Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece jiayu s3 ugrasmak gerekiyor dediginiz icin dedim. Ugrasiyorlar cunku keyif aliyorlar, ben gelen roma gapps kurdum ve calisiyor. Bu telefona rom atmadan calismiyor veya ugrastiriyor demek degil, sadece onu duzelttim.

Cok uzun zamandir bu isin icindeyim, haliyle yazdiklarinizi okuyanlar icin farkli bir bakis acisi olsun diye yazdim. Markalari bilmeyen biri gelse p7000 sonraki en iyi telefon sanacak. Olumsuz yonlerin ne olabilecegini, ve alternatifleri bilsinler ki kararlarini versinler.

Bu arada lenovo oldum olasi standart veya ustu urun yapar, jiayu mutlaka lenovo seviyesinde degil ama elephonedan hr zaman daha durust ve kaliteli mal uretmis firma (en nihayetinde elephone, mlais, thl, xiaomi , ulephone, umi grubuna ait , lenovo degil). Tabi elephone ucuz, kalite kontrol yapmadan telefon uretmeyi kesebilir (bakiniz ekran cevresi siyahlik). Ama daha telefon yok ortada, biri yapsin fedakarligini alsin tarafsizca baksin sonra tavsiye edilsin. Birde SAR degerlerini dusunun, o kadar alakasiz degerler var ki inanilma.

Tek anlamadigim bu telefonu gormeden savunma cabasi, tabiki iyi olabilir ama ihtimal dusuk ....Neyse herkes hakli olmak icin ugrasiyor. Ben sadece telefonu almayi dusunenler 2 defa dusunsun diyorum, ve konuyu terk ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• belmethos kullanıcısına yanıt
    arkadaşım güzel söylüyorsun hoş söylüyorsunda. kendin geldin k3 s3 varken p700 de nedir peehhh.. tarzıyla giriş yaptın ona istinaden yazdım. senin kullandığın k3ü bende kullandım. şu anki telefonum redmi note. 2009dan beri akıllı telefon kullanıyorum. xiaomi ile elephoneyi bir tutup jiayu bunlardan üsün tuttuysanız. bencede bir zahmet terkedin forumu. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Bence bir jiayu s3 bul eline al bak. Arka kapak nispeten sade ama dumduz siyah plastik degil. Ayrica telefonun pili en iyi yelerinden biri konulari takip ediyorum sikayet e de ne rastlamadim. Pili k3 note dan daha iyi, daha uzun ekran suresi veriyor ve 3000-3100 mah degeri gercek.

çinden telefon getirip satan arkadaşların sayfasında vardı %15 den sonra hemen boşalıyormuş pil, gapps yüklü değilmiş, konuşurken sesi boğuk az hoparlör sesi az çıkıyor diyende var ama düzgün yüksek diyende var orası biraz şans işi gibi. siz kullanıyormusunuz s3 yada etrafınızda varmı
  • Evet ben 1 hafta kullandim , su an esim kullaniyor. Sadece gapps yukledim.

Pil konusunda sorun yasamadim, ses fark ettigim bir kisiklik yoktu. HD ses ozelliginden kaynakli farkli gelmis olabilir kullananlara... Sorun var diyen ve demeyenin telefonunu getirip yanyana denemek gerek. Cok subjektif ses az cok demek....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

Evet ben 1 hafta kullandim , su an esim kullaniyor. Sadece gapps yukledim.

Pil konusunda sorun yasamadim, ses fark ettigim bir kisiklik yoktu. HD ses ozelliginden kaynakli farkli gelmis olabilir kullananlara... Sorun var diyen ve demeyenin telefonunu getirip yanyana denemek gerek. Cok subjektif ses az cok demek....

telefonun ekran aydınlığı nasıl, hoparlörler çift ve stereo galiba o zaman dış sesi nasıl kaliteli ve yüksek mi ? yani gördüğünüz kadarıyla telefonun sorunu var mı ? keşke şu olmasaydı veya olsaydı dediğiniz var mı?
  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    PM devam edelim, P7000 konusundayız malum.
  • kimsenin gelmedimi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

kimsenin gelmedimi daha

temmuzu bulur.
  • Zaman zaman her markanın efsane olacak modelleri olmuştur.markadan ziyada modeldeki kalite önemli.kronik sorunları olmazsa cihaz iyi duruyor.yani ne kötülemek için,nede övmek için elimizde veri olmadan konuşmaya gerek yok.xiaomi red rice aldığımda gerçekten ismini bile okuyamazken şimdi adamlar efsane oldu.bu demek değilki xiaomi her modeliyle süper cihaz yapacak diye.jiayu yine keza öyle.g3 için birçok fanatik varken diğer modelleri beklenen başarıyı gösteremedi.umiye kimse bakmazken zeroyla harika bir telefon yaptılar fakat pil problemli.belki adını duymadığınız neo diye bir marka var.aldığım en sağlam cihazlardan biri n003.lenovonun bir çok cihazı başarılı note bulurken k3 note alıp beğenmedim.bu biraz şans işi.sadece bekleyip göreceğiz.ben aldım birtane.ayın 15inden evvel sevkiyat beklemeyin.

• 1 aydır Jiayu S3 kullanıyorum, p7000 yolda bakalım gelince anlayacağız. Çok uzattılar ama gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüm bir hevesle sipariş verdim ama 15 gündür veremediler kargoyu üstüne birde 1 hafta daha dediler bende iptal ettim :)
  • beyaz veya altın rengi sipariş eden oldumu ? Onları göndermeye başlamışlar heralde
  • altın sipariş ettim hareket yok hala. focal 10 haziran gibi gönderileceğini söyledi.
  • Herkezinmi seninkimi abi

• yilmazguney kullanıcısına yanıt
    muhtemelen sipariş veren herkesinki temmuz başları gibi eline ulaşır.. ayrıca p7000 ve s3 ikileminde kalanlar için aydınlatıcı video

https://www.youtube.com/watch?v=V1djVS870WA

@belmethos siz diyince bu videoyu tekrar izledim size zahmet birde siz bakarmısınız. s3 ile p7000 çerçevesi bana aynı kalınlıkta gibi geldi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 5 Haziran 2015; 23:10:12 >
  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    Jiayu s3 canavar hocam. Yedek bir pil ve sarj cihazı aliverin, tek sorunu biraz gec sarj olmasi. 5v2a ile 2,5-3,0 saat arasi sürüyor dolması

• Elinize ulaşacağından eminsiniz yani?
  • Biride siparişim çıkmış desin bende gaza gelip alacağım....
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    hayırlısı be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

Jiayu s3 canavar hocam. Yedek bir pil ve sarj cihazı aliverin, tek sorunu biraz gec sarj olmasi. 5v2a ile 2,5-3,0 saat arasi sürüyor dolması

redmi note 3200 mah. oda o civarlarda şarj oluyor maalesef p7000 bataryası s3 bataryasından 9 gr daha ağır demek oluyorki 3450 mah gücü verecek. 2 amperlikşarj aletiyle 3 saat bekleriz artık
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.