalde beyaz telefon hic kullanmadim ama gorenler guzel diyorlar sahsen kullandikca bende begendim ama gold cok şık duruyor tabi zevkler ve renkler tartisilmaz derler

• teşekkürler o zaman bende gold a tekrar bakayım siyahtan vazgeçtim çarşamba günü siparişimi veriyorum
  • Takilmiyormu yav bi helen vakasi yasanmasin gene kargo icin extra istiyormu bu herif

• p7000 P kullanıcısına yanıt
    Gps ve wifi durumları hakkında olumsuz videolar ve kendi forum sitelerinde olumsuz görüşler var ve gün ışıgında ekran parlaklığı yeterli mi elinizde ki cihazda durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denver20 -- 7 Haziran 2015; 2:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denver20

Gps ve wifi durumları hakkında olumsuz videolar ve kendi forum sitelerinde olumsuz görüşler var ve gün ışıgında ekran parlaklığı yeterli mi elinizde ki cihazda durum nedir

İgo kullaniyorum herhangi bir sikinti yoldan sapma yaşamadım

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5

Ekran isigi son guncellemeden sonra daha iyi oldu ama vibe 2.5 romunda ekran isigi cok daha kuvvetli yaniyor yani donanimsal bir sikinti degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p7000 -- 7 Haziran 2015; 9:13:32 >

Sizin vereceğiniz tecrübeler bu konuyu takip eden arkadaşlar için çok önemli. Vıbe romu görsel olarak bende çok beğendim. Fakat parmak izi sensorunu destekliyor mu?

• Arkadaşlar merhaba. almanyaya çinden yada almanya içindeki depolardan satış yapan çin markaları var. Bunlardan bana önerebileceğiniz daha önce denediğiniz aldığınız bir websitesi var mı? varsa da hangi marka model için önerirsiniz ? Elephone p7000 yada Jiayu S3 düşünüyorum.
  • kıyıkboyu kullanıcısına yanıt
    Coolicool avrupa deposundan ingiltereye siparis verdim jiayi s3 3 gunde ulasti.

Geekbuying guvenilir firma ABD ye tel gonderttim ama Çinden.....

Turkiyeye getirtmedim.

• Sanırım avrupa depolarından gelen telefonların ücretleri çinden gelene göre daha yüksek. Memnun musun sen hocam s3 ten?

• quote:

Orijinalden alıntı: denver20

Sizin vereceğiniz tecrübeler bu konuyu takip eden arkadaşlar için çok önemli. Vıbe romu görsel olarak bende çok beğendim. Fakat parmak izi sensorunu destekliyor mu?

vibe rom güzel miui ye çok benziyor şuanda bildirim ışığı ve parmak izi falan çalışmıyor beta sürüm zaten bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

niye bulaşayım canım fikrimi söylüyorum.

p7000 nin ce belgesinin çıkması ay sonunu bulacakmış onun için ülkemize gelmeleri temmuz ortasını bulacak büyük olasılık
    Kaç paradan girecekmiş. Ayrıca kaynak rica edeyim

• arkadaşlar, türkiye'ye nasıl getirtebiliriz? çok hoş cihazmış gerçekten kafaya taktım da, bulgaristan'a mı getirtmek daha kolay olur, türkiye'ye mi?
  • quote:

Kaç paradan girecekmiş. Ayrıca kaynak rica edeyim

Fiyat konusunu bilmem mumkun degil. Kaynak shenzhende tanistigim Türk is kadinlari

Peki nickinizle bu işe kalkışanların bir bağı varmı?

• quote:

Peki nickinizle bu işe kalkışanların bir bağı varmı?

Sizin bu ise karsi durusunuzun sebebi nedir? Profilinizde Emniyet mensubu oldugunuz yaziyor yazmasa yurtdisindan telefon getirip satanlardansiniz diyecegim bir emniyet mensubunun bukadar onyargili hatta iftiraci olmasa ise biz vatandaslar icin hic hos degil ayrica dikkat ediyorum mesai saatlerinde buralarda dolasabiliyorsunuz buda ayri bir sorun. Neyse size daha oncede soyledim. Cihaz hakkinda konusalim gereksiz laf kalabaligi yapmayalim mesela ben cihazin eksileri ve artilari hakkinda bilgilendirme yapiyorum ama siz iftira atarak eksilerini soylemeyecegimi iddia etmistiniz gerekli cevabi aldiniz mi? Size iyi forumlar diliyorum.

Bu forumda bir suru nick var garip olan mesela ensest,fasist,ivir zivir ozaman mesela fasist yazan fasist mi oluyor?

• Hocam p7000 hakkında deneyimlerinizi yazsanız cihaz nasıl ekran kamera vs bizde bilgi sahibi olsak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.