Şimdi Ara

ELEPHONE P7000 ANA KONU / ÇİLEKEŞLER KULÜBÜ (MTK6752, 3GB RAM, 5.5 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
11
Favori
23.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tollerance

Ben de almayı düşünüyorum ama imei konusu kafamı kurcalıyor. Denenmiş işe yarar yöntemler var mı? Nasıl kullanacağız telefonu?

O kolay onunla ilgili tonla anlatım var %99,9 sorun çıkmayacaktır o mevzuda
  • beyaz ve altın renkleri göndermişler keşke altın renk isteseydim :D

http://www.elephone.cc/news/First-300pcs-Elephone-p7000-for-White-and-Golden-are-all-sent-out/
  • filinta7 kullanıcısına yanıt
    İkisi de manyak cihazlar kesinlikle. Ama benim bütçe biraz kısıtlı 220den yukarısına çıkamıyorum, 4g'li Mi4'ler 350 dolar falan, o yüzden sıkıntı. :)
  • ben önemli şeyler yazıldıkça ana mesajı güncellemeye devam ediyorum, zaten bir süre sonra ana mesaj kopar. eksik olan gördüğünüz şeyler olursa söyleyin koyarım, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikmuhamm

ben önemli şeyler yazıldıkça ana mesajı güncellemeye devam ediyorum, zaten bir süre sonra ana mesaj kopar. eksik olan gördüğünüz şeyler olursa söyleyin koyarım, sıkıntı yok.

Başlıktan NFC silinmesi lazım.
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam.
  • isikmuhamm kullanıcısına yanıt
    anladim.bu fiyatlara nfc her cihazda yok maalesef.ama bu kez bu 64 bit mtk performansı yakalamış.k3 note aldım.çok memmunum.
  • Focal ürünün henüz stoklarına girmediğini 9- 10 Haziran'a kadar gönderileceğini söylüyor tekrar ileri tarihe atmazlarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 veya k3 note gibi halihazirda benzer ozelliklerde ve denenmis cihazlar varken. Daha onceki telefonlarinda kalite sorunlari cikmis markanin pesinden gidilmesini cok anlamiyorum ama macera hissi sanirim :)

Birde bunu ekleyeyim goruntu ve ke ar arasinda baya bir siyah bosluk birakmislar. Telefon kapaliyken cerceve ince ama ekrani acinca cakallik ortaya cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 4 Haziran 2015; 23:11:47 >

• belmethos kullanıcısına yanıt
    yanlış bakmıyorsam gösterdiğiniz telefon p3000...

ayrıca s3 ile arkadasların forumda nasıl cebelleştiklerini takip ediyorum. s3te çok detay var. k3 gibi kullanımı kolay değil. ayrıca bu cihaz k3ten donanım olarak daha iyi.

http://www.gizbeat.com/wp-content/uploads/2015/01/elephone-p7000-review-p7000_1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 4 Haziran 2015; 23:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

ayrıca s3 ile arkadasların forumda nasıl cebelleştiklerini takip ediyorum. s3te çok detay var. k3 gibi kullanımı kolay değil. ayrıca bu cihaz k3ten donanım olarak daha iyi.

http://www.gizbeat.com/wp-content/uploads/2015/01/elephone-p7000-review-p7000_1.jpg

Abi senin face ne oldu
    Bizim ekipten bir abi elephone p3000s Mtk6752 olandan aldı bugün 675 liraya

P7000 bulamadı hemen almak için

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    doğrudur facebook kapatmıştım bu aralar açarım yenisini. valla ben siparişi verdim ay sonuna gelir inşallah gümrükte kalmaz ise. bana 650 liraya mal olacak. kılıf yedek pil vs derken 750 olur.
  • p7000 P kullanıcısına yanıt
    beni etiketlemen için son 3 gün
  • quote:

beni etiketlemen için son 3 gün

haber gelince etiketlerim.
    k3 note bugün geldi elime.cihaz güzel cihaz ama en az 10 tane hatasını sayabilirim.hemen hemen çok az bir fark ile daha üstün bir cihaz alacaksın.k3 note da adamlar tuş ışığı bile koymamış.bu cihazın kasası bile k3 note on basar.isteyene hemen yollayayım k3 note.onu satıp bende p7000 almayı düşünüyorum.ama mtk6752 gerçekten iyi bir işlemci olmuş.
  • quote:

Ben elephone p7000 formundan baktim, ayrica resmin sol ustunde p7000 yaziyor. Bir videodan alinti resim. Herkes istedigini almakta serbest ama elinize dahi almadiginiz henuz dunyada bile alan cok az olan bir telefonu sirf kagit ustundeki ozelliklere bakarak daha iyi oldugunu dusundugunuz icin soyledim. Marka olarak jiayu ve lenovo daha guvenilir markalar dedim sadece ki herhalde kimse itiraz etmez buna.

Esimde jiayu s3 , bende k3 note var, haliyle iskembeden sallamiyorum. Nacizane fikrimi soyledim. Isteyen istedigini alir sadece fikrimi soyledim.

Jiayu s3 te cok detay var dedigin ne olaki ? bildigin aosp android ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 5 Haziran 2015; 9:36:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dün focalpriceden vermiş olduğum p7000 siparişini iptal ettim. 25 mayıs yazdılar sonra 31 mayıs yazdılar şimdide dün sorduğumda 1 hafta sonra dediler dalga geçer gibi bende iptal ettim geri ödeme yaptılar dün bakalım paypal hesabına ne zaman geçecek. telefonun tipi olsun özellikleri olsun hoşuma gitmişti nasip değilmiş. jiayu s3 e bakayım dedim de onunda arkası o kadar dandik ve basit duruyorki sanki oyuncak plastik gibi birde herkes pilinden şikayetçi olmuş bu yüzden vazgeçtim bakalım biraz daha bekleyecez anlaşılan
  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    Bence bir jiayu s3 bul eline al bak. Arka kapak nispeten sade ama dumduz siyah plastik degil. Ayrica telefonun pili en iyi yelerinden biri konulari takip ediyorum sikayet e de ne rastlamadim. Pili k3 note dan daha iyi, daha uzun ekran suresi veriyor ve 3000-3100 mah degeri gercek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    işkembeden salladığınızı söyleyen kim ? eşinizle iki telefonu kullandığınızı biliyorum. s3 forumunu takip ediyorum. rom versiyonları vs teferruatlı s ver. w vers. gibi millet uğraşıp duruyor. o değilde şundan 2-3 sene öncesine kadar jiayu çokta süper telefon üretmiyordu yani. lenovo zaten ibm ve motorolayı aldıda pc ve mobil pazarına girdi. demem o ki ön yargılı olmamak lazım. daha düne kadar xiaomi ismini söyleyemeyenler bugün 1 dakikada milyon satan telefonlarından kapmak için takla atıyor. cihaz gelsin bakalım sonra dediklerinizi değerlendiririz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.