Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D oda olur inşallah
  • Merhaba, p7000 e şeffaf arka kapak, kılıf ve temper cam arıyorum. TR ' de henüz yok gözüküyor. yurtdışı sitelerden bu telefonla ilgili aksesuar alımı yapıp memnun kalan varmı arkadaşlar?
  • cihazda nfc yok sanırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kral cihazdan sırf nfc yok diye vazgectim hocam bunda var yazıyordu ben baktigimda ama malzeme kalitesine falan bakilirsa 160'a falan yakalamadn alinmaz gibime geliyor :)

• LETV l1 e döneceğiz galiba
  • nfcyi ne için kullanacaksınız.
  • Temassiz odeme muhabbetinde kullaniyorum

• 30 mayıs güncellemesi ile telefon %90 daha kararlı hale geldi. kamerada iyileştirmeler yapılmış iyi olmuş. 1,2 güncelleme ile tamamen stabil olur
  • Satış siteleri bilerek NFC var diye yazıyor ama resmi sitesinde kesinlikle NFC yok.

Bence bu devirde NFC'siz telefon alınmaz. Yakında otobüs kartları bile NFC'li olacak. Ayrıca dosya gönderirken cihaz eşleştirip GB boyutundaki videoları wi-fi üzerinden kısa zamanda atmak muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin_xxx

bende verdim siparişi 195 dolardan. TL olarak 530 çektiler ama paypal üzerinden çektirmedim direk karttan çektirdim

www.focalprice.com
    Buy Smartphone, TV Box, Smart Bracelet, Vr Headset, Drone, Cell Phone accessories from FOCALPRICE.COM - focalprice.com
    http://www.focalprice.com
    Elephone p7000 göremiyorum link verir misin.

• Telefonu eline alan olmadımı?ne gudübet bir ülkede yaşıyoruz.elin rusundan,fransızına,almanına kadar telefonun videosu paylaşılmış,bizse hala cihaza dokunamadık bile.bende çok bekledim.bu stok sorunları yüzünden k3 note aldım.hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: p7000

30 mayıs güncellemesi ile telefon %90 daha kararlı hale geldi. kamerada iyileştirmeler yapılmış iyi olmuş. 1,2 güncelleme ile tamamen stabil olur

30 mayısta ne güncellemesi aldı.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle aga sonuçta bu telefonu çöpe atmayacagiz aldik mi kullanmak lazim. Ben k3 note'den meizu m1'den falan hep nfc yok diye vazgectim.elimde jiayu var s3, bunu da nfc si yok diye sildim. Ama yazilanlari okuyorum konu guncel kalacak. Selamlar

• Telefonlar nezaman kargolanmaya başlanacak bilen var mı? Satın aldığınız siteler Türkiye gümrükleri hakkında bilgi sahibi mi? Yani takılmaması için ekstra birşeyler yapıyorlar mı?
  • 10 hazirana kadar hepsi gönderilecekmiş
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Hocam olmazsa cihazı alanlar olarak yeni bir konuda açabiliriz. Sizde yorulmamış olursunuz çünkü ilk sayfanın güncel kalması gerek. Sürekli ilgilenebilirmisiniz bu konuyla?

• Telefon için TWRP Recovery çıkmış arkadaşlar

• Ben de almayı düşünüyorum ama imei konusu kafamı kurcalıyor. Denenmiş işe yarar yöntemler var mı? Nasıl kullanacağız telefonu?
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    Nubia z7 max al o zaman kardeşim.elimde birtane var.harika cihaz.snapdragonlu.ucuzda şu an fiyatı.çünkü z9 çıktı.çift sim derdin yoksa mi4 te çazip bu aralar.nfc ödemeler için mi kullanacaksın?pek yaygın değil şimdilik.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.